ÎNCHIDEREA PLANETEI – interviu cu Catherine Austin Fitts

 

Textul de sub film este scris de cineva care nu este ortodox, iar pe canalul pe care persoana respetivă îl deține sunt postate și filme traduse care nu sunt ortodoxe. Unele, cum este cel de mai sus, sunt utile pentru a ne forma o părere cât mai completă despre ce se întâmplă la ora actuală în întreaga lume. 

De remarcat faptul că cea intervievată (Catherine Austin Fitts), nefiind probabil prea religioasă (cu atât mai puțin ortodoxă), scapă din vedere dimensiunea sau cauzele spiritule ale declanșării acestor vremuri apocaliptice. – n. adm.

REPEDE! Vizionaƫi, descărcaƫi şi asiguraƫi-vă că vizionează cȃt mai mulƫi oameni, pȃnă nu dispare. Ȋn caz că dispare, mergeƫi la canalul de pe BitChute: https://www.bitchute.com/channel/6Zys… Vizionează şi alte videouri de pe canalele CREŞTINUL DE AZI: https://www.youtube.com/channel/UCZ4S… și https://www.bitchute.com/channel/6Zys… (Cine nu poate deschide videourile de pe BitChute pe smartphone/tabletă, trebuie să instaleze Google Chrome ca browser pe smartphone. Poate s-o facă gratis de ex. de aici: https://play.google.com/store/apps/de… Trebuie să dispună și de un cont de e-mail la Gmail.) Pentru cei care consideră că videoul/subtitrarea se derulează prea repede: Rapiditatea derulării videoului poate fi reglată de pe SMARTPHONE/TABLETĂ apăsȃnd cu degetul pe ecran ȋn timp ce se derulează videoul, astfel ecranul se ȋnceţoșează, iar din colţul de sus din dreapta ecranului trebuie apăsat pe cele 3 puncte unele sub altele, și apoi apar opţiunile „rapiditate derulare” și „calitate”. Rapiditatea derulării este ȋn mod obișnuit setată pe „normal”, dar apăsȃnd pe această categorie poate fi ales de ex. 0,75 și atunci videoul se derulează mai lent. Calitatea este recomandabil să fie aleasă ȋn cea mai ȋnaltă treaptă disponibilă, de ex. 720p. De pe COMPUTER rapiditatea derulării se reglează de la rotiţa din colţul din dreapta de jos al ecranului, selectȃnd la „Speed/Viteză derulare” de exemplu 0,75 ȋn loc de „standard”. Tot de acolo se setează și calitatea imaginii, alegȃnd la categoria „Quality“ cea mai ȋnaltă treaptă: 720p. REPOSTAREA, REÎNCĂRCAREA etc. acestui video pe alte canale e PERMISĂ, și RECOMANDATĂ, cu scopul informării fraţilor noștri creștini sau a celor necredincioși ȋncă! Orice video de pe YouTube poate fi descărcat gratis pe computer de ex. cu programul 5KPlayer (după ce a fost instalat pe computer), și apoi repostat/ȋncărcat pe propriul canal: https://free-5kplayer.de.softonic.com/ Orice video (sau material de pe computer, tot ce se vede pe ecranul computerului etc.) poate fi filmat de ex. cu programul oCam, și apoi încărcat oriunde în internet. Acesta poate fi instalat gratis pe computer de la această adresă: https://www.chip.de/downloads/oCam_61…

10 gânduri despre „ÎNCHIDEREA PLANETEI – interviu cu Catherine Austin Fitts

 1. ma bucur ca am vizionat filmul inainte de a sterge de pe youtube si a disparut videoclipul,m-am trezit ochii si le spun tuturor sa nu se vaccineze,pentru ca o lume intreaga se afla in mare pericol major!

  Apreciază

 2. FILMUL ACELA DESPRE INCHIDEREA SOCIETATII si sper ca ati facut mai multe copii salvate si sa le aratam si celorlalte public ca nimeni nu scapa nepedepsit! Pe marți, 12 ianuarie 2021, 21:16:05 EET, EMANOIL UNTU a scris: ma bucur ca am vizionat filmul inainte de a sterge de pe youtube si a disparut videoclipul,m-am trezit ochii si le spun tuturor sa nu se vaccineze,pentru ca o lume intreaga se afla in mare pericol major!

  Apreciază

 3. Soluția? Cei care înțeleg ce se întâmplă și în ce moment dificil ne aflăm, să caute se întărească la nivel personal, să aibă grijă de unitatea în familie, să se adune cu cei care gândesc asemănător (nu neapărat 100% la fel), și facă tot ce pot că să lupte contra sistemului. Fiecare om care continuă lupta cea bună, indiferent la ce nivel, contează. Să nu uităm că cel mai eficient mod de a lupta contra răului este înfăptuirea binelui. În rest, să ne rugăm la Dumnezeu pentru ajutor și întărire în vremurile grele ce vor urma.

  https://r3media.ro/the-world-is-changing-lumea-se-schimba-si-nu-in-bine/?

  Apreciază

 4. Mesaj primit
  *TE ROG, CITESTE, 🎁E IMPORTANT (desi e cam lung)* *Trebuie sa stii!*

  *Dintre vaccinurile care se afla pe piata acum* , produse de companii farmaceutice ca Pfizer-Biontech, Moderna, Innovio, Johnson&Johnson, Astra-Zeneca, cele produse in Rusia-Sputnik, sau cele produse in China , *numai acelea care se bazeaza strict pe ARN-mesager sunt SEMNUL/NUMARUL FIAREI.*
  De ce?

  *1* . Pentru ca ele contin exact 18 (6+6+6) extracte genomice din retrovirusul HIV care vor patrunde in nucleul celulei si va vor modifica ireversibil genomul.

  *2* . Acest tip de vaccin este numarul fiarei deoarece contine si alte componente la fel de importante: nanodiamante, puncte cuantice, aur monoatomic, luciferaza-enzima care va va lasa tatuajul invizibil pe piele (pe frunte sau pe mana dreapta, vizibil prin smartphone, cu care veti demonstra ca sunteti vaccinati,Patent number WO2020 060606 Luciferase), nanoboti si bioantene , precum si o substanta inventata de DARPA-hidrogel care transporta vectorul ARN in nucleul celulei in urma unui impuls care va fi dat prin reteaua de internet de noua generatie ( care se instaleaza acum ,mai ales noaptea cand nu aveti voie sa iesiti din casa).. Deci cei care vor lua vaccinul acum nu vor fi modificati genetic imediat, dar in momentul cand acest impuls va fi dat prin noua infrastructura de internet, modificarea genetica va fi aproape instantanee.

  *3* . Odata ce ai luat acest vaccin, nu mai faci parte din creatie (organic, bazat pe Carbon, inteligenta naturala divina la origine), ci devii sintetic (bazat pe Silicon ,inteligenta artificiala, satanica la origine), un organism modificat genetic, deci nu mai ai ADN-ul original facut de Creator, ci il vei avea pe acela creat pe calculator (pentru ca secventa de 18 inserari genetice a fost creata in silico/pe calculator folosind structura veninului de VIPERA)) de programatori sub inspiratia dusmanului omenirii. Folosirea veninului de vipera este legata de studiile clinice asupra virusului sars-cov2 care ar provoca in cazurile grave o furtuna de citochine, iar remediul pentru aceasta, bentru a restabili echilibrul fiziologic al organismuli alterat de virus a fost gasit de cercetatori in veninul unor specii de vipere…Cu alte cuvinte, te-ai lepadat, faci parte din sistemul fiarei, iar numele tau a fost sters din cartea vietii. Adica, *in urma vaccinului, vei avea literalmente structura genetica a SARPELUI in celulele tale,* pentru ca genomul tau va fi sters-inactivat de catre *ARN-ul mesager (luat de la virusul HIV* ) din vaccin. Deci vaccinul este ca o muscatura de vipera…Nu se va implanta nici un microcip-aceasta a fost o teorie veche.

  *4* . Prin internetul lucrurilor, acest vaccin te va conecta la LIBRA, moneda digitala planetara unica, de tip blockchain, a fiarei-care in curand, in urma resetarii financiare globale anuntate,va inlocui toate monedele si criptomonedele actuale-deci fara acest vaccin nu mai ai cum sa cumperi sau sa vinzi, adica nu mai ai cum sa faci parte din sistem.

  *5* . Prin intermediul punctelor cuantice din vaccin, adica atomi fara nucleu, numai cu electroni, produsi de CERN, dupa semnalul declansator venit de la noul sistem de internet, prin imbinarea acestor electroni cu cei ai calculatoarelor mentionate mai jos, mintile celor care iau vaccinul vor fi conectate la realitatea virtuala a matricei sustinuta de inteligenta artificiala produsa de catre computerele cuantice si D-wave legate in sistem daisy chain, adica ei vor fi in sistem, fara putinta de scapare. Aceasta va marca si tranzitia de la generatia cinci de internet-provizorie si declansatoare la generatia sase :internet total.

  *6* . Odata ce ai luat vaccinul, controlul sistemului asupra ta va fi absolut, individual, interior, exterior si irevocabil .Graba pentru vaccinare (Operation Warp Speed)vine nu din motivul cresterii ,,numarului cazurilor”, ci din motivul ca autorul vaccinului, cel cazut, stie ca nu mai are decat putin timp…Pentru mai multe informatii , vizitati canalul de pe youtube al lui Anthony Patch , precum si site-ul acestuia, de unde puteti primi un pdf gratuit care detaliaza exact care dintre vaccinuri este numarul fiarei, structura, conceptele stiintifice din spatele vaccinului-care este extrem de sofisticat si avansat, precum si efectele acestui vaccin asupra dvs.

  *7* . Deci actuala pandemie nu este decat o minciuna creata, pregatita meticulos de foarte mult timp (scenariul sofisticat al pandemiei si toti pasii care s-au aplicat si se aplica acum, diferitele faze de lockdown, restrictii, masti, etc.a fost creat de catre INTELIGENTA ARTIFICIALA cu care lucreaza OMS si ceilalti autori) pentru a implementa imparatia/sistemul fiarei pe planeta si a impune numarul fiarei deghizat in acest vaccin impotriva unei boli si a unui virus care nu exista, adica ,,marea resetare” de care se vorbeste. Pe baza unei false pandemii, intrega omenire va fi resetata social, politic si financiar si fuzionata cu inteligenta artificiala. O problema planetara unica impune o solutie unica implementata de un guvern planetar unic condus doar de un individ…

  *8* . A crede in Domnul nu inseamna a fi prost si ignorant: blanzi ca porumbeii, dar intelepti ca serpii trebuie sa citim cu atentie semnele timpurilor. Cat este ceasul acum? Apocalipsa 13…De aceea sunt impuse toate restrictiile diabolice pe planeta , tocmai pentru a forta populatia umana la o vaccinare cat mai rapida, adica la o lepadare cat mai rapida. Iar cei care fac comentarii cretine si stupide, acestea sunt pentru ca Domnul le-a luat mintile ca sa nu vada adevarul, nici macar acum cand numarul fiarei bate la usa. Nu mai faceti comentarii superficiale : deschideti ochii si urechile, pentru ca informatiile exista, sunt stiintifice, verificabile , provin din articole de genetica , biologie moleculara, virologie, economie, politologie, relatii internationale, epidemiologie, medicina de familie,etc.,si nu din teorii ale conspiratiei asa cum va mint cei care va vor pieirea. NUMAI dupa ce faceti efortul de a studia, compara, investiga si judeca critic o mare cantitate de date stiintifice, comparand totul cu Sfanta Scriptura, abia atunci AVETI DREPTUL la comentarii care pot fi luate in serios ,

  *9* . Niciodata guvernul, medicii, presa sau televiziunile nu va vor spune aceste detalii despre vaccin, mai ales detaliul CRUCIAL , acela ca vaccinul va va modifica genetic, fiind astfel numarul fiarei. De ce? Pentru ca majoritatea au fost cumparati pe bani grei sa sprijine acest plan diabolic, iar restul sunt imbecili, ca unii dintre cei care au comentat deja asupra acestei chestiuni la diferitre televiziuni. Acesta este vaccinul pe care vi l-au pregatit Iohannis, Orban si Arafat-cu sprijinul armatei care il va administra, ca peste tot (SUA, Marea Britanie, Rusia, Mexic,etc.) la ordinele stapanului lor , falsul mesia .Nu credeti ca el exista: atunci cine a avut puterea sa inchida TOATA PLANETA in 2020 si sa puna botnita la toata populatia planetei? Cine sincronizeaza guvernele de pe toata planeta care iau aceleasi masuri brutale si anti-umane, anti-religioase, distructive economic moral si spiritual, distructive social, din Canada si pana in Mongolia sau Rwanda? Credeti ca anul 2020 este un an normal? Chiar daca falsul mesia nu si-a dezvaluit identitatea inca, luarea acestui vaccin tot lepadare FARA INTOARCERE se cheama.

  *10* . Iar pentru cei mandri care se lauda pe youtube ca nu cred in nimic (fiindca prostul orb nu e prost destul pana nu e si fudul),sau nu cred in prostii ca ,,bazaconiile religioase” sau ,,misticismul” cum am vazut ca s-au exprimat unii care inca au ramas cu creierul spalat de Securitate, am vesti foarte proaste si pentru voi: rescrierea codului genetic de catre acest vaccin inseamna concret si fizic, pentru organismul vostru: sterilizare, cancer, boli auto-imune, distrugerea sistemului imunitar, afectiuni neurologice fatale, etc., adica toate ingredientele necesare pentru reducerea populatiei, adica a voastra, personal. Si o sa vi-l administreze exact asa cum au anuntat, in mai multe doze ca sa fie siguri ca are efect…

  **Daca cititi cu atentie informatia detaliata mai sus, punctele 1-10, am* ***
  *demonstrat ca acest vaccin:*
  a) *nu are nimic de a face cu virusul*** din spatele pandemiei fictive, ci de fapt cu extractele genomice HIV din sars-cov2 necesare pentru modificarea/ rescrierea genomului si,
  b) intruneste conditiile din Apocalipsa 13: marcare genetica ireversibila, marcare cu tatuaj cuantic pe mana dreapta si/sau frunte, prin enzima bioluminiscenta -luciferaza, detectabila in infrarosu de catre smartphone, inchinarea catre fiara si sistemul ei din motive economice,
  c)obligativitatea vaccinarii : fiara cere ca mic si mare, bogat sau sarac sa ia semnul, etc., conditionata de necesitatea de a functiona normal: munca, calatorie, activitati sociale, etc.,
  d)iar acest vaccin extrem de sofisticat tehnologic devine criteriul nr.1 de functionare in noul sistem, dupa Marea Resetare anuntata si in curs de implementare.
  e)folosirea numarului,, 666″ si a numelui ‘,, *LUCIFERaza* ” nu este intamplatoare, asa cum o masina pe care scrie Mercedes nu este Trabant.
  f)De asemenea,vaccinul contine celule de cultura din fetusi avortati, pentru ca meniul sa fie complet pentru damnarea dvs…
  Deci chiar numele virusului ,CORONA, ne arata ca ceea ce se petrece acum in lume este INCORONAREA noii ordini mondiale si a unei persoane, αντίΧριστός ,care va ordona eventual ca TOTI sa ia vaccinul si care va conduce noua ordine in curs de realizare . Modificarea genetica a creatiei este o abominatie care nu va fi tolerata de Creator, asa cum nu a fost tolerata nici in timpul lui Noe…
  *V-am spus acestea ca sa stiti EXACT ce reprezinta acest vaccin si sa nu mai aveti nici o scuza daca il luati….*

  Nu va fie frica sa refuzati Fiara,
  Dumnezeu va interveni in salvarea celor care il au pe El ca Tata,
  Si pe Biserica o au ca mama !
  🔔😇💌🌲📯

  Apreciază

 5. Bună ziua,

  Am făcut o aplicație prin care sunteți la curent cu știrile-postări de pe bloguri și site-uri ortodoxe.

  Aplicația vă ține la curent cu toate știrile-postări de pe site-uri publicate de bloguri, eparhii, parohii si mitropolii ortodoxe toate puse la un loc. Nu mai trebuie să accesați în mod direct paginile web preferate ci doar articolele/postările publicate de la ultima dvs. intrare.
  Ca sa apara aici, un site sau blog trebuie sa fie pe un server care furnizează serviciul de agregare de știri(RSS), de aceea va rog să-mi semnalați site-urile pe care le accesați în mod frecvent pentru a le insera în aplicație!
  Link-ul de instalare este urmatorul:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newandromo.dev997173.app1105030
  (Printre altele e și blogul dvs.)
  M-aș bucura sa am o recenzie de la dvs. Oricum ar fi ea!
  Mulțumesc mult!
  Doamne ajuta!

  Apreciază

 6. Cine vrea să înțeleagă unde se află 666 ( semnul diavolului) are la dispoziție cartea Apocalipsa 13 care poate fi descărcată de pe internet. Cele trei linii mai alungite din codul de bare dau după decodificare exact 666. Acest cod de bare îl putem primi și noi pe mână sau pe frunte datorită enzimei luciferaza.

  Apreciază

 7. Dna Catherine Fitts este constienta de semnificatiile religioase, puteti urmari alte interviuri in care zice clar ca este vorba de un sistem tip „semnul fiarei”. Oamenii constienti sa vegheze, sa ne rugam Domnului, care are toata lumea in mainile Sale Preaputernice.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s