Mihai Silviu Chirilă a fost în direct cu Viorel Ghica, pe 12 august

Despre ecumenism, despre erezii, despre așa-zisa pandemie, despre dârele morții, despre întreruperea pomenirii, despre purtarea măștii etc…

17 gânduri despre „Mihai Silviu Chirilă a fost în direct cu Viorel Ghica, pe 12 august

  1. Domnilor, nu va mai tot bazati pe argumentul ca la noi tradeaza si ca în Franta nu se tradeaza.
    Fals. Se tradeaza complectamente, dar fiecare cu Agenda respectiva, în functie de rezistentele sociale, specifice fiecarei societati, cu sensibilitatile ei. Este adevarat ca românii care n-au mers la Referendum si au plâns de bucurie ca Dragnea înfunda puscarie, dar au ales dobitoceste, au cei mai abrutizati conducatori.
    Francejii treji, spera în Putin, în Trump contra Deep State si în Grupul de la Visegrad.
    Cautati forta in interior, nu în occidentul mort de mult.
    De Corneliu Zelea Codreanu ati auzit sau n-aveti curaj?
    Si-n Elvetia e tradare de sus.

    Apreciază

  2. Sunt eretici…
    Degeaba se arata ca nu sunt.
    Sunt pomenitori, deci sunt PARTASI LA EREZIE, sunt ECUMENISTI, pentru ca ii pomenesc pe ecumenisti.
    Habar nu au de Sf. Canoane care spun sa NU ne rugam cu/pentru ecumenisti, ca ne facem asemenea lor, si cadem sub ANATHEMA.
    Dar desigur, Sf. Canoane nu au nicio valoare pentru ei….
    Nici porunca Mantuitorului care spune ca daca un om greseste, sa il certam, iar de nu ne asculta SA NE FIE CA UN PAGAN SI VAMES, deci sa nu avem amestec cu ei!
    Dar bineinteles, cum pomenitorii si ecumenisti NU ii slujesc lui Hristos Dumnezeu, pentru ei nu conteaza.
    La fel cum nu conteaza pentru FOARTE multi altii: pseudo-monahul Sava, Teodot, MSC, Viorel Ghica, Cristian- „crestin ortodox😂”, etc. Nu se vor mantui!

    Si da, aviz celor care spun sa nu ii judecam pe altii: Sf. Vasile cel Mare spune ca erezia trebuie judecata si scoasa din Biserica. Nu ii judec ca persoane, ci ca EREZIE in care se afla. Cam inimaginabil mi se pare sa nu iti dai seama ca MSC & Co. nu se vor mantui, ci vor ajunge in iad impreuna cu ERETICII lor, asa numiti „preoti”.

    A aparut o noua religie in lume: BISERICA ECUMENISTA. Si vai, cat de multi adepti are si la noi in tara. Ei nu sunt Biserica Ortodoxa. Sunt BISERICA ECUMENISTA!!!!
    Si acesta e ADEVARUL dat noua de Dumnezeu, fie ca unora le place sau nu!

    Apreciază

    • Bag de seama ca tu si cu „ban” sunteti admiratori infocati ai exageratului Sava Lavriotul. Sau stai, ca vad ca il critici si pe el. Sava a alunecat spre schizma.
      Chirila nu e eretic! Ciobotea, da!
      Si vad ca stii si cine se va mantui si cine nu.
      Cei ce sunt de partea lui Chirila au intrerupt pomenirea. Ce vreti mai mult?? Nu slujesc cu pomenitorii si au slujit o singura data cu IPS Longhin, care nici el nu se poate spune ca eretic. Este doar poate… semi-pomenitor. Sigur, voi spuneti orice. Pt voi toti sunt eretici.

      Apreciază

      • Toti pomenitorii sunt eretici, pana la proba contrarie. Sa demonstreze ca nu sunt cu fapta, ca din gură… Vad că inventati ”semi-erezia”, mai nou. Recunoasteti ca pomenitorii sunt eretici, cand ii faceti semi-pomenitori. What is this?!#@! Echilibristică chirilista curată.

        Apreciat de 1 persoană

        • Daca am zis ca nu toti pomenitotii sunt eretici, iar Longhin este semi-pomenitor sau mai bine zis semi-nepomenitor, cum sa zic ca sunt eretici si cei din urma?
          Mai bine te-ai potoli si ti-ai vedea de propriile greseli.

          Apreciază

        • 🙂
          Ori cu Dumnezeu, ori cu mamona.
          Pe mijloc nu se poate.
          Si nu e vorba de propriile greseli.
          Nici eu, nici nimeni nu a pomenit de GRESELILE ecumenistilor/pomenitorilor(ca greseli personale, pacate), ci doar de EREZIA lor, care TREBUIE judecata, spun Sfintii.
          Nu inteleg cum nu e evident ca un eretic nu poate intra in Imparatia lui Dumnezeu.
          Eu nu stiu daca voi intra, nu stiu daca altii vor intra.
          Dar stiu sigur ca ereticii NU vor intra.
          Daca mergem pe varianta ca sa nu ii criticam pe ecumenisti(eretici si apostati), si pe pomenitorii lor, atunci hai sa nu mai criticam nici sectele, ca doar „nu stim cine se va mantui”! Si unde ne-am intros? La ecumenism!

          Apreciază

        • danielvla, nu stii ca e la modă dupa 2016 ca toti tăntălăii se facă pe destepții si sa ia decizii in locul lui Hristos , ca deh is mari cititori ai Sfintilor Parinti si mari rugatori ai neamului românesc, ultimii crestini care ii vor intrece pe primii 🙂

          Apreciază

  3. @noname7…„fie ca unora le place sau nu!”, te auzi ce spui?. Ortodoxia e full Dogme, acesta este forţat Dumnezeul ce imprimă teamă în cugetul oamenilor, la care vă rugaţi?, când se naşte un vizionar este imediat lichidat.

    Apreciază

    • Da, ma aud ce spun.
      Ce, vrei sa zici ca MSC e vizionar, sau nu inteleg?
      Da, asa e!
      Ortodoxia e Adevarul!
      Ecumenistii si pomenitorii sunt eretici!
      Ce, daca tie nu iti place nu e asa?
      Sau daca la inselatii de eretici nu le convine, ce, nu e Adevarat?
      Se desfiinteaza Adevarul ca unii nu il pot suporta?
      Tot ce a spus Dumnezeu NU se schimba(Maleahi 3:6). Deci daca a spus ca ecumenistii si pomenitorii sunt eretici, atunci asa ramane pentru totdeauna.
      Esti pomenitor?

      Apreciază

        • Sunt partasi la erezie, asa ca…..
          Si nu, nu suntem schismatici daca nu pomenim pseudo-episcopii/popii tradatori si papalai, ascultam de Poruncile Divine. Suntem Ortodocsi, si ei „fac parte din BOR”, vizibil vorbind, dar sunt eretici, deci sunt apostati, nu ai de ce sa ii pomenesti la o Slujba Ortodoxa, din moment ce sunt ortodocsi doar vizibil, adica: poarta haine preotesti si spun rugaciuni Ortodoxe. Inima lor e la diavol si la antihrist.
          Cand Dumnezeu va randui, vor fi condamnati pe deplin, vor fi caterisiti, vor plati cum se cuvine.
          Asteptam acel moment….
          Dar cine ii pomeneste sau se roaga cu ei sunt PARTASI LA EREZIE, deci tot ERETICI, chiar daca inca nu s-a tinut un Sinod care sa ii condamne. De ex: daca dvs. stiti ca fratele dvs. a cazut in erezie, asteptati sa afle parintii, sau sa ia o hotarare, sau incercati sa il indrumati, sau va departati de el, din moment ce stim ca nu trebuie sa avem amestec cu fiii diavolului=ereticii?

          P.S: BOR mai are har, in bisericile unde slujesc popii ecumenisti mai este har, pentru ca nu ei sunt savarsitorii Tainei, ci Duhul Sfant. Pentru nestiutori mai este Har, pentru stiutori la fel, dar se fac partasi la erezie daca merg la popi ecumenisti.

          Apreciază

        • Te cam incurci in explicatii. Mai bine las-o asa. Voi spuneti la fel ca slugile antihristice de azi, ca exista un fel de eretici… asimptomatici. Si propovaduiti asa-zisa cadere in erezie prin atingere. Voi sunteti martorii unui covid al credintei!

          Apreciază

    • De ce nu zici altfel? Se pare ca monahul Sava Lavriotul a reusit sa le spele creierul unora in mod desavarsit, progresiv, mergand din exagerare in exagerare si imprimand gruparii care il urmeaza un caracter de secta.

      Apreciază

Lasă un comentariu