5 gânduri despre „Pandemia și Afacerea Masca!

 1. repet comentariul din articolul precedent – se potriveste si aici, chiar mai bine :
  …………luati-o pe fir si vedeti cine si ce organizatii au investit cel mai mult in nenorocitele astea de masti – ca sa nu mai vorbesc ca ii apuca pandalia-„pandemia” cel mai tare taman in POSTURILE bietilor crestini… Sau cei care au investit in „MASCA-RADA, aduna cu ..GRAMADA” trebuie sa-si recupereze macar…”investitia”, in caz ca nu reusesc sa-si atinga tinta ??? Ca, deh. presedintii de cruce rosie in colaborare cu ..vicepresedintii de …. semiluna rosie…, investesc la greu in aceste materiale , spre..”binele” poporului. .. , nu-i asa ??
  Uluitor, totusi, cum acest lucru ramane un subiect tabu…, Filmuletul pamflet realizat spune el ceva, dar tot nu atinge punctele cele mai nevralgice ale problemei …, actorii cei mai principali ramanand…:”mascati” in continuare….
  Mi-e lehamite, pur si simplu, de atata spectacol grotesc , , cum sub… MASCA.. „binelui” se tot cloceste MINCIUNA !!! Si daca nu se crede Adevarul, Hristos Domnul fiind dat deoparte , se va crede, inevitabil, minciunii ! Ce mare realizare ca s-a reusiti instituirea un regim dictatorial ??? Ni se tot dau procente, dar nimeni nu RELIEFEAZA MOTIVUL pentru care oamenii poarta masca ( cat la suta de frica bolii si cat la suta mai mult de frica amenzii ??) Nu ne sugruma cu mainile lor, ne sugruma, indirect, cu mastile lor, luandu-ne si stropul de aer abia respirabil. Dar ca de la 40 de grade de afara intru transpirat in orice masina sau magazin si sunt obligat sa suport in spatele meu, de la aerul conditionat, un aer rece ca de gheata, care imi poate crea ad-hoc o pneumonie, despre aceasta de ce tac toti si nu iau masuri, ??? Ca sa mareasca statisticile ce asa zis co-vid ??? Nu mai continui, Trageti singuri concluzii ca le stiti si voi ca mine. Cum, dar, sa-L prigoneasca pe Domnul si pe noi nu ??!?… Bunul Dumnezeu, Preacurata Sa Maica si toti Sfintii sa ne ierte si sa ne aiba in paza Lor.. Un post binecuvantat, cu spor duhovnicesc.

  Apreciat de 3 persoane

  • Tovarashu posedat S.F., ati renuntat la hulire?
   Ii doare pe masoni in cot ca piere economia, ei tiparesc banii. Si nu se castiga doar din masti.
   Va dati inteligent degeaba.

   Apreciază

  • Si toate razboaiele care au fost nu au distrus economiile mult mai mult ( deocamdata ) decat minciuna guvid si cu toate astea nu au fost instigate tot de cei ce detineau aceleasi economiile in mare parte !?
   Mai este si reversul monedei, pe care noi cei mici nu-l intelegem complet tot timpul si lucrurile nu stau cum ar face o logica sa zicem simplă, ca sunt !
   Deci sa nu-l credeti pe Mini-antihrist ca este mesia pt. ca el zice ca este !

   O zi buna !

   Apreciază

 2. PAI ATAT TIMP CAT SE …CASTIGA NUMAI.. MINCIUNA CU MASTILE , IAR ECONOMIA MONDIALA PIERDE MULT MAI MULT…, CARE ESTE SCOPUL MASCARADEI ?????? CINE GANDESTE DREPT SA DEA RASPUNSUL CORECT.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s