6 gânduri despre „Ziua națională la Alba Iulia – 1 decembrie 2020

 1. Inaltator! Cinste romanilor adevarati ! Opinia mea este ca unii ne confisca,in mod brutal si abject,libertatile,idealurile si credinta,iar altii le manipuleaza in scop electoral.Probabil,dna.av.Sosoaca, nu are intentii meschine si e animata de ganduri bune,dar AUR, nu cred ca este ceea ce pretinde a fi,adica o alternativa la mizerabila,odioasa si genocidara clasa politica actuala.Pana mai ieri,aveam convingerea ca AUR este cea mai buna optiune dar,uitandu-ma pe platforma lor,am gasit o propunere de prim ministru:Calin Georgescu,iar intr-o dezbatere televizata pe TV.R, l-am auzit,daca nu ma insel,pe dl.Simion vorbind despre digitalizarea Romaniei.Dl.Georgescu face parte din clubul de la roma,iar digitalizarea poate insemna introducerea 5G-ului si a vaccinarii in masa.Ori dna.Sosoaca face parte din registru,ori va fi sacrificata dupa ce misiunea va lua sfarsit. Cine stie daca nu va fi aceeasi Marie cu o alta palarie.Vorba lui Saccsiv,atentie la FNOM impotriva NOM!

  Apreciază

 2. Revin cu o precizare. Desi am convingerea ca AUR nu e tocmai ceea ce pretinde a fi,ii voi vota din mai multe ratiuni.Daca cei din AUR vor intra in Parlament,la inceput vor face ceea ce si-au propus,ptr.ca tintesc un prim ministru tehnocrat,in persoana lui Calin Georgescu si au in vedere acumularea increderii electoratului,pe perioada celor 4 ani. Sunt oameni de valoare,morali,integri care fac parte din partid si care ar putea sa reactioneze la anumite derapaje,in cazul in care se inclina barca,iar natia romana incepe sa se trezeasca sau asa imi place sa cred.E nevoie de o contrapondere la actualul buldozer satanist si al tinichelelor din jurul lui,care au demolat farama de normalitate pe care o mai aveam. Chiar daca ne-am trezit,peste noapte,cu o duzina de decorati si cocotati in functii de generali la STS,chiar daca joian (mama Omida de Cotorceni)afirma ca pnl si usr vor coabita pe „mosia”lui,dupa „castigarea” alegerilor, mai exista si pronia cereasca in ecuatie.Cum luam lumina de la licurici si cum au inceput sa bubuie petardele,e posibil ca tot esantionul din prima linie mondialista sa fie sacrificat,astfel ca ar putea sa fie un moment de respiro ptr.tot mapamondul.Cu siguranta ca au cabalistii si alti iepuri in joben dar,pana la urma, doar Dumnezeu este cel care are ultimul cuvant.

  Apreciază

  • Ati cercetat cine sunt membrii sau candidati partidului AUR? Ati cercetat pe fiecare om sa nu fie penali sau sa aiba legaturi suspecte cum ar fi legaturi cu comunistii rusi!

   Apreciază

   • Mi-a relatat,odata,cineva o povestioara purtata intre un unchi (care facea parte dintr-o anumita structura)si nepoata sa.Naratiune naiva si simpla ,dar complexa in ansamblul ei.”Vezi coala asta de hartie? E alba,nu-i asa? Toata lumea o vede alba,dar nu-i chiar asa”.Nepoata se uita nedumerita si nu indraznea sa intrebe nimic. Unchiul a continuat….”ceapa lor de nemernici,unu’mai dihai ca altu’! Isi imagineaza ca nu-i vede si nu-i controleaza nimeni…………””Ce ratiuni ar avea sa faca asta?”,a intrebat nepoata? „Te uiti la ei si poti sa-i citesti,pe fiecare in parte.Unii sunt manati de exces de zel,altii sunt motivati de castiguri materiale,iar ultimii sunt cei mai ai dracului,fac orice ptr.avansare.N-ai sa vezi pe niciunul ca are vreun ideal.” De-atunci, mi-a ramas in minte povestioara asta.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s