Poporul german vrea sfârșitul „pandemiei”. Sistemul, nu! Poporul român…, cu excepția câtorva, nu vrea nimic

 

Thousands in Berlin protest against coronavirus restrictions ...

Aproximativ 20.000 de cetățeni revoltați de restrângerea drepturilor fundamentale pe motiv epidemiologic s-au adunat sâmbătă la Berlin, la un protest intitulat „Sfârșitul pandemiei – Ziua Libertății”. Manifestarea a fost dispersată și organizatorii au fost dați jos de pe scenă de forțele de ordine, din cauza nerespectării distanțării fizice și a nepurtării măștii de protecție, relatează Agerpres și Mediafax.
Participanții au fost opriți de Poliție să meargă mai departe, fiind acuzați că ar comite delicte, în special neconformarea față de măsurile sanitare. Recomandările forțelor de ordine au fost întâmpinate de manifestanți cu țipete și huiduieli.
Poliția din Berlin a anunțat pe Twitter că „a depus plângere” contra organizatorului manifestației, din cauza „nerespectării regulilor de igienă”, potrivit France Presse.
Zeci de mii de manifestanți împotriva măsurilor de restrângere a libertăților sub pretextul combaterii pandemiei au mărșăluit pașnic sâmbătă după-amiază în centrul Berlinului. Aceștia s-au adunat să protesteze în zona Brandenburg, în centrul capitalei Germaniei.
Proteste similare au avut loc la Berlin încă din luna mai când, deși regimul adunărilor publice era mai strict, totuși erau permise mitinguri de maximum 50 de persoane, respectându-se distanțarea fizică.

 

2 gânduri despre „Poporul german vrea sfârșitul „pandemiei”. Sistemul, nu! Poporul român…, cu excepția câtorva, nu vrea nimic

  1. Astia-s 20 de mii?
    Au fost peste un milion doar la Berlin, … mai cautati si completati, pentru cei de mai tarziu care vor cauta prin articole sa vada cine a spus adevarul si cine a dez-informat colportand minciunile marxist-sioniste.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s