Protest spontan la Piatra-Neamţ împotriva legii privind carantina şi izolarea

Foto – stiri-neamt.ro

Circa 50 de persoane s-au adunat, miercuri seara, în faţa Teatrului Tineretului, pentru a protesta împotriva proiectului de lege privind carantina şi izolarea persoanelor depistate cu Covid-19.

Protestatarii au afişat pe pancarte diverse mesaje prin care îşi exprimă nemulţumirea faţă de actul normativ sau prin care cer Senatului să nu voteze proiectul de lege.

‘Stop dictaturii medicale’, ‘Gata cu minciuna! Nu vă credem! Opriţi mascarada! Hoţilor’ sau ‘Stop Stare de Alertă’ sunt câteva dintre mesajele afişate de oameni.

Manifestaţia se desfăşoară paşnic, fără scandări, iar jandarmii prezenţi la faţa locului încearcă să evite eventualele confruntări între cei care protestează şi trecătorii care îi apostrofează.

Miercuri este prima zi în care au loc la Piatra-Neamţ proteste împotriva legii privind carantina şi izolarea.

Sursa: radioiasi.ro

2 gânduri despre „Protest spontan la Piatra-Neamţ împotriva legii privind carantina şi izolarea

 1. BĂTAIA LUI DUMNEZEU SĂ VINĂ ȘI PENTRU SPECTRU POLITRUC DE LA NOI:

  CE TUPEU DE BORFAȘI
  (https://ayeaye202.wordpress.com/2020/07/16/guvernantii-ce-va-vor-binele-sa-vorbim-cu-un-judecator-ca-sa-i-lipseasca-de-libertate)

  Au obosit cretinii neamului prost ales!
  Din culise:
  -….muncește în mod legal și nu până la ora asta!
  – (cred că-i porcul moldovean Cătălin Daniel Fenechiu): Eu mă gândeam mai bine să vorbim cu un judecător și să-i lipsească de libertate în/pentru momentul în care noi facem ore suplimentare!
  Facem economie și la Buget…
  -Daniel, îți dau eu o variantă și mai bună: ”VORBIM CU DR.ORȚAN CĂ-I ACOLO!
  NU AVEM NEVOIE DE JUDECĂTOR!
  ÎN 48h ÎI REZOLVĂ ORȚAN ( pe post de Doctor Mengele…)…PE SEMNĂTURĂ!
  -Am înțeles, e-n regulă, răspunde râzând cu toată șleahta de derbedei politruci!
  Moldoveanul ăsta spurcat din Bacău…ca toți periculoșii politruci din Ro.:Firea, Șobolanul Rozaliu + toți baronii locali să spună în DIRECT la câți ani a terminat liceul și la câți ani Facultatea, aia făcută pe genunchi….să râdă tot poporul!

  P.S.Ați văzut DE CE în Legea carantinării au băgat 48h? Ca să te facă anormalii ăștia knockout!
  DERBEDEILOR, DAR CÂND AVEȚI TOT FELUL DE VACANȚE CA ALEA CARE ALĂPTEAZĂ, PRE/POST NATAL + PT.ALEGERI SAU VACANȚE ”PARLAMENTARE” DE PRIMĂVARĂ, VARĂ, IARNĂ, CUM E?

  Apreciază

 2. https://ayeaye202.wordpress.com/2020/07/16/anonymous-adevarul-despre-covid-19-este-o-falsa-pandemie-nu-exista-pandemie-de-coronavirus-este-o-operatiune-genocid-tinta-genocidului-este-fiecare-om/

  ANONYMUS:
  ”Dragi cetățeni ai lumii, cu privire la situația coronavirus, am vrea să facem un anunț important: Aceasta este declarată a fi O FALSĂ PANDEMIE ȘI CEA MAI MARE ÎNȘELĂTORIE DIN ISTORIA LUMII!
  NU există o astfel de boală numită Covid 19, este o înșelătorie creată de Big Pharma și de Elită, ca să TE CONTROLEZE și ca să-ți fure viața.
  Ipoteza virusului NU a fost niciodată demonstrată în trecut și NU a fost demonstrată în timpul acestei crize.
  Încă nu ne-am dat seama ce face ca trupurile noastre să producă materialul genetic care (iese la) test pozitiv pentru coronavirus SARS 2, cu alte cuvinte este produs de trupurile noastre când NU suntem sănătoși.
  Fii conștient, sărbătorește-ți sănătatea!

  NU EXISTĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS!

  Câțiva cinstiți oameni vor afla adevărul și o explicație în viitorul apropiat, numai după cel BILL GATES și toți psihopații lui prieteni sunt arestați și judecați pentru crime împotriva omenirii și genocid când vom recupera libertatea de exprimare.

  În fiecare zi, din ce în ce mai mulți oameni încep să înțeleagă masiva înșelăciune care a fost pusă la punct pentru a implementa acest plan satanic asupra omenirii.
  COVID 19 este o operațiune genocid – de-populare condusă de câteva persoane și ȚINTA ESTE FIECARE OM DE PE ACEASTĂ PLANETĂ.

  Planul statului adânc este că, cea mai mare parte a populației va fi ori înrobită, ori eutanasiată, exploatată sau cumva, va fi eliminată.
  Din cauză că aceste planuri oribile sunt reale, Anonymus declară începutul unui război civil digital, asupra statului adânc.

  Avem nevoie de tine acum, este timpul pentru acțiune, suntem pe cale să fim milioane de soldați digitali coordonați, lucrând împreună.
  Găsește Anonymus în Utopia și alătură-te armatei digitale de soldați.
  Uită-te în descrierea acestei declarații și urmează instrucțiunile.
  Suntem Anonymus, suntem legiune, noi NU uităm, noi NU iertăm, așteaptă-ne!

  INSTRUCTIONS TO JOIN ANONYMOUS DIGITAL SOLDIERS ARMY
  1. Download Utopia Decentralized Ecosystem in your computer.
  htpps://u.is/en/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s