Gheorghe Piperea: Persoanele vaccinate vor fi monitorizate 24 de luni. Cum? Prin nanocipurile din vaccin, prin urmărire efectivă, prin interceptarea convorbirilor telefonice…?

Conform spuselor coordonatorului campaniei de vaccinare, persoanele vaccinate vor fi monitorizate timp de 24 de luni.
Cum se va face asta?
Vei fi obligat să deții smartphone și să încarci date biometrice zilnic/orar? Sau, de fapt, vaccinul care ți se va inocula va conține nano-ingredientele necesare monitorizării din fața calculatorului?
Vei fi sunat zilnic de la dsp? Vizitat permanent de poliție? Sunat mereu din call center?
Vei fi permanent ascultat, interceptat, urmărit informativ, cu drona?
Vei completa documente scrise sau virtuale zilnic?
Te va urmări vecinul, prietenul, colegul de la serviciu și te va da în gât dacă nu raportezi la timp și cu regularitate?
Dacă vei omite ceva, dacă vei interpreta ceva greșit, dacă ești sau vei deveni ipohondru, dacă vei minți (pentru că ești obligat să minți sau pentru că alegi să minți), te va sancționa cineva? Te va baga la pușcărie pentru “zădărnicirea prevenției răspândirii bolii”?
Cine dracu’ se va ocupa cu această muncă de Sisif și cu gestiunea unei asemenea birocrații kafkiene?
Câți inși vor fi necesari pentru completarea unui asemenea monstruos aparat de represiune “necesar” combaterii unei “simple răceli” (Johannis dixit)?
PS Până mai ieri, pentru monitorizarea permanentă a unei persoane era nevoie de mandat de la judecător sau un mandat de siguranță națională. E, de la momentul vaccinării nu mai e nevoie. Veți fi supravegheați la grămadă, cu milioanele, fără mandat.
Sursa: Avocat Gheorghe Piperea, facebook
Când am putea scăpa de Covid în România. Explicațiile lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare

Campania de vaccinare anti-Covid în România s-ar putea încheia la mijlocul verii anului viitor, când un procent de 60-70% din populație ar trebui să fie imunizat contra infecției cu coronavirus, potrivit coordonatorului campaniei, medicul Valeriu Gheorghiță. Acesta a explicat la Digi24 când va putea fi vaccinată populația generală și în ce condiții.

“În momentul în care va exista platforma unică de programare în vederea vaccinării, simpla intenție a oricărei persoane de a se lista pe acea platformă de programare reprezintă dovada că acea persoană dorește să se vaccineze.

Estimăm undeva la sfârșitul primului trimestru al anului viitor, practic la sfârșit de martie, început de aprilie vaccinarea va putea fi făcută populației generale, ultima etapă a campaniei de vaccinare.

Toate aceste etape se pot suprapune într-un anumit moment, dacă tipurile de vaccinuri aprobate vor asigura nevoia pe care noi o vom avea la un moment dat în România, și anume, dacă disponibilitatea vaccinurilor va acoperi toate nevoile pe care le avem, aceste etape de vaccinare se pot derula în paralel”, a afirmat Valeriu Gheorghiță, joi seara, la Digi24.

Vaccinarea anti-Covid nu poate fi făcută în cabinetele medicilor de familie

Campania de vaccinare anti-Covid nu va putea fi derulată în cabinetele medicilor de familie, deoarece nu au capacitatea necesară.

“Desfășurarea efectivă a activității de vaccinare va avea loc la nivelul centrelor de vaccinare. Nu intenționăm, cel puțin la momentul actual, să derulăm activitate de vaccinare la nivelul cabinetului de medicină de familie, pentru că activitatea pe care noi o propunem este una extrem de intensă.

Vorbim de circa 250 de persoane vaccinate într-o zi.

Este extrem de complicat ca la nivelul unui cabinet de medicină de familie, pe lângă consultațiile obișnuite, pe lângă monitorizarea persoanelor pe care le au medicii de familie în evidență să mai efectueze și această vaccinare care nu va fi un proces foarte simplu”, a precizat Gheorghiță.

Ce presupune vaccinarea anti-Covid

Acesta a mai explicat cum se va derula procesul efectiv pe lângă injectarea serului împotriva coronavirusului.

“Este un proces destul de elaborat, în care fiecare persoană trebuie supusă unui triaj epidemiologic, un examen clinic, insistat pe identificarea contraindicaților de moment sau definitive pentru efectuarea vaccinării.

Trebuie să fie echipe destinate pentru administrarea propriu-zisă a vaccinului.

Ulterior, există perioada de supraveghere post-vaccinală. Aceste lucruri nu se pot face într-un cabinet de medicină de familie unde există o singură echipă vaccinatoare, pentru că perioada de timp alocată se va întinde pe o perioadă foarte mare.

Noi ne dorim ca până la mijlocul anului viitor să asigurăm vaccinarea unui număr important din populație, ca să atingem acest procent de 60-70% de imunizare colectivă, pentru a încheia activitatea de vaccinare”, a declarat coordonatorul campaniei de imunizare.

Sursa: https://www.digi24.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s