Video – Diana Șoșoacă alături de alți patrioți a pichetat sediul Ministerului Sănătății, cerând demisia lui Tătaru, Arafat și alți responsabili de tragedia de la Piatra Neamț

Pentru cei care mi-ar reproșa că prin aceste postări fac campanie partidului AUR al lui George Simion (considerat de unii o persoană controversată), precizez că susțin doar ideile naționaliste și în special pe avocata Diana Șoșoacă.

18 noiembrie 2020

11 gânduri despre „Video – Diana Șoșoacă alături de alți patrioți a pichetat sediul Ministerului Sănătății, cerând demisia lui Tătaru, Arafat și alți responsabili de tragedia de la Piatra Neamț

    • Ridica-te…..dar nu politic, ca intri pe mana cui nu trebuie.
      Fara vot…toti romanii..si i-ai desfiintat din temelie.
      Votul este ceea ce tine in viata acest sistem….si din pacate acesti oameni care au protestat , ne indeamna la acest lucru.

      Sfantului Ierarh Nou Mucenic Ermoghen al Tobolskului
      In vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stapanire, care va cere inchinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societatii, desi fara a aduce direct vreo atingere credintei, va fi partas al acestei stapaniri. Atunci se va face despartirea celor buni de cei rai, potrivit voii lui Dumnezeu, a urmasilor lui Hristos de slugile lui antihrist.

      Adevaratii credinciosi din imparatia antihristului – societatea vremurilor din urma – vor vietui in singuratate, departe de lume. Ei nu se vor supune nici unor legi civice ale societatii, nu vor avea niciun fel de obligatii civice. Cei ce vor recunoaste legile societatii si se vor supune, chiar cu neplacere, se vor face partasi antihristului prin aceasta si vor fi lepadati de la fata lui Dumnezeu.

       

      In timpul stapanirii antihristului va fi minte sataniceasca, ce va actiona politiceste, fara sa se atinga de credinta in chip brutal. Tuturor li se vor acorda drepturi egale, toate sectele vor avea deplina libertate, desi, in cele din urma, stapanirea antihristului va combate toate sectele si religiile.

      Va actiona din punct de vedere moral si va cauta sa convinga si sa se vatame de moarte sufletele oamenilor. Dreptul la propovaduire si la savarsirea „legala” a slujbelor bisericesti il vor avea numai cei ce respecta legile statului si nu incalca „disciplina”. Lacasurile de inchinaciune vor fi sub stricta supraveghere si in ele va dicta aceeasi ocarmuire, ea fiind capul in locul lui Hristos si nu vor sluji lui Hristos, ci antihristului. Dar crestinii orbiti nu vor observa nimic, desi acest lucru l-ar putea intelege si un prunc mic.

      Stapanirea antihristului ii va lua asadar pe toti sub un control riguros, ca sa stie cine se supune si cine nu; dupa cum scrie si parintele Lavrentie de la Cernigov: „Atunci te vor mana cu de-a sila la biserica”.

      Apreciază

  1. Problema e ca acest boicot al votului nu se va intampla niciodata. O parte a populatiei oricum va vota. Si le va legitima alegerile. Cei aproximativ 40% care voteaza, unii sunt angrenati politic in partidele mari (PSD, PNL si celelalte), altii voteaza instinctiv, altii considera ca au interesul sa voteze, altii sunt sustinatori naivi ai asa-zisei democratii si considera ca e o datorie civica sa voteze etc.
    Oricat ne-am stradui noi, boicotul generalizat nu va exista. Ar fi ideal, dar NU VA EXISTA!
    Asa ca nu ne ramane decat sa incercam altceva – partidele mici.
    De o revolutie, poporul roman de acum nu e in stare. Si oricum revolutiile se pot deturna de catre oculta. Asa ca alta solutie nu avem deocamdata.

    Apreciază

  2. Diana Șoșoacă la sfârșitul înregistrării, după minutul 2:30 (aproximativ), a spus următoarele:

    ,,Pentru că e singurul lucru care ne mai dă speranță: credința. Rugăciunea.
    Fiecare la dumnezeul lui.
    Că nu trebuie să fim toți creștini ortodocși, dar trebuie să trăim cu toții în pace și să ne respectăm …”

    Cum ,,fiecare la dumnezeul lui”?
    Nu există mai mulți dumnezei.

    Porunca întâi spune:
    ,,Eu sunt Domnul Dumnezeu tău, …
    Să nu ai alți dumnezei afară de mine!”

    Iar în psalmul 90 spune:
    ,,Toți dumnezeii neamurilor sunt draci.”

    Deci cum ,,fiecare la dumnezeul lui”?

    Credința și rugăciunea către un dumnezeu străin, fals devine un nonsens, chiar o faptă rea.

    Iar ideea că nu toți trebuie să fie creștini ortodocși este o idee diavolească.
    Este de dorit ca toți să fie creștini ortodocși pentru ca să se poată mântui.

    Ce poate fi mai rău decât să-i dorești cuiva să nu fie creștin ortodox

    Deci mare atenție la ce spune dna avocat!!!

    Poate nu-și dă seama ce spune.

    Apreciază

  3. S-a constituit sanhedrinul. Monedă de argint cu chipul lui Donald Trump și al regelui Cyrus!

    Acum doi ani în Israel s-a reconstituit Sanhedrinul, cu cei 70 de bătrâni, de rabini și învățători care vor să conducă împreună cu cu rabinul șef viața spirituală a Israelului.

    Sanhedrinul a cerut Knessetului (Parlamentului Israelin), și primului ministru Benjamin Netanyahu, cu insistență, să grăbească procesul de construire al celui de-al treilea Templu.

    Sanhedrinul a aprobat emiterea unei monede de argint de 9,5 grame, o monedă de argint de o jumătate de siclu (temple coin), după siclul sfântului locaș.

    Pe prima față a monedei va fi imaginea Templului construit de Solomon, iar pe cealaltă față a monedei va fi imagina regelui Cyrus (Ezra 1:1-11), pe fundal, iar în prim plan aceea a președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

    Imaginea președintelui Trump va fi gravată alături de o imagine a vechiului rege persan, Cyrus, care a facilitat construirea celui de-al doilea templu care a pus capăt Exilului Babilonian dîn anul 538 î.en.

    Rabinul Hillel Weiss, președintele Asociației Mikdash & Tsion, care inițiază construirea Templului și care reprezintă toate mișcările templelor, a subliniat că obiectivele lui Trump vor deveni fructuoase numai dacă sunt orientate spre reconstruirea Templului evreiesc.

    Trump a recunoscut oficial Ierusalimul drept capitală a Israelului.

    Anunțul este privit de către mulți ca fiind un pas uriaș spre începera construirii celui de-al Treilea Templu.

    Declarația lui Trump prin care a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israelului a stârnit un val uriaș de reacții controversate.

    Oameni din întreaga lumea au avertizat că decizia președintelui SUA ar putea provoca violențe și instabilitate de-a lungul întregului Orient Mijlociu.

    Un grup de evrei, însă, au fost încurajați de declarația președintelui, sperând că lucrările de construcție a celui de-al Treilea Templu vor începe curând.

    „Ceea ce a făcut Donald Trump este un pas uriaș spre reconstrucția Templului”, a declarat Asaf Fried, purtătorul de cuvânt al Mișcării Templelor Unite, o asociație a cărui scop este reconstruirea celui de-al Treilea Templu.

    El a adăugat: „Acest lucru a trebuit neapărat să vină de la un om ne-evreu”.

    Insa construcţia unui nou templu nu este însă chiar atât de ușoară.

    Motivul: locul în care ar trebui să fie amplasat Templul este deja ocupat.

    Pentru arabi, Muntele Templului este al treilea loc sacru după Mecca și Medina.

    Aici sunt construite două lăcașuri musulmane: Domul Stâncii (construit în 690) și Moscheea Al-Aqsa (construită în 710).

    Autoritatea palestiniană contestă suveranitatea Israelului asupra locului, care rămâne unul dintre punctele cele mai fierbinţi în conflictul arabo-israelian.

    În perioada ocupaţiei iordaniene a Ierusalimului de Est (1948-1967), evreilor le era interzisă chiar și intrarea în Cetatea Veche.

    Pentru evitarea disputelor, guvernul israelian a garantat Consiliului Musulman administrarea teritoriului, ceea ce face ca, din raţiuni politice, autorităţile să nu favorizeze mișcările privind reconstruirea Templului.

    Șeicul Raad Salah, conducătorul Mișcării Islamice din Israel, afirma: „Amintim pentru a mia oară că toată moscheea și locul pe care se află, inclusiv esplanada ori aleile subterane, sunt proprietatea exclusivă și absolută a musulmanilor, și nimeni nu are dreptul nici măcar la un fir de praf.“

    Autorităţile religioase evreiești consideră însă că Muntele Templului aparţine de drept neamului iudeu, acesta fiind unul dintre locurile care au fost cumpărate cu preţul care se cuvenea.

    În cearta privind reconstruirea Templului mai este implicată o a treia parte: ramura evanghelică a creștinismului (eretici).

    Și reprezentanţii acesteia sunt în favoarea reconstruirii.

    De ce?
    Din același motiv pentru care susţin cauza Israelului în ansamblu.

    Pentru adepţii sionismului creștin, menţinerea statului Israel este o condiţie fără de care restul profeţiei nu se poate împlini.

    Lideri evanghelici creștini binecunoscuţi, precum Gary Bauer, Jerry Falwell, Ralph Reed și Pat Robertson, Dick Armey și Tom Delay, puternic implicaţi în politică, cred că renașterea Israelului reprezintă împlinirea unei profeţii biblice.

    Din acest motiv, ei susţin agenda sionistă, considerând că a acţiona altfel ar însemna să te opui voinţei lui Dumnezeu

    Apreciază

  4. Avocata SOSOACA impreuna cu george Simione de la AUR sunt niste escroci pacaleste si prosteste lumea! Escrocherie electorala pentru ca au legaturi cu comunistii rusi care vor pune mana pe ROMANIA!

    Apreciază

  5. Eu cred că Diana Șoșoacă și George Simion sunt bineintenționați, chiar dacă fac anumite greșeli.
    Nu vom găsi niciodată oameni perfecți.

    Poate că ar fi bine să-i votăm, pentru că altfel ies tot criminalii aceștia.

    Trebuie să mă gândesc mai clar, dar așa aș crede.

    Apreciază

    • @ CREANGA TEOFIL
      Pai daca eu va dau ( fara sa stiu )…, sa mancati mancare gustoasa, dar ..otravita…, bineintentionat fiind a face o fapta buna…,m-ati mai „vota” ??? Daca dna avocat nu-L are pe Dumnezeul Cel Adevarat, Dreapta credinta, cu ce credeti ca ar ajuta ??? Caci doar Insusi Mantuirtorul ne spune, Personal : „Fara de Mine NIMIC nu puteti face” .
      E bine, intradevar, sa va mai ganditi , si e si mai bine sa rugati pe Domnul sa va lumineze mintea pt a intelege si a evita cursele vrasmasului !!!!!!

      Apreciază

Lasă un comentariu