Imagini de la protestul pentru libertate din Piața Victoriei – 8 noiembrie 2020

LIBERTATE TE IUBIM, ORI ÎNVINGEM ORI MURIM!!!
Libertatea este sfântă, iar cele 10,7 milioane de vaccinuri pe care ni le pregătesc guvernanții vânduți nu vor fi administrate niciodată cu mitralierele în spatele nostru.  Jos cu restricțiile machiavelice, sus cu libertățile oamenilor❗
Ce alegi pentru familia TA? Viața într-o dictatură fascistă sau libertatea❓
Ei bine, cam așa se pune problema în acest moment, dacă ne raportăm la noile restricții anunțate a intra în vigoare începând cu ziua de luni. Practic,vom intra în mod oficial într-o nouă stare de urgență, încălcându-se din nou dreptul la libera circulatie a persoanelor, dreptul la muncă, dreptul la educație, adică dreptul la o viață normală.
Cu toate că în data de 25 iunie 2020 Curtea Constituțională a specificat foarte clar că statul român nu poate dispune restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești decât prin intermediul unei legi, guvernanții noștri calcă din nou Constituția în picioare și emit alte ordine care ne transformă în animale fără drepturi.
Iar această dictatură este impusă cu forța în numele unui virus „ucigaș” care are o rată a supraviețuirii de aprox. 99.98% pe segmentul 0-60 ani,potrivit datelor oficiale publicate de CDC.
Peste noapte, am devenit din oameni liberi în sclavi care trebuie să execute și să nu discute ordinele guvernanților vânduți elitelor globaliste, dar noi știm că se apropie faza a 3-a a plandemiei, asociată cu vaccinarea întregii populații împotriva Covidului sub amenințarea puștilor, conf. planului destăinuit recent de Iohannis și Tătaru.
Iar dacă credeți că veți reveni la vechea normalitate după ce va sosi vaccinul „salvator”, atunci vă înselați amarnic, fiindcă nu o să se schimbe nimic. – Dumitru Bălan

 

Tentiva eșuată a jandarmilor și a polițiștilor de a nu permite accesul cu boxe în mijlocul Pieței Victoriei:

 

 

 

 

 

 

 

2 gânduri despre „Imagini de la protestul pentru libertate din Piața Victoriei – 8 noiembrie 2020

  1. Doar o mana de oameni au iesit la maifestatie?!!! Incredibil….ce popor de dobitoci sa nu realizeze ca au pierdut LIBERTATEA adica au PIERDUT TOTUL….Nu se vor trezii niciodata

    Apreciază

  2. Oare doar acei cateva sute d e oameni au nemultumiri vis a vis de hotararile abuzive ale acestor politicieni ? Adica Bucurestiul n-are decat…acele cateva sute de oameni nemultumiti , revoltati de abuzurile guvernantilor ? Dupa nici o ora de strigat nemultumirea alaturi d e ei…am plecat acasa DEZAMAGIT TOTAL si CONVINS TOTAL CA : TOT IN IISUS HRISTOS ESTE SPERANTA CACI , EL ESTE ADEVARUL SI VIATA !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s