Plângere penală împotriva lui Mihai Târnoveanu pentru recitarea poeziei Doină de Mihai Eminescu

Nu mă dezic de nimic, Doina a fost si va fi recitată la manifestările organizate de Calea Neamului! Este Libertatea de a fi Român!
Plângere penală la Poliție împotriva mea, pentru poezia ,,Doina”, de Mihai Eminescu, considerată ca fiind xenofobă si incitatoare la ură!
Arus Zsolt, unul dintre liderii Partidului Civic Maghiar si al Consiliului Național Secuiesc, presedinte al Fundației Szekler Monitor din Harghita, m-a reclamat la Poliția Brașov, pentru faptul că s-a recitat poezia Doina în cadrul manifestării de la Palatul Cotroceni, organizate de Calea Neamului pe 1 martie, împotriva promulgării Codului Administrativ, prin care limba maghiară devine a doua limbă oficială în stat.
Această plângere penală nu mă sperie deloc, o dezvălui nu pentru a mă lamenta, ci pentru că ea relevă modul de gândire al unor lideri ai comunității maghiare, care-l consideră pe Mihai Eminescu periculos, numai bun de interzis sau de cenzurat. Nimic nou sub soare, dacă ne aducem aminte că ,,Românul Absolut”, așa cum bine îl numea Petre Țuțea, a fost urmărit si prigonit de autoritățile Imperiului Austro-Ungar pentru Idealul lui Național care includea si reunirea tuturor provinciilor istorice românești în ,,Dacia Mare”. Societatea ,,Carpații” a fost înființată de Mihai Eminescu, tocmai cu acest obiectiv. Așadar, Eminescu rămâne si în prezent inamicul celor care nu se pot curăța de ruinele imperiilor, veșnic periculos pentru iredentismul maghiar, fiind creator de Doctrină si Luptă identitară românească. De aceea, Mihai Eminescu va fi Prezent în tot si în toate, în modul nostru de gândire si acțiune. Nicio secundă si nicicând nu ne vom dezice nici măcar de un cuvânt din ce a scris el.
Cât despre respectiva reclamație, repet, nu-mi este deloc teamă că aș păți ceva, ar fi absurd să nu se claseze, deși prima plângere la Poliție din octombrie anul trecut, formulată de acelasi personaj, așteaptă si acum o soluționare. Nu înteleg de ce este așa de complicat, să declari ca nefondate acuzațiile absurde care mi se aduc, de xenofobie, discriminare, etc. având în vedere că acțiunile si textele mele nu condamnă etnia maghiară, ci politica unor lideri si a unor formațiuni maghiare care se poziționează împotriva Constituției si implicit a Statului Național Român. Dacă cineva are impresia că îngrosarea ”dosarului”, inclusiv prin petițiile de la CNCD (două încă sunt pe rol), mă face să dau înapoi, se înșală. Merg mai departe, cu aceeasi hotărâre, împreună cu mulți alți români, cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
Mihai Eminescu și Avram Iancu sunt Efigiile noastre!
 
Iată și o filmare de anul trecut cu ocazia reclamației aceluiași personaj (etnic maghiar), la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, tot împotriva lui Mihai Târnoveanu:

9 gânduri despre „Plângere penală împotriva lui Mihai Târnoveanu pentru recitarea poeziei Doină de Mihai Eminescu

  • Esti cu treaba peste tot ,papagalule ,daca tu esti ce pretinzi ,atunci eu sunt popa in Tisa, si apropo semnez chiar cu numele dat la sfantul botez de preotul antiecumenist Ionita Popa,din Moreni ,Db.Tu nu esti roman ca mine sau fratele Daniel ,ci o corcitura securista!Stii vorba aceea „du-ti Dica, du-ti!!!”

   Apreciat de 1 persoană

   • ovidiu – Te-ai facut si clarvazatoare. Acum citesti si in literele de la comentarii. Esti un laudaros de toata jena. Te bati cu pumnul in piept de parca numai tu esti botezat in ţara asta. Noi nu mai avem loc de un „ovidiu” atit de gras cit o regiune. Dar asa se vede caracterul omului primitiv din epoca de piatra. Cind ai descoperit internetul ai zis ca L-ai apucat pe Dumnezeu de picior.

    Apreciat de 1 persoană

    • Sincer nu-ti raspundeam daca nu-mi treceai numele in ghilimele!Si referitor la sexul meu sunt roman, barbat din Moreni ,Db.Cat despre caracter ,mi-as dori sa fiu acel om primitiv ,care mai are timp sa priveasca cum creste firul de iarba sau infloreste regina noptii!Cat priveste apucatul Domnului de picior ,nu stiu daca ai ani, cand eu tastam prin Silicon Valley!!!!ovidiu

     Apreciază

   • Ovidiu – Esti poate prea increzut ca sa accepti ca mai exista români neaosi. Eu pretind ca sint român daca Ion Creanga este considerat român. Daca moldovenii sint români atunci sint si eu.
    Nu am fost niciodata securist, cu toate ca consider ca a lucra la securitate este ceva normal. Tot un serviciu este. Doar faptele te pot acuza daca ai facut ceva rau indiferent unde ai lucra.
    Electrician securist ? Pina acum nu am auzit ca un simplu muncitor sa fie securist. Mai repede tu esti dubios cu Silicon, spion. Mai stiu eu niste cazuri printre care pilot de cursa aviatica România – USA, cu socru general de secu. Culmea e ca asta isi face de cap ca si Ţiriac si nimeni nu-l intreaba dece a tradat românii in folosul americanilor. Sau tocmai pe alde astia ii iubiti si stimati ?

    Apreciază

 1. Deja totul capătă valențe noi = SUNT ÎMPOTRIVA A TOT CE-I ROMÂNESC!
  A trecut vremea tânguirilor…trebuie să-i dăm în judecată, să le facem plângeri penale, internaționale…vorbesc foarte serios!
  Ne trebuiesc avocați!

  Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s