DOVADA CLARĂ CĂ PANDEMIA E O MARE MINCIUNĂ – Mai puțini morți în primele 8 luni din 2020 decât în aceași perioadă a anului 2019!!!

Potrivit datelor de la Institutul Național de Statistică, în primele opt luni ale anului au murit mai puține persoane decât anul trecut. Din luna martie și până în prezent cele mai multe decese au fost din cauza tumorilor și a bolilor respiratorii.
 Potrivit datelor transmise de INS, la solicitarea Hotnews, în primele opt luni ale anului 2020 au murit 176362 de persoane, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019 când numărul deceselor era de 176745.
ADVERTISEMENT
Pe cauze de deces (codificarea cauzelor de deces s-a facut conform Clasificării Internaționale a Maladiilor – Revizia a X-a OMS – ICD 10), datele arată ca mai jos:
Mai jos aveți diferența dintre numărul deceselor din perioada martie- august 2020 față de 2019 pentru câteva cauze de deces. Barele din dreapta arată cu cât mai multe decese s-au înregistrat în acest an față de 2019 în fiecare lună, pe cauze de deces. Barele din dreapta arată că decesele din martie-august 2019 au fost mai numeroase.
Sursa datelor: INS, Statistica demografică.
* Sunt incluși decedații care aveau domiciliul sau reședința obișnuită în România.
* Datele se referă la decesele inregistrate in perioada ianuarie-august 2020. * În luna ianuarie 2020 sunt incluse si decese produse in anul 2019 si inregistrate la Oficiile de stare civila in luna ianuarie 2020

7 gânduri despre „DOVADA CLARĂ CĂ PANDEMIA E O MARE MINCIUNĂ – Mai puțini morți în primele 8 luni din 2020 decât în aceași perioadă a anului 2019!!!

 1. Deci in concluzie NU trebuie sa se ia nici o masura pina nu ajungem ca Italia unde in martie 2020 mureau zilnic 900-1000 de oameni. Guvernul italian a declarat ca in citeva saptamini a murit o generatie. DECI Covid si-a atins scopul pentru care a fost creat.
  Asa ar trebuii actionat si la noi ? Sa se stea pasiv pina mor aproape 90% dintre pensionari ca sa degreveze bugetul de a mai „irosii” bani pt pensii. Sa ramina numai pensiile speciale.
  Asa doriti camarazilor ?

  Apreciază

  • Nu putem avea incredere in ce spune Guvernul italian. Majoritatea au fost omorati prin neglijenta sau intentionat prin spitale. Si oricum nu sunt atat de multi cat se spunea la vremea respectiva. De ce crezi ca protesteaza italienii acum si inca violent? De prosti??

   Apreciază

 2. A se observa ca toata aceasta statistica este un fals. Este inventata.
  Sau ca o gluma, daca am stat in carantina si nu se mai circula prea mult cu automobilele normal ca s-au imputinat mortii. Aceasta statistica nu are termen de compatie deoarece in 2019 nu am avut covid. Mortii de covid de anul asta cu ce numar de morti il compari pe
  2019 ? Cu mortii de ris ? Astia ne intereseaza in cazul de faţă.
  Daca erai crestin adevarat te-ai fi bucurat ca datorita restrictiilor in 2020 au murit mai putini oameni. Deci mai putini victime ale accidentelor rutiere, ale Mc Donald si celalalte fast-food.
  Asta e tragedia ta ? Ca TREBUIE sa moara cit mai multi oameni ?
  Iata dovada clara ca aceste restrictii au fost ff bune.

  Apreciază

  • Statistica cuprinde toti mortii din aceeasi perioada a anilor 2019 si 2020. E o statistica generala.
   Daca pe parcursul celor 2 luni de carantina totala din starea de urgenta au murit mai putini oameni in accidente de masina pt ca nu s-a circulat, desi s-a cam circulat si atunci sau in alte accidente, au compensat spitalele prin uciderea prin neglijenta, malpraxis sau intentionata a batranilor in general.
   Si oricum au fost numai 2 luni. dar in restul de 6?
   Pentru a justifica aceste masuri ar fi trebuit sa moara oameni pe strada, sa fie morti peste tot.
   Asa, despre ce vorbim? O gripa normala de care nu moare nimeni daca nu are comorbiditati.
   Ar fi trebuit sa avem statistici coplesitoare, inspaimantatoare si evidente. Dar NU AVEM NIMIC.
   Numai minciuni, afaceri cu masti, dezinfectanti, aparatura medicala etc si crime ale sistemului medical, care crime nici acelea n-au reusit sa dea peste cap statisticile.
   Reveniti-va si nu mai puneti botul la tot ce va minte sistemul!

   Apreciază

   • Frate Daniel ,daca ramai pe aceasi linie de lupta impotriva imposturii din BOR,a dictaturii medicale ,a ecumenismului, a cipurilor,care vor urma ,ai tot spijinul meu duhovnicesc !Tie si familiei tale a-ti urez mantuire ,sanatate si sa duci la bun sfarsit lupta ptr.ADEVARUL REVELAT IN SFANTA TREIME!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s