Minunatul vaccin cu ARN mesager, de la Pfizer, a dus la paralizia unei doctorițe din Mexic

Karla Cecilia Pérez Osorio, de 32 años y doctora de profesión, comenzó a presentar entumecimiento en las extremidades a la media hora de aplicarse la vacuna y posteriormente se convulsionó Foto: (Captura de pantalla Facebook)

Foto – infobae.com

 

O femeie în vârstă de 32 de ani, din Coahuila, a suferit convulsii și a paralizat după ce a primit vaccinul experimental Pfizer COVID mARN, la 30 decembrie 2020, anunță presa mexicană.
 
Dr. Karla Cecilia Pérez Osorio lucra ca medic internist la Spitalul General din Zona nr. 7, în districtul Monclova. Ulterior, a fost transferată la un spital din  Monterrey, Nuevo León.
 
Femeia ar fi fost evaluată de un neurolog și diagnosticată cu mielită transversă, un efect secundar cunoscut al vaccinurilor și, în special, al vaccinurilor COVID experimentale cu ARNm. Leziunea fost observată în unele dintre studiile de vaccinare experimentale anti COVID19 desfășurate în întreaga lume. 
 
 
 
Autoritățile medicale din Mexic au minimalizat reacția adversă, susținand că este „ușoară”. Rudele ei au declarat însă, la 4 ianuarie 2021 că, deși este conștientă, are dificultăți de vorbire, de mișcare a picioarelor și brațelor.
Soțul ei, Ángel Palestino Gallardo, și verișoara ei, Carolina Rivas Gallardo, au confirmat că a avut furnicături la nivelul buzelor și extremităților imediat după ce a primit vaccinul experimental.  Dar, 20 de minute mai târziu, ea a suferit paralizie a brațelor și picioarelor și mai multe crize, până a rămas inconștientă.
 
Acest incident vine după cel din Portugalia, în care o asistentă de 41 de ani „perfect sănătos” a murit brusc după ce a primit vaccinul experimental Pfizer COVID. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s