EXPERIMENT în Slovacia! Cine iese pe stradă fără test negativ este amendat. Liderii europeni sunt curioși de rezultate

Dupa cum stiti, Slovacia foloseste armata pentru TESTAREA IN MASA a tuturor cetatenilor cu varsta de peste 10 ani.

Populatia s-a revoltat, dar autoritatilor nu le pasa. Iata ce putem citi pe DIGI 24 la Slovacia, prima ţară din lume care testează în masă. De luni, cine iese pe stradă fără test negativ pentru COVID-19 poate primi amendă:

Slovacia este prima ţară din lume care testează în masă. Nu este obligatoriu să te testezi, dar de luni, dacă eşti prins pe stradă fără rezultatul unui test negativ poţi fi amendat.

Slovacii fac teste rapide antigen, cu rezultat în 30 de minute. Testele antigen nu au rezultate sigure, dar pot identifica 7 din 10 cazuri de infectare.

Dacă sunt pozitivi, slovacii sunt supraveghetaţi de medicii de familie şi stau izolați zece zile.

Obiectivul slovacilor este să testeze 4 din 5 oameni, în condiţiile în care curba infectării creşte vertiginos, iar vecinii cehi sunt cei mai afectaţi europeni în acest moment.

Operaţiunea de testare este organizată de armată. Este deja al doilea weekend de când se formează cozi în faţa celor 5000 de centre de testare, în ciuda faptului că sunt 45.000 de cadre medicale implicate.

„Nu există alternativă! Fie restricţii dure, fie testare în masă”, a declarat Jaro Nad, ministrul Apărării din Slovacia.

Liderii europeni laudă iniţiativa slovacilor

„Ştim că vaccinurile nu vor rezolva totul imediat. Avem nevoie, în paralel, să face testare şi monitorizare mai eficientă”, este şi opinia lui Charles Michel, preşedintele Consiliului European

Deja Boris Johnson i-a cerut premierului slovac să îi împărtăşească rezultatele testării. Sunt specialişti care spun că ar fi foarte greu ca metoda să fie aplicată în cazul ţărilor mari, ar dura foarte mult.

Monaco şi Luxemburgul se gândesc deja la această metodă de a lupta cu pandemia.

Editor : Georgiana Marina

Sursa: saccsiv.wordpress.com

 

 

 

 

7 gânduri despre „EXPERIMENT în Slovacia! Cine iese pe stradă fără test negativ este amendat. Liderii europeni sunt curioși de rezultate

 1. Mai in gluma ,mai in serios,sa-i ajutam sa dea lege ca in cadrul aceluiasi apartament,cand ne miscam dintr-o camera in alta sa prezentam testul negativ de covrig facut la secunda!!!!

  Apreciază

 2. Una peste alta , slovacii nu s-au mai confrunat cu-asa ceva de pe vremea WWII , atunci cand , cine nesocotea hotararile autoritatilor de ocupatie germane , iesind din case , risca sa fie impuscat pe loc . Locul gloantelor l-au luat…testele negative .

  Apreciază

  • Satanele care conduc guvernele lumii, deviază grav de la rațiune.
   Când ai bani extrem de mulți, deviezi de la rațiune.
   Trebuie aplicată în România constituția meritocrată în regim de urgență

   Apreciază

 3. De câțiva ani buni ni se testează vigilența privind binecuvântarea ortodoxă de pe icoanele pictate recent. Așa cum pe biserici este înlocuită cu nerușinare Crucea Ortodoxă cu crucea lui Hristos, tot așa pe icoane este introdus semnul ,,cornuta” care este o modalitate de invocare a necuratului. În unele ,,icoane” sau sculpturi, acest semn apare explicit:
  https://apologeticum.wordpress.com/2010/07/05/satanism-in-procesiunea-pe-raul-volga-din-rusia-moaste-ale-sf-gheorghe-puse-intr-o-racla-cu-insemn-satanist/
  La noi, am văzut ,,icoane” în care românul caută să-i facă parte dreaptă și lui Dumnezeu și necuratului! Așadar, pictează românașul nostru primele două degete corect, dar arătătorul și degetul mic sunt tot ridicate. În link-ul de mai sus, există imaginea unei binecuvântări corecte. Desigur, pe lângă imaginea data, avem binecuvântarea în numele Preasfintei Treimi care de asemenea este corectă. Nu înțeleg sub nicio formă de ce semnul ,,cornuta” este acceptat pe icoanele ortodoxe.

  Apreciază

  • Apare semnul cu degetele si la icoana SF.IOAN BOTEZATORUL de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti. Oare de ce se fac ca NU vad preotii care slujesc acolo in Casa Domnului?!! DUMNEZEU le va rasplati dupa merit acestor lasi ecumenisti de preoti si arhierei ecumenisti! HRISTOS NU SE LASA BATJOCORIT, iar caldiceii vor fi azvarliti afara…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s