Revista „Science”: „Se înmulțesc suspiciunile că nanoparticulele din vaccinul Pfizer declanșează reacții alergice rare”

Scenariu optimist. Gheorghiță: Vaccinul anti-COVID ar putea ajunge în România în decembrie. Unde va fi stocat
Direct in revista Science: „se inmultesc suspiciunile ca nanoparticulele din v@kcinul Pfizer declanseaza reactii alergice rare”!!
Dr. Stefan Lanka, biolog:
„De ce este extrem de periculos acest vacxin:
❌❌ ❌❌ ❌❌
1. ARN-ul este convertit în ADN prin mai multe mecanisme și va vătăma grav cromozomii.
2. Afectează propriile enzime ale organismului care sunt interpretate greșit drept „particule virale”.
Dintr-un anumit punct de vedere, vacxinul BioNtech este mai periculos decât nanoparticulele în sine, deoarece ARN-ul vacxinului este încapsulat în nanoparticule lipidice și aici avem un amestec dublu reactiv care va ajunge mai ales direct în creier și va cauza mult mai multe cazuri de narcolepsie decât vacxinul utilizat la gripa porcină.
Vacxinul mARN actual conține grăsimi sub formă de nano-particule nedizolvabile și extrem de reactive, inclusiv alergenul bine cunoscut care este solventul PEG (polietinolglicol).
În plus, vacxinul va provoca rupturi ale lanțurilor cromozomiale la un număr necunoscut de persoane, iar scăderea masivă a energiei vitale va duce la infertilitatea și dizabilitatea descendenților, dacă rupturile cromozomiale apar și în „linia germinală” a bărbaților și femeilor.
Aceasta este cea mai scurtă descriere posibilă a daunelor pe care le va cauza acest vacxin; vacxinarea va duce cu siguranță la un număr observabil de decese, care vor fi raportate apoi ca fiind cauzate de viruss.
Din perspectiva superstiției într-o biologie malefică (pe aceasta se bazează medicina alopată), împreună cu obligația colectivă de a mări permanent profitul (Ivan Illich – Medical Nemesis), s-ar putea presupune că medicii chiar cred că vaccinarea ar putea fi de folos.
Așadar, sarcina noastră nu ar trebui să fie aceea de a-i demoniza pe cei responsabili, ci mai degrabă să le arătăm petele oarbe în gândirea lor, astfel încât să își poată vedea greșelile.”
[Sursa: Feli Popescu]

7 gânduri despre „Revista „Science”: „Se înmulțesc suspiciunile că nanoparticulele din vaccinul Pfizer declanșează reacții alergice rare”

  1. Există un Tratament Naturist pe bază de Rostopască cu care o gripă severă se poate trata în 20 minute fără nici un efort pentru pacient , la fel și cu Coviduțu , de fapt cu orice tip de infecție virusologică .
    Pentru informații Gratuite și Complete prin WhatsApp vă las nr meu de tel 0725/422-927 .

    Apreciază

  2. Există un Tratament Naturist pe bază de Rostopască cu care o gripă severă se poate trata în 20 minute fără nici un efort pentru pacient , la fel și cu Coviduțu , de fapt cu orice tip de infecție virusologică .
    Pentru informații Gratuite și Complete prin WhatsApp vă las nr meu de tel 0725/422-927 .
    Avantajul obținut este o imunitate teribil de puternică , dacă se injectează virușii direct în sânge vor muri în 3 minute , dacă se infectează gâtul în 12-15 minute am scăpat sau dacă mă gâdilă pe la nas în maxim 30 am scăpat , am uitat să spun , eu deja sunt imun la Coviduțu de circa 10 luni .
    O calitate în plus este aceea de a nu fi Purtător de Viruși cum este în cazul vaccinărilor .
    Deci , Stop Pandemie de Orice Fel !!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu