În București MASCA A DEVENIT OBLIGATORIE PESTE TOT timp de 14 zile, iar restaurantele se închid în această perioadă. Se închid și școlile

A apărut o nouă fotografie în care premierul Ludovic Orban nu poartă mască  și fumează în spațiu închis

Foto – G4Media.ro

Premierul Ludovic Orban a anunțat duminică seară că masca va deveni obligatorie în toate spațiile publice deschise și închise din București, după ședința de luni a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență. Premierul spune că scopul măsurilor este reduce „cât mai mult interacțiunile între oameni”.

„Se va institui purtarea măștii în toate spațiile publice închise și deschise” după ședința CMSU de luni, de la ora 15.00, a declarat Ludovic Orban duminică seară la B1TV.

De asemenea, se va suspenda activitatea restaurantelor și a cafenelelor, dar și a cinematografelor și teatrelor, a mai spus Orban, precizând că măsurile se iau pentru o perioadă de 14 zile, urmând să se decidă apoi prelungirea sa nu, în funcție de evoluția lucrurilor.

„La solicitarea mediului cultural și a HORECA, noi am schimbat evaluarea inițială și am introdus pragul de 3 la mie. După 3 la mie se suspendă activitatea în instituțiile de cultură, teatre, cinematografe, dar și în restaurante, cafenele. Aceste măsuri au valabilitate 14 zile”, a spus premierul.

„Obiectivul nostru este ca în aceasta perioadă sa oprim creșterea numărului de infectari. Sunt cele mai severe măsuri cuprinse în hotărârea privind starea de alertă. Obiectivul măsurilor este acela de a reduce cât mai mult interacțiunile între oameni”, a explicat premierul.

Orban, despre importanța măștii: „Am interacționat cu mii de oameni și nu m-am îmbolnăvit”

Ludovic Orban a insistat pentru respectarea măsurilor sanitare și purtarea măștii, dând exemplul său: „Eu am interacționat cu mii, poate zeci de mii de oameni și nu m-am îmbolnăvit” a spus premierul.

(Conform imaginii de mai sus, a interacționat „cu mii de oameni” chiar și FĂRĂ MASCĂ, chiar și ÎN SPAȚII ÎNCHISE și nu s-a îmbolnăvit! – n. adm.)

Ludovic Orban a intrat de două ori în izolare după ce a fost contact cu persoane infectate cu coronavirus, dar de fiecare dată testele au ieșit negative. – digi24.ro

22 de gânduri despre „În București MASCA A DEVENIT OBLIGATORIE PESTE TOT timp de 14 zile, iar restaurantele se închid în această perioadă. Se închid și școlile

  1. Poate ca infectarea nu-i asa simpla cum isi inchipuie el in capul lui de lemn! Sau poate nu sunt atati oameni care pot infecta? El reduce totul la masca oŕi atunci eva e putred acum fiind mai multi pozitivi ca inainte de a purta toti mai mult sau mai putin masca!

    Apreciază

    • „Infectiile” sunt inventate. Sa ne amintim cum platesc rudele pacientilor sa declare ca au virusul, nu se fac autopsii, orice deces e declarat din cauza covrigului; deci se pare ca e o farsă, cum sustin medicii normali la cap.

      Apreciază

        • Virusul se aseamana celui gripal. Daca omul are imunitatea foarte scazuta sau are alte boli se poate ajunge si la deces.
          Dar si aceste cazuri sunt extrem de rare.
          Mai degaraba sistemul medical ucide, prin infectiile nozocomiale capatate acolo de la aparatura de intubatie infectata deja, prin neglijenta, prin lipsirea intentionata de tratament pentru bolile grave deja existente si prin neacordarea de ingrijiri in regim de urgenta pe motiv ca trebuie asteptat rezultatul testului Covid.

          Apreciat de 1 persoană

        • Aste cu extrem de rare in cazul unei gripe nu prea pusca! Hai la jumatate morbiditate ridicată, mortalitate redusa! Oricum mortalitatea nu necesita in nici-un caz astfel de masuri lasand la o parte ca nu-s efective!

          Apreciază

        • Inca o data: cazurile in care oamenii mor (cu asa-zis Covid) cu comorbiditati, dar in mod natural, SUNT FOARTE RARE.
          Majoritatea mortilor cu comorbiditati NU mor in mod natural, ci SUNT OMORATI DE SISTEMUL MEDICAL prin lipsire de tratament, uneori si de hrana sau apa, prin neacordarea ingrijirilor medicale in regim de urgenta, atunci cand e cazul, pe motiv ca trebuie intai testati de Covid si trebuie sa se astepte rezultatul analizelor, prin administrarea de tratamente gresite, prin infectii nozocomiale capatate in spital de la aparatura de ventilatie si nu numai si prin neglijenta.
          NU exista mort de Covid simplu.

          Apreciază

        • Asa o fi in Romania dar mor si in Germania si sigur nu de lipsa de ceva! Cine e sa moare moare! Nu exista oameni perfect sanatosi care mor de covid! Toti mai au ceva! Iar dupa necopsi la tromboza consatata pot muri linistiti NUMAI din covid! Esti medic (eu am fost) si stau in legatura cu altii care vad bolnavi zilnici cu scaderea bruscala 80 a oxigenului din sange la oameni care pareau sanatosi!

          Apreciază

        • Pai si daca nu exista oameni perfect sanatosi care mor de Covid nu e clar ca NU se moare de Covid?
          Sunt o multime de cazuri de oameni omorati de medici, asistenti si din cauza protocoalelor lor idioate.
          Cazuri concrete! O fi si prin Germania la fel. Si in alte tari… Deci, despre ce vorbim?
          E o mega-escrocherie planetara si un genocid.

          Apreciază

        • Prietene o putem tine la nesfarsit asa desi de fapt suntem pe aceesi parte: nu se moare niciodata de covid sau de picior sau de bacterie sau de parazit sau de…Se moare de leziunile produse in corp de acestia sau ca asa vrea Cineva sus!Covidul produce tromboza din care se poate muri! Punct! Ca nu toti mortii de covid chiar sunt morti de covid e clar. Nici toti infecatii nu sunt bolnavi . Si nici mortii de covid nu-s toti de covid! Unii sunt morti ca le-a venit randul; cand e sa mori mori si sanatos si cand nu nu mori nici omorat!

          Apreciază

        • Ai vreo dovada ca cineva, sanatos fiind, s-a infetat cu Sars CoV 2, adica a facut boala numita Covid 19 si ca urmare a acestei imbolnaviri a murit fara sa fi avut afectiuni preexistente infectarii??
          Eu cred ca n-ai!
          Pana una alta, noi nici nu stim daca infectatii cu noul coronavirus CHIAR sunt infectati cu acesti coronavirus, avand in vederea escrocheria testelor PCR.

          Apreciază

        • Ai tu vreo dovada ca nu?
          Eu cred ca n-ai! Ce rahat de discutie e asta? Am inteles ca nu ai habar de medicina si crezi ce crezi tu ca trebuie sa crezi dar ca sa contesti existenta unui virus de tip corona si posibilitatea de a murii din el E PREA MULT!
          Ca nu e in regula cu ce se intampla sunt de acord! Ca se doreste pierderea libertatilor cu orice pret sunt de acord! Cu lupta impotriva credintei la fel dar SĂ NU SĂRIM CALUL!

          Apreciază

      • Daca nu esti in stare sa porti o discutie opreste-te! Cine te pune sa sustii aberatiile sistemului?
        In conditiile in care nu se fac autopsii si nu avem teste credibile pentru asa-numitul nou coronavirus, imi permit sa nu te cred.
        In conditiile incare se minte la greu despre numarul de asa-zis infectati si se trec la gramada, morti si vii, ca fiind infectati, deja totul e mult prea putred.
        Sau… in conditiile in care de multe ori numarul decedatilor dintr-o anumita perioada a anului 2019 este mai mare sau cel putin egal cu cel din aceeasi perioada a anului 2020, UNDE sunt mortii de coronavirus (noul coronavirus)??

        Apreciază

  2. Astăzi bartolomeu S-a rugat cu papa, cu un musulman, cu un rabin și cu un budist, cică pt pace in Italia! Iată cu cine se afla in comuniune cei care nu au intrerupt comuniunea după creta! Dumnezeu nu se lasa batjocorit, vine urgia lui Dumnezeu și mai mare asupra tuturor!

    Apreciază

  3. Cātre @admin, @ daniel vla: Deci matale crexi in existenta virusului covid19?!! Mi-am schimbat pārerea de site. Era cel mai bum din cele ada zis ortodoxe. Acum NU mai e nici unul bun, toti manipuleaza si dezinformeaza. Virusul covid 19 NU EXISTĀ. Informatia vine din 12 manastiri ortodoxe din nordul Moldovei direct de la DUHUL SFÂNT : repet, virusul NU existā. De la a crede in existenta virusului, chiar si cu „mortalitate” umflata la 0,00001 % , odata ce mentalul maselor de oameni este deja srnsibil si multi cred in virus, atunci saltul de facut in mintea omului fricos si îndepartat de DUMNEZEU , este mic, saltul va fi mic, in a crede tot prostul ateu si cu crefinta slabanogita, ca ” într-adevār exista pandemie”, cu un covrig ce e azi mic , dar devine „elefant ” peste noapte. Deci, VIRUSUL NU EXISTĀ. AsA VREA DUMNEZEU SA CREDEM . Nu cumva mātālutzā esti un sekurist de serviciu?!!
    Jos vaccinarea anti-covid! Jos vaccinarea cu orice fel de vaccin! Jos mastile inutile! Jos manipularea! Treziti-vā români! DOAMNE AJUTĀ! Fiecare va da socotealā in fata lui HRISTOS!

    Apreciază

      • Mânastirile se ocupa mai nou de trup: au remedii, tratamente, retete atata doar ca se imbolnaveste vre-un calugar dau fuga la doctor!
        Sunt pacienti pozitivi care sunt internati si stau la povesti….Dupa cateva ore saturatia de oxigen ajunge la 80! Si simt ca se sufoca! Sa vina atunci unul din cele 12 manastiri sa-i spune ca i se pare!

        Apreciază

  4. De ce nu zice nimeni de Lucovidus Orban care nu poarta masca in public , la sedinte si mai si fumeaza provocator?!! Sunteti sekuristi de servici!! Virusul NU exista deloc si totul e o minciuna catre instaurarea NWO. Jos plandemia si manipularea! Jos sekuristii ce fura tara de peste 30 de ani! Jos mastile! Virusul NU existā!

    Apreciază

  5. 1. Şi coborându-Se El din munte, mulţimi multe au mers după El.

    2. Şi iată un lepros, apropiindu-se, I se închina, zicând: Doamne, dacă voieşti, poţi să mă curăţeşti.

    3. Şi Iisus, întinzând mâna, S-a atins de el, zicând: Voiesc, curăţeşte-te. Şi îndată s-a curăţit lepra lui.

    4. Şi i-a zis Iisus: Vezi, nu spune nimănui, ci mergi, arată-te preotului şi adu darul pe care l-a rânduit Moise, spre mărturie lor.

    5. Pe când intra în Capernaum, s-a apropiat de El un sutaş, rugându-L,

    6. Şi zicând: Doamne, sluga mea zace în casă, slăbănog, chinuindu-se cumplit.

    7. Şi i-a zis Iisus: Venind, îl voi vindeca.

    8. Dar sutaşul, răspunzând, I-a zis: Doamne, nu sunt vrednic să intri sub acoperişul meu, ci numai zi cu cuvântul şi se va vindeca sluga mea.

    9. Că şi eu sunt om sub stăpânirea altora şi am sub mine ostaşi şi-i spun acestuia: Du-te, şi se duce; şi celuilalt: Vino, şi vine; şi slugii mele: Fă aceasta, şi face.

    10. Auzind, Iisus S-a minunat şi a zis celor ce veneau după El: Adevărat grăiesc vouă: la nimeni, în Israel, n-am găsit atâta credinţă.

    11. Şi zic vouă că mulţi de la răsărit şi de la apus vor veni şi vor sta la masă cu Avraam, cu Isaac şi cu Iacov în împărăţia cerurilor.

    12. Iar fiii împărăţiei vor fi aruncaţi în întunericul cel mai din afară; acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor.

    13. Şi a zis Iisus sutaşului: Du-te, fie ţie după cum ai crezut. Şi s-a însănătoşit sluga lui în ceasul acela.

    14. Şi venind Iisus în casa lui Petru, a văzut pe soacra acestuia zăcând, prinsă de friguri.

    15. Şi S-a atins de mâna ei, şi au lăsat-o frigurile şi s-a sculat şi Îi slujea Lui.

    16. Şi făcându-se seară, au adus la El mulţi demonizaţi şi a scos duhurile cu cuvântul şi pe toţi cei bolnavi i-a vindecat,

    17. Ca să se împlinească ceea ce s-a spus prin Isaia proorocul, care zice: „Acesta neputinţele noastre a luat şi bolile noastre le-a purtat”.

    18. Şi văzând Iisus mulţime împrejurul Lui, a poruncit ucenicilor să treacă de cealaltă parte a mării.

    19. Şi apropiindu-se un cărturar, i-a zis: Învăţătorule, Te voi urma oriunde vei merge.

    20. Dar Iisus i-a răspuns: Vulpile au vizuini şi păsările cerului cuiburi; Fiul Omului însă nu are unde să-Şi plece capul.

    21. Un altul dintre ucenici I-a zis: Doamne, dă-mi voie întâi să mă duc şi să îngrop pe tatăl meu.

    22. Iar Iisus i-a zis: Vino după Mine şi lasă morţii să-şi îngroape morţii lor.

    23. Intrând El în corabie, ucenicii Lui L-au urmat.

    24. Şi, iată, furtună mare s-a ridicat pe mare, încât corabia se acoperea de valuri; iar El dormea.

    25. Şi venind ucenicii la El, L-au deşteptat zicând: Doamne, mântuieşte-ne, că pierim.

    26. Iisus le-a zis: De ce vă este frică, puţin credincioşilor? S-a sculat atunci, a certat vânturile şi marea şi s-a făcut linişte deplină.

    Apreciază

  6. 1. Pentru ce m-ai lepădat, Dumnezeule, până în sfârşit? Aprinsu-s-a inima Ta peste oile păşunii Tale.
    2. Adu-ţi aminte de poporul Tău, pe care l-ai câştigat de la început.
    3. Izbăvit-ai toiagul moştenirii Tale, muntele Sionului, acesta în care ai locuit.
    4. Ridică mâinile Tale împotriva mândriilor lor, până la sfârşit, că rău a făcut vrăjmaşul în locul cel sfânt al Tău.
    5. Şi s-au fălit cei ce Te urăsc pe Tine în mijlocul locului de prăznuire al Tău, pus-au semnele lor drept semne;
    6. Sfărâmat-au intrarea cea de deasupra.
    7. Ca în codru cu topoarele au tăiat uşile locaşului Tău, cu topoare şi ciocane l-au sfărâmat.
    8. Ars-au cu foc locaşul cel sfânt al Tău, până la pământ; spurcat-au locul numelui Tău.
    9. Zis-au în inima lor împreună cu neamul lor: „Veniţi să ardem toate locurile de prăznuire ale lui Dumnezeu de pe pământ”.
    10. Semnele noastre nu le-am văzut; nu mai este profet şi pe noi nu ne va mai cunoaşte.
    11. Până când, Dumnezeule, Te va ocărî vrăjmaşul, până când va huli potrivnicul numele Tău, până în sfârşit?
    12. Pentru ce întorci mâna Ta şi dreapta Ta din sânul Tău, până în sfârşit?
    13. Dar Dumnezeu, Împăratul nostru înainte de veac, a făcut mântuire în mijlocul pământului.
    14. Tu ai despărţit, cu puterea Ta, marea; Tu ai zdrobit capetele balaurilor din apă;
    15. Tu ai sfărâmat capul balaurului; datu-l-ai pe el mâncare popoarelor pustiului.
    16. Tu ai deschis izvoare şi pâraie; Tu ai secat râurile Itanului.
    17. A Ta este ziua şi a Ta este noaptea. Tu ai întocmit lumina şi soarele.
    18. Tu ai făcut toate marginile pământului; vara şi primăvara Tu le-ai zidit.
    19. Adu-Ţi aminte de aceasta: Vrăjmaşul a ocărât pe Domnul şi poporul cel fără de minte a hulit numele Tău.
    20. Să nu dai fiarelor sufletul ce Te laudă pe Tine; sufletele săracilor Tăi să nu le uiţi până în sfârşit.
    21. Caută spre legământul Tău, că s-au umplut ascunzişurile pământului de locuinţele fărădelegilor.
    22. Să nu se întoarcă ruşinat cel umilit; săracul şi sărmanul şă laude numele Tău.
    23. Scoală-Te, Dumnezeule, apără pricina Ta; adu-Ţi aminte de ocara de fiecare zi, cu care Te necinsteşte cel fără de minte.
    24. Nu uita strigătul vrăjmaşilor Tăi! Răzvrătirea celor ce Te urăsc pe Tine se urcă pururea spre Tine.

    1. Lăuda-Te-vom pe Tine, Dumnezeule, lăuda-Te-vom şi vom chema numele Tău.
    2. Voi spune toate minunile Tale. „Când va fi vremea, zice Domnul, cu dreptate voi judeca.
    3. Cutremuratu-s-a pământul şi toţi cei ce locuiesc pe el; Eu am întărit stâlpii lui”.
    4. Şi am zis celor fără de lege: „Nu faceţi fărădelege!” şi păcătoşilor: „Nu înălţaţi fruntea!
    5. Nu ridicaţi la înălţime fruntea voastră, să nu grăiţi nedreptate împotriva lui Dumnezeu”.
    6. Că nici de la răsărit, nici de la apus, nici din munţii pustiei, nu vine ajutorul;
    7. Ci Dumnezeu este judecătorul; pe unul îl smereşte şi pe altul îl înalţă.
    8. Paharul este în mâna Domnului, plin cu vin curat bine-mirositor, şi îl trece de la unul la altul, dar drojdia lui nu s-a vărsat; din ea vor bea toţi păcătoşii pământului.
    9. Iar eu mă voi bucura în veac, cânta-voi Dumnezeului lui Iacob.
    10. Şi toate frunţile păcătoşilor voi zdrobi şi se va înălţa fruntea dreptului.

    Apreciază

Lasă un comentariu