Cei care puteți, MERGEȚI ȘI MĂRTURISIȚI astăzi de la ora 17:00 la biserica „Mânăstirea Cașin” împotriva rugăciunilor ecumeniste

Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.

Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. – Matei 10 – 32,33

Astăzi 18 ianuarie 2021 credința ortodoxă va fi trădată încă o dată (pentru a câta oară)  în cadrul unei slujbe de Vecernie, începând cu ora 17:00 când se vor ruga „ortodocși”, romano-catolici, armeni monofiziți, luterani, greco-catolici, reformați calvini, evanghelici luterani germani, adică o mulțime de eretici.

Cuvântul de „învățătură” va fi ținut de ereticii calvini.

  • Luni, 18 ianuarie, ora 17.00

Biserica Ortodoxă la Manastirea Casin, b-dul Mărăști, nr.16

  • Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Reformată Calvineum

SĂPTĂMÂNA DE rugăciune/URÂCIUNE PENTRU UNITATEA ECUMENISTĂ pe 2021. Canoanele vor fi din nou încălcate în biserica ortodoxă „Mânăstirea Cașin” – București

Amintesc aici câteva canoane care incriminează cu desăvârșire amestecul ortodocșilor cu ereticii, rugăciunile în comun, dar și simpla intrare a neortodocșilor în lăcașurile noastre sau a ortodocșilor în cele ale ereticilor. 

Ortodocșii care participă la astfel de acțiuni recunoscându-le tainele și bisericitatea neortodocșilor, cad în erezia ecumenismului. 

CANONUL 45 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU ERETICII)

Episcopul sau presbiterul sau diaconul, dacă numai s-a rugat împreună cu ereticii, să se afurisească; iar dacă le-a permis acestora să săvârsească ceva ca clerici (să săvârșească cele sfinte), să se caterisească.

CANONUL 46 apostolic (TAINELE ERETICILOR NU SUNT TAINE)

Poruncim să se caterisească episcopul sau presbiterul care a primit (ca valid) botezul ori jertfa (euharistia) ereticilor. Căci ce fel de împărtașire (înțelegere) are Hristos cu Veliar? Sau ce parte are credinciosul cu ne­credinciosul? (II Cor. 6,15).

CANONUL 64 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU NECREȘTINII SI ERETICII)

Dacă vreun cleric sau laic ar intra în sinagoga (adunarea iudeilor sau a ereticilor) spre a se ruga, să se și caterisească si să se și afurisească.

CANONUL 6 Laodiceea (ERETICII SĂ NU INTRE ÎN BISERICĂ)

Nu este îngăduit ereticilor să intre în casa lui Dumnezeu dacă stăruie în eres.

CANONUL 37 Laodiceea (ESTE OPRIT A PETRECE CU NECREDINCIOȘII ȘI CU ERETICII)

Nu se cuvine a primi de la iudei sau eretici darurile trimise de sărbă­tori, nici a serba împreună cu ei.

CANONUL 46 al Sfântului Nichifor Mărturisitorul (†818) – (BISERICILE ERETICILOR NU SUNT BISERICI)

Vă sfătuim ca în bisericile luate în stăpânire de eretici să se intre ca în­tr-o casă simplă și să se cânte numai din nevoie, asezându-se cruce la mij­loc, iar în altar nici să nu se intre, nici să se tămâieze, nici să se săvâr­șească rugăciune, nici să nu se aprindă candele și lumânare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s