Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie

Urmăriți filmul aici:

http://https://www.brighteon.com/c9bac8e5-407a-4e60-b869-78256ab1d6ab

Profesorul Charles Morgan susține o conferință la West Point soldaților americani din Divizia de informații vizuale despre cea mai recentă tehnologie din domeniul Bio-războiului, reprogramării ADN și exploatării celulelor umane .
VACCINUL va putea schimba nu numai ADN-ul uman, dar poate permite, de asemenea, gândurilor și acțiunilor unei persoane să fie influențate de controlul de la distanță. Tehnologia există absolut și va fi utilizată în masă prin implementarea CV19 vaxi.

Dacă urmăriți acest videoclip, îl veți vedea pe profesor confirmând că acum este posibil să controlați mintea altei persoane prin telecomandă și, de asemenea, să controlați mișcările fizice ale corpului, gânduri și funcții .. Aceasta NU este o teorie a conspirației, acesta este un FACT absolut !! Vreau, de asemenea, să spun că chiar și această tehnologie este încă departe de ultimele progrese care sunt păstrate din domeniul public și sunt adesea utilizate împotriva publicului larg. Îmi amintesc că am văzut un documentar online acum mulți ani în care un denunțător a afirmat că tehnologia actuală pe care o vedem adusă în domeniul public este deja veche de peste 25 de ani.

Profesorul dezvăluie că acum pot stoca și ascunde imagini și filme în ADN și bacterii, el mai spune că doar 1 gram de ADN uman poate stoca echivalentul a 7 MILIOANE de iPad-uri, gândiți-vă la asta, doar 1 gram, este absolut uimitor! !! El spune că informațiile și imaginile pot fi, de asemenea, stocate în bacterii pe corpul uman, care pot fi apoi plasate într-un vas și informațiile eliminate și, de asemenea, că atunci când aceleași bacterii se reproduc, descendenții vor fi, de asemenea, codificați cu aceleași informații. El spune, de asemenea, că este posibil să programați o celulă și să o direcționați către orice parte a corpului, inclusiv creierul, care poate fi apoi reprogramat și controlat de la o forță exterioară.

Aceasta înseamnă că CV19 vaxi poate conține toată tehnologia pe care o veți auzi în acest videoclip și este infricosatoar, ce poate face aceeași tehnologie atunci când sunt pregătite să țintească și să atace !!! Acesta este nivelul de acuratețe al acestei tehnologii, încât nanobotii miniaturali cu dimensiunea particulelor de praf pot fi programați pentru a ataca orice porțiune a corpului pentru a livra o sarcină utilă sau un virus direct în fluxul sanguin, organe, creier, ochi etc. Celulele ADN reprogramate poate, de asemenea, să stea inactivă în orice porțiune a corpului către care a fost direcționat și poate rămâne acolo nedetectat până când nu este emis semnalul electronic adecvat pentru a-l reactiva.

El mai spune că pot gestiona și schimba amintirile și percepția oamenilor și că nici măcar nu au nevoie să-i convingă, tot ce este necesar este să-și schimbe memoria prin imagini audio și vizuale, cu alte cuvinte TV, care este exact modul în care publicul larg a fost ademenit să creadă în marea Corona.
Dacă ești Creștin, trebuie să știi că aceste Vaxi (vaccinuri) le vor permite luciferienilor să-ți schimbe ADN-ul și să-ți modifice percepția despre Dumnezeu, de fapt, vei fi programat sa-l urasti!!!
De asemenea, merită menționat faptul că pot ȘTERGE amintirile și le pot instala pe cele FALSE, doar imaginați-vă dacă acest lucru este folosit pentru a înșela locuitorii pământului în închinarea fiarei și, bineînțeles, VA FI, pentru că exact asta a fost creat pentru a face ….

 

Citiți și: 

NU VĂ VACCINAȚI CU NICI UN CHIP! Din 2005 pregăteau… Un vaccin provocat de un virus respirator, care (zic ei) SĂ INHIBE GENA RESPONSABILĂ CU CREDINȚA ÎN DUMNEZEU…

6 gânduri despre „Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie

  • Posibil că altii, ca nehotaratii si iscoditorii sa accepte linistiti si impacati orice vaccin-pecete, ca poate-poate o fi doar al 7-lea.
   Dar pr. Elpidie a zis in alti ani, ca si sf . Paisie, ca vaccinul e pecetea.

   Apreciază

 1. https://youtu.be/m2ZCq55fJqM TRADUCERE DIN LIMBA GREACA:
  Medicul grec Mihali Purda afirma in filmulețul de mai sus ca este primul care a intrat in posesia vaccinului in Grecia si se simte dator să informeze populatia asupra continutului vaccinului. Arată initial ce contine pachetul cu vaccinul( un breloc cadou, o poza pt a verifica pacientul vaccinat daca vede bine sau nu după administrare si seringa propriu-zisa). Arată de asemenea ca eticheta mascheaza conținutul seringii pentru a nu se vedea ce se afla in interior. Apoi cu ajutorul unui microscop analizează serul din seringa. La o prima vedere acesta pare in regula, dar in momentul in care priveste prin microscop descopera cipul prin intermediul căruia oamenii pot fi urmariti continuu si un alt dispozitiv microscopic prin intermediul caruia ni se pot transmite tot felul de stări/lucruri( de ex ni se va induce ideea de a merge mereu la cumparaturi).
  In filmulețul de mai sus aveți proba ca vaccinul conține cipul RIFID .Medicul grec a analizat serul din vaccin la microscop

  Apreciază

  • Am vazut filmuletul. Unii zic ca e miştou către antivaccinisti, cu breloc si ridichii.
   Oricum ar fi, cip-uri care incap in seringi exista de vreo 20 de ani, acum sunt si mai mici.

   Apreciază

   • da io am preluat de pe alt blog fara sa ma uit la clip…numai dupa aia m-am uitat si mi-am dat seana ca grecul ala isi bate joc sau ce stiu ce scop are…! oricum pt aia noi ramanem vigilenti cu vaccinu ca chiar nu-i de gluma, poa sa contina sau sigur contine ceva otrava sau nanoparticule sau ce dracovenii or mai fii avand astia cu inventiile lor.
    să-i ia mama sărăciei cu puștile lor microbelite , ca acu nu mai se striga ” vin rusii, vin nemtii cu puștile si cu tancurile”.. ca acu vin cu siringile si cu glontul din eprubetă …
    să-i mănânce puricii pe aia care o inventat prostiile astea, sa se scarpine pana s-or lasa de nano-ingineria mamii lor !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s