Pe 21 februarie, evreii din întreaga lume se vor ruga pentru venirea lui „mesia”/antihrist

Personal, nu cred că gloatele evreilor decid când va apărea spurcatul antihrist, căci acest lucru stă în voia lui Dumnezeu… ei încearcă să-i grăbească venirea, dar fiind înșelați, nu cred că pot determina ei nimic. 

11 gânduri despre „Pe 21 februarie, evreii din întreaga lume se vor ruga pentru venirea lui „mesia”/antihrist

 1. Multe cărți și chiar scrieri istorice, susțin Isus a fost evreu, acest fapt ar trebui să dea mult de gândit umanității, în general credincioșilor, deci voința maselor poate fi manipulată, dar dacă ești curat la suflet, nimeni nu-ți va putea face rău…

  Apreciat de 1 persoană

  • Ura asta împotriva ortodoxiei si a Mântuitorului Iisus Hristos vine de la trădătorii de neam și țară, pentru că nu poți iubi România decât ortodox.România va rezista doar cu ortodoxia sau va pieri pe vecie!Diavolul de partea cui esti neicanimeni induce în eroare umanitatea!

   Apreciază

   • @7onyk
    Nu urăsc nimic, este greșit să porți ură, puțini oameni știu că credința curată în Dumnezeu nu însemnă religii încărcate de dogme, opreliști și frică, nu Iisus duce lumea în eroare ci cei care se folosesc de numele lui: Creștinismul catolic, protestant, ortodox, budiști, hinduși și toate schismele religioase, la noi religia a fost impusă cu forța de doar 4-500 de ani, pentru colectarea dărilor către poarta otomană, dar noi suntem urmași de Daci și credința noastră erau zeii, cine a avut interes ca această credință să dispară de parcă nu a fost niciodată?. Biserica e doar o firmă, o afacere de exploatare a oamenilor curați, plantând frică față de Dumnezeu, ură și vrăjmășie între oameni. Dumnezeu e doar lumină, iubire și iertare, spre El nu trebuie să mergi cu frică. Cât despre diavol; uităte-n oglindă și întreabă-te când ai făcut ultima faptă bună… .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s