Sărmanul Serafim de Pireu… s-a vaccinat!

Pentru cei care se miră de căderea mitropolitului Serafim de Pireu, luptătorul împotriva masoneriei și a ecumenismului, le amintesc că aceasta nu s-a produs dintr-o dată.

Întâi a fost ezitarea continuă de după pseudo-sinodul din Creta, când „leul din Pireu” își justifica constant rămânerea în comuniune cu cel mai eretic patriarh „ortodox” ce a stat vreodată pe scaunul Patriarhiei din Constantinopol – Bartolomeu Arhondonis. Apoi a fost îndreptățirea de-a dreptul aberantă a conslujirii și rămânerii în comuniune cu Ieronim al Greciei (mitropolitul primat) când acesta l-a pomenit la Sfânta Liturghie pe schismaticul Epifanie al Ucrainei,  urmând recunoașterea juridică (spunea el – Serafim) a pseudo-bisericii schismatice din Ucraina.

La aceasta putem adăuga o poziție evazivă mai veche asupra actelor electronice și a cipurilor pe care acestea le conțin, poziție descoperită cu ocazia vizitei la Constanța din septembrie 2014, când ÎPS Serafim de Pireu a fost invitat de ÎPS Teodosie al Tomisului.

Pireu: „Progresul științei care servește omului este întotdeauna o Binecuvântare și un dar de la Dumnezeu”

Vaccinarea împotriva COVID – 19 la personalul administrativ și de îngrijire medicală, precum și la locatarii Casei de Bătrâni Pireu, a procedat astăzi, vineri, 15 ianuarie, de către o echipă specială a E.O.D.Y.

Într-o mișcare simbolică, Înaltpreasfințitul Mitropolit al Pireului, domnul Serafim, a fost primul care a fost vaccinat. , deoarece … instituția a fost amenințată de pandemie cu pierderea securității și integrității sale „, subliniind în același timp că se ridică o nouă zi pentru restabilirea securității, integrității și viabilității instituției.

El a mulțumit cu căldură ministrului sănătății competent domnului Vassilios Kikilias, președintelui și directorilor EODY „pentru contribuția lor dinamică la efortul de a recâștiga libertatea instituției, care tratează timp de 130 de ani cu multă dragoste oamenii din vârsta DG și DD căreia îi datorăm viabilitatea patriei noastre.

„Progresul științei care servește omului și valorilor vieții este întotdeauna o Binecuvântare și un dar de la Dumnezeu”, a conchis Înaltpreasfinția Sa.

După finalizarea procesului de vaccinare, Excelența Sa a mulțumit cordial șefului echipei E.O.D.Y. Domnul Emmanuel Papageorgiou. „Sunt recunoscător (d-ului) doctor. Mulțumesc foarte mult! Vă doresc putere pentru această mare lucrare pe care o faceți ”, a spus ÎPS, oferindu-i ca Binecuvântare o Icoană a Sfântului Porfir din Kausokalyvitos.

Imediat după vaccinare, atât Directorul Biroului Privat al Excelenței Sale, cât și Purtătorul de Cuvânt al Casei de Bătrâni Pireu, dl Dimitris Alfieris, precum și Directorul General al Fundației, dl Evangelia Kontaxi, s-au referit la importanța specială a și în general.

„O mare Binecuvântare astăzi pentru noi toți cărora ni s-a oferit ocazia de a fi vaccinați. Să ieșim și să privim lumea cu ochii deschiși acum, fără teamă. O mare oportunitate pentru toți grecii, pentru întreaga Grecia, astfel încât să putem scăpa în sfârșit de acest flagel. Îi îndemnăm pe toți să facă exact același lucru „, a spus domnul Alfieris, mulțumindu-i din partea sa” conducerea Ministerului Sănătății care a acordat prioritate azilului nostru de bătrâni să își deschidă porțile și să poată intra din nou în procesul de ofertă ».

Răspunzând la o întrebare relevantă despre testul pe care Fundația l-a trecut cu puțin timp în urmă cu cazurile de covid-19, domnul Alfieris a vorbit despre „un test pe care l-am trecut și l-am confruntat cu un succes absolut”.

„Suntem curați (în interior și în exterior) și mergem înainte!”, A concluzionat el.

La rândul ei, directorul general al azilului pentru bătrâni Piraeus, doamna Evangelia Kontaxi, a menționat că „2021 a început cu cele mai bune auguri. Noi, deținuții și personalul suntem foarte încântați, dar mai ales rudele care au început și au intrat în acest proces de eliberare de tot ceea ce trăim de un an și ne așteptăm să câștigăm imunitate și să vedem oameni din nou, în condițiile în care va numi Ministerul Sănătății, rudele lor care le văd de prea mult timp ”.

Sursa: romfea.gr

15 gânduri despre „Sărmanul Serafim de Pireu… s-a vaccinat!

 1. Se pare că vasele comunicante…chiar comunică.
  Iata că cele doua icoane ale „marturisitorilor” echilibrati, Ierotheos si Serafim, s-au pecetluit. Ce vor face ceilalti, Longhin si Onufrie?

  Apreciază

 2. Pingback: Filmarea vaccinarii Mitropolitului Serafim de Pireu si declaratiile de dupa | SACCSIV - blog ortodox

 3. măi oameni buni … nu va luați dupa nimeni ditre cei care va sfatuiesc/ recomanda vaccinarea , indiferent cine ar fii: patriarh, mitropolit, doctor, savant, ministru, asistent, pustnic cu barba alba etc. ! căci a te increde asa usor intr-un vaccin recent descoperit la repezeala si parca impus cu forta politeții si care nu da nicio garantie ca iti va da imunitate si nici nu e testat, ci se merge numai asa pe incredere oarba intr-un vaccin care contine otravă, poi asta inseamna ca tu dispretuiești pe Dumnezeu, ai nadejde mai.mult in stiinta medicala decat in Dumnezeu , pui stiinta medicala si descoperirile moderne mai presus de invatatura lui Dumnezeu care zice prin Sf..Apostol : ” de esre cineva bolnav sa cheme preotii si sa se roage pt el ungându-l cu undelemn sfintit , si de vor fii pacate se vor ierta…”
  alta e cand iti rupi un picior, o mână si atunci te duci la doctor sa te puna in ghips ,, sau o operatie la apendice sau hernie etc…astea Dumnezeu lucreaza cu unealta Sa care e doctorul…dar aici cu vaccinul si virusul e cu totul altceva , o inselatorie si o viclenie, lucrare diavoleasca imbracata in piele de oaie !!!
  Pastorii de Biserică ar trebui de fapt sa propovaduiasca credinta si nadejdea/ increderea in ajutorul lui Dumnezeu prin mijloacele sfintite pe care le are Sfanta Biserica Ortodoxa Apostoleasca de 2000 de ani , rugaciune , Accatiste la Icoanele vindecatoare ale Maicii Domnului, ulei sfintit, inchinarea la sfintele moaște …s.a. nicidecum sa indemne la vaccinare !
  nu ascultati de acesti păstori…treaba lor daca asa ai ei incredeee in acest vaccin….mila lui Dumnezeu !
  Doamne ajuta ! parerea mea de taran prost e ca 100% nu e păcat daca nu ne vaccinăm !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s