De „Ziua Sfinxului”, pentru neopăgânii new-age, SE POATE pelerinaj pe Munții Bucegi, dar la Peștera Sfântului Apostol Andrei autoritățile ne interzic să mergem

FOTO Ziua Sfinxului - Scena 9

Ziua Sfinxului probabil in 2019 – Foto: scena9.ro

 

28 noiembrie cică ar fi „Ziua Sfinxului”. Conform celor prezenți, s-au adunat în masivul Bucegi sute (unii zic mii) de oameni veniți să „serbeze” „reperul lor spiritual”, „să metideze, să se conecteze și să se încarce energetic”

O gloată de neopăgâni descreștinați care amestecă ezoterismul cu istoria și uneori cu sărbătorile ortodoxe. O punte spre satanism și ecumenism.

Nici o reacție a autorităților, nici o restricție, nici o amenițare din partea poliției și jandarmeriei de a respecta cu strictețe „măsurile sanitare”.

Și toate astea cu două zile înainte de sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, creștinătorul geților și adevăratul părinte spiritual al ortodocșilor români, împotriva căreia (sărbătorii) se duce un adevărat război mediatic al structurilor de forță și al mass-mediei oficiale.

Priviți imagini de pe Bucegi, dar nu luați aminte la bolboroseala neopăgână și sincretistă a doamnei care apare în filmare: 

 

 

 

Ba mai mult: 

„Jandarmii montani au fost alături de sutele de turiști ce au ales să sărbătorească această zi pe Platoul Bucegi”, a anunțat, sâmbătă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, pe pagina de Facebook.

http://https://www.observatorulph.ro/lifestyle/2588108-sarbatoare-de-ziua-sfinxului-pe-platoul-bucegi-foto?fbclid=IwAR0noPYzWSMZFsG79xQSHH8jCH1lsgITyFTB4wwbqM8BOs9I1f2pkyEywOE

Incredibil! Deci jandarmii au ales sa sărbătorească și ei! Dar la pelerinaje DE CE nu sărbătoresc alături de ortodocși???

 

16 gânduri despre „De „Ziua Sfinxului”, pentru neopăgânii new-age, SE POATE pelerinaj pe Munții Bucegi, dar la Peștera Sfântului Apostol Andrei autoritățile ne interzic să mergem

 1. Incredibil! „Deci jandarmii au ales sa sărbătorească și ei! Dar la pelerinaje DE CE nu sărbătoresc alături de ortodocși???”

  Răspunsul e simplu:
  -pentru că ei fiind în afara Bisericii slujesc „arhitectului” nu lu’ Hristos!

  Apreciază

  • …ar mai fi o explicatie: jandarmii sunt, in mare parte, fiinte pamantesti aflate sub puterea diavolului, adica oameni indraciti, caci cine si-ar alege o meserie care, pe fond, presupune cotonogirea aproapelui decat niste demonizati? ca mai au si alte atributii de genul paza unor obiective sau altceva e total neglijabil, rolul lor principal este cel de a fi instrumente de oprimare, forte de represiune contra propriului popor…popor care, iata, de ortodox ce este, in loc sa se mobilizeze si sa ”ia cu asalt” drumul spre pestera Sf. Andrei ptr a arata ca avandu-l pe Hristos in suflete si in inimi nu-i e frica de turbatii aia de jandarmi (asa cum au facut de multe ori sarbii sau georgienii), s-a ”mobilizat” si a plecat in sens opus, la distractie si dezmat pe Valea Prahovei in Postul Nasterii Domnului!!! Si atunci de ce sa ne mai miram de tot ceea ce se intampla? Ne meritam din plin soarta dar si urgia Domnului care cat de curand va veni peste noi. Nu am sa uit niciodata vorbele dnei Aspazia Otel-Petrescu, Dumnezeu sa o odihneasca, marturisitoarea din temnitele comuniste, din ultimul interviu: ”(…)nici nu banuiti in ce hal de decadere spirituala a ajuns poporul roman dupa douazeci si ceva de ani de libertate care au facut mai mult rau decat cei aproape 45 de ani de comunism, nici nu va imaginati cat de jos am ajuns…”

   Apreciat de 1 persoană

    • Probabil Teodosie i-a invitat din complezenta, ca politicienii sa-si calce propriile reguli. Un pelerinaj nu este slujba ortodoxa in biserica. La pelerinaj pot participa si neortodocsii sau paganii daca au evlavie la Sfintii Ortodoxiei. Fara a se considera ca majoritatea ortodoxa de la un anumit pelerinaj s-ar ruga cu acestia.
     Teodosie a facut progrese in domeniul asta. Stie foarte bine ca sunt eretici toti cei din afara Ortodoxiei.

     Apreciază

 2. Creștinul ortodox autentic nu este impresionabil.

  O armă a diavolului este să te impresioneze.
  Prin aceasta el crează emoții puternice care-l fac pe om să greșească.

  El impresionează pe oameni prin false minuni sau prin necazuri, frică.

  Să ne păstrăm calmul și să facem ce e bine, chiar dacă s-ar năpusti asupra noastră toți balaurii.
  Să răbdăm necazul și să ne fie rău, decât să reușim acum spre pierzare mai târziu.

  Oare nu cu îngăduința lui Dumnezeu sunt toate?
  Iar biruința mai târziu va fi a noastră dacă vom rezista.

  Apreciază

  • daca tot ai astfel de planuri anuleaza casatoria ta si functia de tata a copiilor tai. caci ei au cerinte si pretentii de la tine. Cum tu ai decis sa u le onorezi esti obligat de cuvantul tau sa anulezi cu ei contractele sociale-religioase.

   Apreciază

 3. Aseară după ce am văzut postarea dnei avocat de la Sfinx i-am trimis următorul mesaj:
  Dna avocată, nu mergeți bine!
  Mă gândeam la o posibilă votare, dar am vrut să mă asigur.

  Ce-i cu trăsnăile de la Sfinx?

  Acestea sunt lucruri diavolești, păgâne, new age!

  Care centru energetic?
  Ce axe cosmice?
  Frig sacru?
  Ce prostii?!

  Dv vă spovediți?

  Dacii au fost păgâni.

  De aceea a și venit Sf Apostol Andrei, să-i scoată din înșelare.
  Nu amestecați lumina cu întunericul, creștinismul cu păgânismul!”

  Iar ea mi-a dat următorul răspuns:
  ,,Dacii sunt stramosii nostri
  Va rog sa puneti mana pe carti de istorie. Vreti sa ma votati, bine. Nu vreti, este alegerea dvs. Chiar va rog sa ii votati pe „sfintii” de la putere sa va vaccineze pana nu mai puteti. Fiecare cu stiinta lui. Daca nu va place cum va apar drepturile, duceti-va la avocati care va apara pe bani. Dar nu voi permite niciodata sa vorbeasca cineva urat de stramosii nostri care niciodată nu ar fi stat ca lasii in fata pericolului. Apropos, cred ca putetj sa luptati pt crestinism si singuri, asa cum am facut eu, dacanu va place ce fac eu. Chiar va poftesx sa o faceti. Ca de discutii fara fond m-am saturat.”

  Ea a fost la Sfinx ca să se încarce energetic pentru luptele următoare.
  Cine-i dă curajul acesta nebun?
  Diavolul.

  Îmi pare bine măcar că m-am lămurit.

  Apreciază

  • Mai bine taceai (nu comentai)ptr.ca moliftele nu pot fi puternice sau slabe,sunt pur si simplu niste rugaciuni care au efect in functie de trairile celor ptr.care se citesc ,cat si a preotilor ortodocsi care le citesc.

   Apreciază

 4. Mai bine taceai (nu comentai)ptr.ca moliftele nu pot fi puternice sau slabe,sunt pur si simplu niste rugaciuni care au efect in functie de trairile celor ptr.care se citesc ,cat si a preotilor ortodocsi care le citesc.

  Apreciază

 5. ooofff, uneori un pleonasm are rolul de a sublinia mai bine ideea…. sau un anumit cuvant din fraza… Evident ca molitfele nu pot fi puternice sau slabe … Limba romana este minunata .. dar e prea putin folosita capacitatea ei…, de… exprimare .. Cine o cunoaste a inteles corect ce am avut de spus. Iertare ca v-am tulburat.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s