Duminică, 14 februarie, PROTEST la Universitate și în fața Ministerului Sănătății orele 15:00 și 18:00

Imagini pentru protest

Duminică aceasta de la ora 15:00 la piața Universității și de la ora 18:00 marș spre Ministerul sănătății… Încă ucide corupția din România nepăsarea și umilința rușine guvernanților care au guvernat țara în spre rău!

 

 

5 gânduri despre „Duminică, 14 februarie, PROTEST la Universitate și în fața Ministerului Sănătății orele 15:00 și 18:00

  • Dar de maturisit ai voie sa marturisesti duminica?
   Sau… exista vreun timp in care nu trebuie sa marturisesti?
   Dar protestele astea nu sunt un fel de marturisire, avand in vedere posibilitatea extrem de mica sa se poata schimba ceva? Nu sunt ele o marturisire in ele insele?
   Marturisim normalitatea, libertatea data de Dumnezeu omului, uneori si credinta (cu referire directa la ortodocsi), adevarul despre planurile ocultei mondiale, adevarul despre mortii din spitale, adevarul despre nocivitatea botnitelor si a noilor vaccinuri?
   Si cate altele…

   Apreciază

 1. Păcat că nu ne trezim nici în al 12-lea ceas. Se spune că intelectualii ar trebui să salveze omenirea pentru că au înțelepciunea necesară, dar sunt surzi, muti, orbi de puterea banului care le-a întunecat mințile. Doamne lumineaza-le mintea pentru a vedea cat rau fac acestui popor greu incercat! Sa ne rugam pentru ei și pentru noi!

  Apreciază

 2. Nimic nu se va rezolva fără ajutorul lui Dumnezeu. E nevoie mai întâi de pocăință și de rugăciune pentru a se contracara lucrarea demonică. Apoi de acțiune.
  Ștefan cel Mare punea populația să postească și să se roage 40 de zile înaintea unei bătălii, iar după fiecare victorie construia câte o biserică sau mănăstire. Și a biruit nu doar prin forța armelor, ci cu ajutorul lui Dumnezeu!
  Asta trebuie să înțeleagă și organizatorii de proteste. Trebuie transmis mesajul de pocăință. Trebuie ca participanții să fie spovediți și, dacă se poate, împărtășiți. Nu trebuie trimiși mai în spate cei care au icoane, cum s-a întâmplat la un protest, ci trebuie chemați în față. Icoanele trebuie purtate cu evlavie, nu în mod ostentativ.
  În calitate de creștini, urâm doar păcatul, nu și pe păcătoși. Dacă ne înfierbântăm de ură, fie și împotriva unui singur om, și nu împotriva păcatului comis de acesta, alungăm Duhul Sfânt.
  Cumva trebuie transmis mesajul că trebuie să ne vindecăm de ură. Poruncile evanghelice se referă la iubirea lui Dumnezeu și a aproapelui. Această pandemie a adus cu sine prea multă ură față de aproapele. Toți cei care fac răul sunt victime ale necuratului. Pe acesta trebuie să-l urâm. E nevoie de rugăciuni pentru că lumea să se izbăvească de influența lucrării celui rău și viclean. Dacă duhurile căzute vor fugi de la cei care fac răul cu sau fără voie, atunci aceștia vor empatiza cu noi și ne vor înțelege.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Costina, care intelectuali? Majoritatea sunt scoliti pe la facultatile particulate cu examene luate cu copy/paste, de nu stiu de capul lor. Daca apare in peisajul lor un adevarat intelectual care spune lucrurilor pe nume il casapesc.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s