Legea carantinei și izolării este atacată de Avocatul Poporului la CCR! Argumentele doamnei Renate Weber sunt cam slăbuțe, dar totuși A CONTESTAT LEGEA!

Legea carantinării, atacată la CCR de Avocatul Poporului: Izolarea în spital este constituțională doar dacă reprezintă ultima soluție și se recurge la ea după epuizarea oricărei alte căi de rezolvare a problemei

Avocatul Poporului a sesizat, vineri, Curtea Constituțională cu o excepție de neconstituționalitate ce face referire la sintagma „izolarea într-o unitate sanitară sau la o locație alternativă atașată unității sanitare.
De asemenea, Renate Weber mai susține că articolul 19 din Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic încalcă prevederile Legii fundamentale. Avocatul Poporului afirmă că izolarea în spital nu contravine Constituției numai dacă reprezintă ultima soluție și se recurge la aceasta după recurgerea la toate celalalte căi de rezolvare a problemei.
Avocatul Dan Chitic, unul dintre cei care au ieșit în stradă pentru a cere contestarrea legii de către Avocatul Poporului,  a postat pe facebook următorul mesaj: „Timp de zece zile, o mână de oameni inimoși și patrioți, avocați, juriști, manageri și oameni simpli, cu dragoste de adevăr, au făcut lanț uman la sediul Avocatului Poporului pentru sesizarea CCR privind legea 136/2020, legea carantinării (plandemoniei, zicem noi). Astazi, doamna Renate Weber a întocmit acea sesizare, alături de alte puncte de vedere, la fel de curajoase, legat de abuzurile recente ale Guwernerului Orban”.
Legea carantinării și izolării a fost votată majoritar de senatori luna trecută, în ciuda protestelor din fața Guvernului și a deciziei CCR, prin care carantinarea forțată a asimptomaticilor a fost declarată neconstituțională.

Un gând despre „Legea carantinei și izolării este atacată de Avocatul Poporului la CCR! Argumentele doamnei Renate Weber sunt cam slăbuțe, dar totuși A CONTESTAT LEGEA!

 1. Unde este conștiința patriotică a senatorilor care au votat această lege anticonstituțională? De ce nu analizează în profunzime lucrurile? De ce pun în pericol trupurile și sufletele românilor? Li s-a mutat creierul în stomac sau în chiloți?
  O lume întreagă pricepe că lumea este spălată pe creier prin exagerări menite să atragă după sine vaccinarea obligatorie despre care ni se vorbește deschis! ideea de a vaccina omenirea deja nu se mai consideră ca aparținând teoriei conspirației!!!
  Ce lege este aceea care sfidează Constituția și deschide calea spre abuzuri? Mai-marii noștri chiar nu mai au nici frică, nici rușine față de nimeni?

  Să luptăm împotriva fricii! Frica ne face sclavi perfecți.
  Sfinților Șapte Tineri din Efes, rugați-vă lui Dumnezeu pentru noi!
  Doamne ajută să reușească acest demers al doamnei Renate Weber!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s