Sâmbătă 19 septembrie, PROTEST – Libertate pentru copii. FĂRĂ MĂȘTI ȘI RESTRICȚII ABERANTE ÎN ȘCOLI

Sâmbătă, 19 septembrie 2020 la 16:00
Piata Universitatii – București
Pe 19 septembrie copiii noștri vor fi deja în cușcă și cu botniță.
Aceasta NU este educație liberă. Este o reeducare forțată a tinerelor generații. Reeducare de tip comunist sau nazist. Copiii sunt dresați și condiționați ca animalele.
Acesta este noul program ȘCOALA ALTFEL: ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ!
Practic se reînființează ȘCOLILE DE CORECȚIE, unde copiii sunt tratați ca delincvenți minori.
Cum poți să înveți la materia ”Educație civică” despre drepturile și libertățile cetățenești când te afli într-o cușcă școlară?
Cum poți să înveți la Istorie despre Revoluția Franceză sau Declarația de Independență a SUA, când ai masca de figură, ca sclavii pe plantație?
Ce vor înțelege acești copii despre valorile libertății și dreptății, când ei vor fi îngrădiți îngrozitor, în timp ce le învață?
CEREM ANULAREA RESTRICȚIILOR ABERANTE ȘI A EDUCAȚIEI ONLINE!
Nu există studii sau probe științifice privind riscurile SarsCov2 asupra copiilor, nici privind transmiterea, nici privind efectele letale.
Dimpotrivă, după 6 luni de așa zisă pandemie se constată că impactul Covid la copii este insignifiant.
AUTORITĂȚILE SĂ ARATE CARE E BAZA ȘTIINȚIFICĂ A RESTRICȚIILOR DIN ȘCOLI!
Autoritățile nu au nicio justificare medicală ca să închidă educația în cuști de plexiglas și să impună măști copiilor, 5-6 ore pe zi. Cele câteva cazuri grave de copii bolnavi, extrase din context și prezentate de presă, sunt manipulări ordinare.
PROFESORII SUNT EDUCATORI, NU GARDIENI DE LA ȘCOALA DE CORECȚIE!
Mișcarea și exercițiile cu mingea de la Educație Fizică nu transmit viruși, ci aduc sănătate.
Părinții nu pot răspunde ca medici sau juriști pentru starea de sănătate a copiilor, pe baza unei declarații semnate.
Ne opunem ferm acestui program de alienare și traumatizare a copiilor, pe care noi îl numim: ȘCOALA ALTFEL – ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ!
Gata cu mascarada! Opriți detenția din școli!
Stop traumatizării și alienării copiilor!
VREM EDUCAȚIE LIBERĂ, NU REEDUCARE FORȚATĂ!
Cei nemulțumiți de prima săptămână de școală, veniți în Piața Universității, în 19 septembrie, pentru Eliberarea Educației.
Programul derulării mitingului va fi anunțat cu 48 de ore înainte.
Libertate pentru copii! Cu Steaguri Tricolore în mâini, Nu cu măști pe chipul lor luminos! Vrem o adevărată Educație Națională!
Asta vom cere în Piața UNIVERSITĂȚII, 19 septembrie, ora 16, la protestul organizat de Starea de Libertate! Oameni buni, vă chemăm la Universitate, ca prin Prezența voastră să Rupeți cleștele ce sugrumă definitiv Educația Națională, o gheară fiind învățământul cu măștile si cuștile de plastic pentru elevi, cealaltă gheară fiind cursurile on line. Cerem cu fermitate desfășurarea firească a orelor de clasă, fără restricții aberante. Acestea sunt absolut inutile din punct de vedere epidemiologic (pe nicio cutie de măști obisnuite nu e specificată protectia împotriva oricărui virus) și extrem de nocive, atât pentru procesul de învățământ în sine, cât si pentru sănătatea copiilor. Detaliez pe scurt. Pe lângă faptul că masca nu te apără de un virus ce este cu mult mai mic decât perforațiile ei, ea oricum este imposibil să fie purtată ”corect”, ore în sir, de un copil aflat într-un spațiu închis. Incercați acasă să stați cu masca pe figura vreo 5, 6 ore cu mici pauze si veți vedea cum este. Cum poți să-i ceri unui elev să se concentreze la ce spune profesorul, ba încă să mai si răspundă la întrebări, să dea lucrări scrise si teze, după ce pe langă mască, îi mai pui în jur si o cușcă de plastic? Dar imaginați-vă, în mod realist vorbind, câtă bășcălie vor face copiii de toate aceste lucruri, jucându-se de-a cu mască si fără mască, mâzgâlind custile de ”pepsiglas”, scotând capul ghiduș afară din ele, transformând ora de matematică spre exemplu într-o oră de instrucțiuni respectare norme combatere virus: Gigele, pune-ți masca corect cu banda metalică mulată pe nas si apoi rezolvă ecuația, dar mai întâi intră la loc în cușcă că dacă nu te mănânc eu, te papă covidul!
Fraților, ăștia efectiv îsi bat joc de noi, iar dacă n-ar fi de plâns, ar fi de tot râsul; din nefericire este de plâns, căci ei vor să distrugă practic viitorul unei generații, care si așa este virusată, dar nu de covid, ci de toate experimentele nefericite care s-au făcut de zeci de ani încoace pe Educația Națională.
Pe 19 septembrie, Piața Universității, spunem Împreună Stop acestei mascarade sinistre, umilirii copiilor, umilirii noastre!
 

2 gânduri despre „Sâmbătă 19 septembrie, PROTEST – Libertate pentru copii. FĂRĂ MĂȘTI ȘI RESTRICȚII ABERANTE ÎN ȘCOLI

  1. Dacă acest vaccin, datorită enzimei luciferaza, are rol de marker identitar, deja echivalează cu o pecete! Cum va conviețui Botezul ortodox cu enzima luciferază în corpul nostru? Vom putea sluji la doi domni? Iată cum ne este verificată fățărnicia, pe care Dumnezeu o urăște atat de mult! Dacă are „niște nanoroboți – hydrogel, cu rol de conexiune permanentă la centrul de control și supraveghere operat de proprietar”, înseamnă că putem fi conduși de la distanță, că devenim sclavi ai unui proprietar! Dacă, fără acest vaccin, nu vom mai putea vinde sau cumpăra înseamnă că acesta corespunde descrierii din Apocalipsă, capitolul 13, în care este proorocită și existența unei inteligențe artificiale:

    „Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Apocalipsa 13, 15-18).
    (https://www.marturisireaortodoxa.ro/carnavalul-leprosilor/)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s