Arhiepiscopul Teodosie și avocata Diana Șoșoacă la ieșirea din Tribunalul Constanța, în procesul pentru pelerinajul la Peștera Sfântului Apostol Andrei

 

Pronunțarea sentinței va avea loc mâine, 25 noiembrie 2020.

 

 

Din păcate arhiepiscopul Teodosie n-a găsit o soluție să nu poarte mască….  Jalnică priveliște să vezi clerici cu barba acoperită parțial cu o cârpă inutilă. 

 

Declarații înainte de a intra în sala de judecată:

9 gânduri despre „Arhiepiscopul Teodosie și avocata Diana Șoșoacă la ieșirea din Tribunalul Constanța, în procesul pentru pelerinajul la Peștera Sfântului Apostol Andrei

 1. Ce comentariu?
  Sarutmâna parinte!
  Admiratie si incredere totala d-nei Sosoaca cu toate ca este avocata, dar este ortodoxa;
  Rusine eterna presei nesimtite vândute ca sa faca rau oamenilr;
  Sa-i dea frica de Dumnezeu suficient curaj instantei judecatoresti, ca sa poata lua o hotärâre de bun simt si onoare.
  Doam ne ajutä!

  Apreciază

 2. IPS Teodosie ar trebuie sa nu poarte masca in aer liber! Daca intr-adevar se teme de virus, sau doar de amenzi, cum mai are curajul sa mai lupte in tribunale?!! Daca IPS Teodosie este anti – ecumenist , de ce are iesiri contradictorii in public in ultimul timp? Paradoxuri nu exista, ci doar anumite calcule politice, De ce numai avocata condidata AUR si prietena de partid a sekuristului mason sef BASESCU, era musai sa fie langa IPS Teodosie? ! Ca sa o vada lumea si sa o voteze, in alegerile care vor fi si acetea masluite de sekuristi, asa cum au fost de peste 31 de ani in Romania?! NU vor castiga, daca NU-L au pe DUMNEZEU!

  Apreciază

 3. După afirmația dnei Diana Șoșoacă,
  ,,Pentru că e singurul lucru care ne mai dă speranță: credința. Rugăciunea.
  Fiecare la dumnezeul lui.
  Că nu trebuie să fim toți creștini ortodocși, dar trebuie să trăim cu toții în pace și să ne respectăm …” și a altei afirmații asemănătoare de la altă manifestație,
  am contactat-o telefonic pentru a mă lămuri.

  Din păcate am rămas foarte dezamăgit.
  La ea nu contează credința. Ea privește lucrurile strict doar prin prisma de avocat.

  Ea vrea dreptate doar prin lege.

  Nu este conștientă că Dumnezeu și ortodoxia este mai presus de lege.

  Și dacă Dumnezeu (care este Dumnezeul ortodocșilor) nu te ajută, nimic nu poți face și chiar dacă faci finalul va fi rău.

  Mă gândeam s-o votez, dar în această fază nu încurajez pe nimeni în acest sens.

  Apreciat de 1 persoană

   • Da.
    Mi-a răspuns.

    Discutia a fost mai scurtă.

    Ea, mai violentă, în felul ei, a sărit în sus și a zis că este avocată si ea vede lucrurile prin prisma justiției, imparțială pt toate cultele.
    Ceea ce i-am spus a părut că a deranjat-o.
    A pomenit iarăși ceva de un Dumnezeu al tuturor.
    Se vede ca nu le are, nu este practicanta.
    A pomenit de faptul că preoții tac si că ea este batjocorită online de către ai noștri (probabil, ortodocși) și că nu putem lua parul să le dăm la ceilalti în cap.

    Oricum ea este pentru o lume a justiției, o dreptate lumească – ecumenista.

    Nu am putut să-i smulg măcar o declarație tainică, intimă în favoarea ortodoxiei (poate public îi este frică s-o spună).
    Exact ca și cum ar fi discutat cu un habotnic, extremist, așa a fost reacția ei.

    Dacă o luăm pragmatic, cred că ar face un bine pt ortodoxie, pentru început, dar pe fond, în profunzime nu este ortodoxă cu adevărat.
    Nu are o dotare duhovnicească.

    Ce să zic?

    Apreciat de 1 persoană

   • Da, nu are. Vrea sa ajute Ortodoxia din pespectiva dreptatii. Dar e bine si asa.
    Sigur ca pentru a intelege ca nu toti (toate cultele) avem acelasi Dumnezeu trebuie sa i se explice cu tact si intelepciune.
    Evident ca cine ajunge la putere trebuie sa fie impartial cu toate cultele, sa garanteze dreptul de a-si manifesta credinta tuturor.
    Dansa trebuie sa stie ca daca e ortodoxa trebuie sa se raporteze corect la invataturile ortodoxe, caci daca are un limbaj ecumenist va pierde voturile ortodocsilor traditionalisti.

    Apreciază

 4. Avocata Iovanovici Șoșoacă și aiuritoarele ei declarații anticreștine și pro-Rusia. Candidata AUR: N-aveam nevoie de Sf. Andrei să ne civilizeze pe noi. Sf. Parascheva – oase putrezite. George Simion acuzat de șantaj și atacuri online venite de la Moscova   
  https://www.activenews.ro/stiri/Avocata-Iovanovici-Sosoaca-si-aiuritoarele-ei-declaratii-anticrestine-si-pro-Rusia.-Candidata-AUR-N-aveam-nevoie-de-Sf.-Andrei-sa-ne-civilizeze-pe-noi.-Sf.-Parascheva-oase-putrezite.-George-Simion-acuzat-de-santaj-si-atacuri-online-venite-de-la-Moscova-163823    
      Candidata unei formațiuni de intelectuali și galeriști de pe stadioane cu nume de casă de amanet, condusă de filosoful Humanitas Sorin Lavric, jurnalistul Claudiu Târziu și scriitorul George Simion (așa s-a autointitulat pe „profil”), avocata Iovanovici Șoșoacă, este expusă zilele acestea fără mască în mai multe postări pe Facebook.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s