Un gând despre „Înainte de alegeri – Claudiu Răducu

 1. pentru pacatele noastre, comise de fiecare in parte, lumea pare ca a devenit un veritabil spital de … oameni…., evident, BOLNAVI… ca sa ma exprim ..delicat, dar real… Iarta-ne, Doamne !
  incepand cu min 7:13 – 8… monologul devine maxim de naucitor…, respectiv : ” VOTATI CEVA BUN…, SAU, MA ROG, MACAR UN COMPROMIS, CUMVA, .. CA SA FIM OAMENI NORMALI „..
  In cazul d-lui Claudiu Raducu sa fie rezultatul amestecarii teologiei cu politica ????? sau rezultatul decizilor oculte de la nivel inalt care, de atata babilonie creata, tinde sa treca aproape nebagat in seama in timp util ??.. Accesati
  https://stranaortodoxa.wordpress.com/2020/12/04/ereticul-bartolomeu-anunta-unirea-ortodocsilor-cu-catolicii-va-avea-loc-in-ciuda-obiectiilor-celor-care-considera-ecumenismul-o-utopie/
  Vorba Parintelui Iustin : „Vă rog să nu mai căutaţi soluţii. Soluţii omeneşti nu sunt, dragii mei! Soluţia este moartea pentru Hristos”.
  Pentru rugaciunea Maicii Domnului , a Sfantului Nicolae, a tuturor Sfintilor, Domnul sa ne dea aceasta putere, de-a muri pentru Hristos si de a nu ne pierde sufletul pentru lumea asta ! Amin.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s