Video șocant – Situația pacienților cu așa-zis Covid în spitalul Matei Balș. „Eroii din linia întâi” de negăsit, secția pustie

FILM ȘOCANT despre ce spune o doamna aflata, in acest moment, in spital, la Bals! Clipul a fost făcut acum circa doua ore (aproximatv ora 18:00 n. adm.)! SHARE masiv sa vadă toată lumea atenția de care se bucura pacienții Covid și cum sunt “rezolvate” problemele cu care se confrunta!
1. Doamna cu pricina a stat in spital aproape trei zile fără niciun tratament, deși se simțea groaznic, aproape ca nu mai putea vorbi și respira! Aceasta doar pentru ca nu ii venea rezultatul testului Covid!
2. Când m-a anunțat soțul ei și am început discuțiile in presa, brusc au apărut și asistentele și au început investigațiile! Au avertizat-o și ca nu e normal sa se ducă la televizor și sa spună ce e prin spital! Întâi au stabilit ca are pneumonie, așa ca i-au dat niște… paracetamol! Ulterior a venit testul Covid, după vreo 5 zile și au scos-o “pozitivă”!
3. După alte câteva zile, de aceasta data cu tratament și cu butelie de oxigen, pacienta se simte ceva mai bine, in schimb condițiile in care sta sunt sugestive pentru atenția de care se bucura pacienții bolnavi de Covid!
4. Doctorii și asistentele pot sa nu treacă pe acolo aproape toată ziua!!!
5. In rezerva sta cu o gravida in 8 luni și cu o bătrânica de 92 de ani, pe care asistentele o leagă de pat! Bătrânica se dezleagă, merge la wc și apoi… vedeti in film!
In rest e liniște! Medici eroi, lume multă la ATI, “criza de paturi”! Pai dacă ii tratati așa, mai nene, pe bieții oameni, nu ma mai mir de ce e “ocupat” ATI! Nu ma mir nici de ce cresc cifrele!! Dar știți de ce ma mir??? Cum se face ca aproape a dispărut gripa sezoniera, dar toate cifrele au reapărut la Covid! Nu cumva testele nu fac diferența între gripa sezoniera, diferite alte Infecții respiratorii, probleme pulmonare și Covid? Pun și eu o întrebare! Ca ceva este!!! Dar ce? – Luis Lazarus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s