Uriașe proteste împotriva restricțiilor și dictaturii medicale la Viena și Paris, sâmbătă 16 ianuarie 2021

 

 

Via Smartradio:

„Demisia”, „Presa este mincinoasă” , printre scandările protestatarilor: aproximativ 10.000 de persoane au protestat împotriva restricțiilor sâmbătă, la Viena, potrivit estimărilor poliției austriece.

S-au format mai multe acțiuni de protest pentru a denunța restricțiile impuse începând din martie 2020 de către cancelarul Sebastian Kurz, în încercarea de a stopa epidemia de coronavirus, spune AFP.

 

Nu vreau să ajungem ca în China, unde nu ai dreptul să faci nimic

La sfârșitul lunii decembrie, guvernul austriac a decretat o a treia izolare pentru a încetini răspândirea pandemiei. Magazinele neesențiale, spațiile culturale, sălile de sport, școlile și facultățile sunt închise.

„Cifrele privind decesele sunt mincinoase. Nu vreau să ajungem ca în China, unde nu ai voie să faci nimic”, spune o femeie care ține o pancarta pe care scrie „voi sunteti boala, noi suntem remediul”.

„Suntem adulți! De un an ies tot timpul și nu am luat coronavirus. În niciun caz nu mă voi vaccina”, adaugă ea.

 

 

Au fost proteste și la Paris:

Un gând despre „Uriașe proteste împotriva restricțiilor și dictaturii medicale la Viena și Paris, sâmbătă 16 ianuarie 2021

 1. Care nu rezolva nimic! Trebuie sa spunem si asta.
  Ei merg cu planul lor mai departe si nu se abat nici 1 mm. Anul asta este decisiv pt noi, nu pt ei, deoarece nu vad cine sa-i opreasca. Pina la sfirsitul anului vor distruge totul si ne vor lua tot, deci va veni si nationalizarea. In plan se prevede si deposedarea de propiile haine! Nimic inseamna nimic, asa cum a spus K Schwab. Romanii au vrut vest fara sa stie ce anume cer si nici cine era vestul lor, pe care-l numeau civilizat si avansat din prostie. Acum vine si nota de plata, dupa cum era si normal. E.U. tipareste 100000 e pe secunda! Anul trecut au marit cantitatea de bani aflati de piata cu 7000 de miliarde e. Consecintele sint evidente si este clar ca vor ajunge la hiperinflatie, una mai dura decit cea din Germania anului 1923. De atunci isi vor impune sistemul lor cu tot ce inseamna asta.
  La noi nimeni nu sufla nici un cuvintel:

  Canada’s Secret Plan to Train Chinese Troops

  China planned to send an army across the border to invade the USA?

  Vestul era praf inca din anii 80! S-a ameliorat un pic prin jefuirea estului, dar, din anii 2000, a inceput caderea finala.
  Culmea este ca romanii s-au luptat ca sa ajunga la nenorocirea asta, crezind ca asta este drumul spre bine. O prostie! Am stiut, dar cui puteai spune?! Nimeni nu vroia sa acepte ca ceea ce stie sint timpenii fara suport. S-au scris carti, in anii 80, despre aceste zile, asa cum le vezi!
  Lagarele pt cei care nu se supun sint deja construite in vestul iubit al romanului lipsit total de minte! Sintem singurul popor din lume care si-a aruncat tara si pamintul ei strainilor, fara nici un fel de problema! Germania este un dezastru, din care chiar nemtii fug unde vad cu ochii. Stii cine va sta pina la sfirsit, orice s-ar intimpla?
  Te-ai intrebat de ce s-a semnat pactul pt migratie la ONU? Acum ai raspunsul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s