Apel al grecilor – TOȚI ORTODOCȘII DIN TOATĂ LUMEA SĂ SE ROAGE – dumincă 21 februarie – PENTRU ÎNTÂRZIEREA VENIRII LUI ANTIHRIST în contra evreilor care vor face „rugăciune” demonică pentru apariția lui „mesia” al lor/antihrist

Imagini pentru ierusalim antihrist

https://m.facebook.com/AllJewsAsOne/?ref=page_internal

https://danielvla.wordpress.com/2021/01/24/pe-21-februarie-evreii-din-intreaga-lume-se-vor-ruga-pentru-ve
nirea-lui-mesia-antihrist/

“Ηλίας Καλλιώρας – Ilias Kallioras
https://www.facebook.com/100000270536476/posts/4036770393008605/?d=n

Despre rugăciunea universală a evreilor.
Urgent să fie comunicat tuturor ortodocșilor.

Am fost avertizați de călugări
despre faptul că în această duminică a Vameșului și Fariseului, după-amiaza la ora 18:00, în momentul în care evreii de pretutindeni se vor ruga pentru apariția iminentă a lui Mesia – Antihrist – cu excepția faptului că toți creștinii ar trebui să fim în rugăciune, nimeni să nu asculte din curiozitate aceste manifestări din mass-media sau internet, acestui eveniment i se va acorda multă atenție in spațiu mediatic și va exista un impact negativ asupra creștinilor, deoarece au fost recrutați și vrăjitori.

Urmărirea din curiozitate este considerată participare, rugăciune împreună cu aceștia și părtășie la rugăciunea pentru venirea Antihristului.

Vameșul, în genunchi, cu infinită umilință ascuns în ghișeul său, a câștigat favoarea lui Dumnezeu, fariseul, cu mândrie s-a rugat în fața templului.

La fel fac și ei și nu întâmplător au ales evreii această zi pentru rugăciunea lor.

Duminica aceasta va separa pe farisei și pe vameși, fiecare cu propria autonomie.

DE LA PRIETENA NOASTRĂ – Mara Paschalaki:
Și noi ne vom ruga la acea oră.
Eu personal o să citesc din Psaltire.
Stareța Paisa, stareța Sfântului Onoufrios din Ierusalim, mi-a spus că aceștia se pregătesc de multă vreme, fac diferite rugăciuni folosind acel corn, numit Sofar, pe care îl aveau în anii lui Hristos și mi-a spus că scoate un sunet înfiorător. De îndată ce va auzi cornurile, va începe rugăciunea imediat. Imaginați-vă ce va fi duminică.
Maica stareță ne cere tuturor creștinilor să ne rugăm duminică la acea oră pentru că mi spus că evreii invocă demoni foarte puternici.

Citiți următorii psalmi: 3, 29, 34, 47, 51, 93, 131 și 137.”

Citiți și:

Rugăciuni pentru izbăvirea de antihrist

Rugăciune împotriva lui antihrist

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, izbăveşte-ne de amăgeala vicleanului antihrist cel ce este de acum aproape şi ne păzeşte de cursele lui. Acoperă-i pe toţi binecredincioşii creştini de toate mrejele lui cele viclene în pustia ascunsă a mântuirii Tale. Dă-ne, Doamne, bărbăţie să nu ne temem de frica diavolească mai mult decât de frica dumnezeiască, ca să nu ne ferim şi să nu ne lepădăm de Tine şi de Sfânta Ta Biserică în ceasul greu. Ajută-ne, Doamne, să nu primim pecetea lui antihrist celui blestemat şi să nu ne închinăm lui, dar să pătimim şi să murim pentru Numele Tău cel Sfânt şi pentru Credinţa Ortodoxă. Dă-ne, Doamne, zi şi noapte, lacrimi pentru păcatele noastre şi miluieşte-ne pe noi, Doamne, în ziua straşnicei/înfricoșătoarei Tale Judecăţi. Amin.

 

 

38 de gânduri despre „Apel al grecilor – TOȚI ORTODOCȘII DIN TOATĂ LUMEA SĂ SE ROAGE – dumincă 21 februarie – PENTRU ÎNTÂRZIEREA VENIRII LUI ANTIHRIST în contra evreilor care vor face „rugăciune” demonică pentru apariția lui „mesia” al lor/antihrist

 1. Dar noi jucam cu regulile satano-jidovesti? Ei dau semnalul si noi toti alergam ca bezmeticii. Deja ne-au încalecat cu legea camatariei, mita si excrocheria bancarä, acum ne manipuleaza si pe credintâ, Ori sunteti agentii lor, ori n-aveti discernamânt.
  Asta e provocare de 2 bani,

  Apreciază

 2. Nu are cum sa se arate niciun antihrist duminica din cateva motive foarte bine intemeiate.
  Pentru cine cauta Adevarul cu siguranta ca Il va gasi.
  In drumul nostru ne pot ajuta proorociile celor care s-au invrednicit sa Il gaseasca pe Domnul nostru Iisus Hristos. Lor li s-a dat a prooroci despre aceste vremuri si ar fi folositor sa nu iesim din cuvantul lor.
  Sfarsitul Omului
  https://www.librariaortodoxia.ro/cumpara/sfarsitul-omului-culese-din-sfintele-scripturi-16653?gclid=EAIaIQobChMI95qakeD27gIVkdiyCh2-cwUXEAQYASABEgK5_PD_BwE

  Pentru cine va avea rabdarea sa citeasca aceasta carte va intelege de ce nu e posibil ca acum sa se arate antihristul. Ar putea doar sa se nasca in acesti ani grei pe care ii traim, asta da.
  Dar asta este doar o supozitie personala si va trebui FIECARE in parte sa avem MARE GRIJA ce vorbim si sa nu mai fim niciodata parerologi sau comentaci.

  Sa ne lumineze si sa ne mantuiasca Bunul Dumnezeu pe toti.
  Doamne Ajuta

  Apreciază

   • Fiind o rugăciune la nivel planetar s ar putea să fie foarte puternică! Eu totuși nu înțeleg : cine este Dumnezeul cărui a i se roagă evreii pentru al trimite pe mesia al lor , nu i acelaș Dumnezeu la care ne rugam și noi , nu i acelaș Dumnezeu care L a trimis pe Iisus Hristos sa ne mantuiasca ??? Si atunci vine alta intrebarea : rugăciunea evreilor va fi ascultată? Dacă rugăciunea evreilor va fi ascultată , atunci chiar nu mai inteleg nimic ! Pai sa vina mai repede antihristul si asa vine si Iisus Hristos mai repede și lucrurile se așează după voia Domnului !

    Apreciază

    • Pai, „dumnezeul” evreilor la care se roaga ei acum este tatal minciunii. Dumnezeul Vechiului Testament este Cel la care ne rugam noi, ortodocsii. Pe evrei i-a lepadat (pentru ca ei L-au lepadat) in momentul rastignirii, cand catapeteasma Templului s-a rupt in doua.
     De atunci ei se roaga in sinagogile satanei si ei insisi sunt sinagoga satanei.
     Daca va simtiti intariti sa-l infruntati pe antihrist… bravo voua!

     Apreciază

  • Sa stii ca cel mai respectat rabin a anuntat inca de acum cativa ani ca mesia lor exista deja si urmeaza sa-si faca aparitia, asa ca nu stiu exact ce va fi. Unii spun ca e emmanuel macron, numit lider al noii ordini mondiale in lupta impotriva covid… Chiar si numele pare ales ca sa se potriveasca: emmanuel este nele Domnului Iisus in Biblie, iar macron inseamna „semn inscris/tiparit” (adica pecetea). Om vedea, daca ne mai lasa Dumnezeu pe aici…

   Apreciază

  • Ce fac ei e grav, ne persecută pe noi. Ne urăsc . Fac fapte infractionale la nivel mondial si nu inteleg ca hadesul cum ar zice ei, e partea celui care face ,,faradelege,, a celui care asupreste pe strain pe văduvă pe orfan, cum e scris. Proorocii vorbesc de faradelegile facute de ei. Nu sunt considerati antisemiti proorocii. Daca ati spune ceea ce au spus ei in vechiul testament azi, ati fi considerati impotriva lor . Daca ar vedea criteriile dupa care sunt judecati oamenii , s ar inspaimânta pt ca multe dim faptele lor sunt considerate de proroci ca fiind rele. Ar trebui să se vadă pe ei, ce fac si sa si puna problema , daca e normal sa faci asa ceva ! Ce trebuie sa faca ei ca sa fie primiti ? Ce fapte ?

   Apreciază

 3. Probabil ca e nevoie de mai multa claritate.

  Haide sa ne uitam un pic cine e cel care a postat primul acest material!!!
  Este vorba de un user numit Michael Bouhnik.
  https://www.youtube.com/c/MichaelBouhnikProductions/featured

  Din cum arata paginile lui din social media el se ocupa de productii media si nu are prea mare succes nici printre ai lui din numarul mic de urmaritori pe care ii are.
  Acesta este un material de propaganda religios al evreilor satanisti, iar motivele pot fi multiple.
  Siteul pe care il afiseaza pe pagina lui de youtube a expirat in decembrie iar domeniul e propus spre stergere. Asta spune multe ..
  https://imgur.com/a/CiZ3kFj

  De altfel zilele acestea au existat mai multe materiale de propaganda satanista evreiasca dupa cate se pare pe aceeasi tema.
  https://www.youtube.com/results?search_query=mashiachprayer
  Este propaganda evreiasca 100% originala cu drepturi de autor!!!!!
  De observat insa numarul mic de vizualizari al materialelor ceea ce arata ca dimensiunea acestui acestui eveniment este o minciuna.
  Eu nu zic ca nu o sa se intample dar pare ca se vrea sa i se dea o alta conotatie in primul rand in ceea ce priveste dimensiunea lui si in al doilea rand vad ca a prins mai mult in randul crestinilor decat in randul evreilor!!!

  Haide sa ne uitam acum cine l-a „promovat” in randul credinciosilor.
  Este vorba despre
  ORTODOXIA Dreapta Credință
  https://www.youtube.com/channel/UChu31C2EnIbsTZ4zgoLYYcA/videos
  Daca ne uitam in amanunt observam in playlist ca apare si Claudiu Buza despre care se stie ca e cel putin apropiat de secta Oastea Domnului …

  Acum referitor la intrebarea : „DAR CINE ZICE CA SE VA ARATA DUMINICA?!”
  Raspunsul este chiar ei la inceputul materialului in primele 5 secunde. Of.
  Si de asemenea scrie si in materialul tau scris:
  „Urmărirea din curiozitate este considerată participare, rugăciune împreună cu aceștia și părtășie la rugăciunea pentru venirea antihristului”. Apropo antihristul tebuie scris cu litere mici!!

  Ca trebuie sa ne rugam in continuu si din Psaltire si din toate cartile de rugaciune fiecare dupa voia lui Dumnezeu si dupa putinta, asta da.
  Dar daca dam o alta dimensiune unor evenimente sau chiar vom crede ce spun unii si altii despre ce se va intampla intr-un loc sau altul fara sa cercetam macar si vom lua totul ca fiind adevar sa nu ne miram fiecare pe unde o sa ajunga in viata duhovniceasca.
  Sunt multi vrajitori pe pamant care fac multe vraji si multi care ii urmeaza in incantatiile lor.
  Nu stiu insa in ce masura va trebui sa le urmarim activitatea!!

  De asemenea toti vom avea nevoie de luminare permanenta de la Dumnezeu pentru a face diferenta intre cuvintele care vin in duh ortodox si cele care nu vin de la Dumnezeu.

  Sa ne lumineze si sa ne mantuaiasca Bunul Dumnezeu pe toti crestinii
  Doamne Ajuta

  Apreciază

  • Bai nene, vorbesti numai prostii.
   Daca evreii zic ca se roaga la dracii lor pt venirea aluia inseamna ca vine neaparat cand vor ei?? Dar de unde stii ca nu-i grabesc venirea? E o greseala sa ne rugam pt a impiedica asta? Eu cred ca nu.
   Oastea Domnului in esenta nu e o secta. Doar o mica parte dintre ei au trecut la ereticii neoprotestanti. Cea mai mare parte sunt in BOR, e adevarat, cochetand cu ecumenismul.
   O a treia parte din Oastea Domnului s-au ingradit de ecumenismul pseudo-ierarhilor. Cu cei din urma are legaturi pr. Claudiu Buza.
   Asa ca lasa-ma cu povestile.
   Fa bine si nu te ruga, sa nu te simti determinat de evrei spre asta.
   Doamne ajuta!

   Apreciază

   • O sa te rog respectuos sa arati unde am zis eu ca nu trebuie sa ne rugam.
    Asta pentru ca vad ca tot insisti pe tema asta de parca am zis eu asa ceva.
    Dimpotriva. Am zis ca trebuie sa ne rugam!!!
    ORTHODOX | februarie 19, 2021 la 23:18
    „Ca trebuie sa ne rugam in continuu si din Psaltire si din toate cartile de rugaciune fiecare dupa voia lui Dumnezeu si dupa putinta, asta da.”

    Acum ca am clarificat marturia mincinoasa care s-a spus sa trecem la urmatoarea minciuna.
    Despre oastea Domnului Parintele Cleopa spune ca:
    „nu mai sunt oastea Domnului sunt oastea dracilor”

    Cei care ies din cuvintele Parintilor nostri cum nu il vom primi pe antihrist? Sunt ei mai luminati decat cei pe care i-a invrednicit Dumnezeu cu rugaciunea inimii sau cu sfintenia?
    Eu raman absolut in a crede doar pe Sfintii Parinti si pe marii preoti induhovniciti.

    Doamne Ajuta

    Apreciază

    • Să nu uităm importanța acestei mișcări spirituale într-o perioadă în care sfinții noștri se aflau în închisori, iar corectitudinea politică a clerului devenise o modă. În treacăt fie spus, nici părintele Cleopa nu a fost scutit de momente de corectitudine politică. Nu-i neg întreaga activitate, dar a avut o poziție destul de corectă politic și față de Sfânta Împărtășanie… Asta pentru că trebuia un om care să contracareze ideile Părintelui Nil Dorobanțu, un erudit și un sfânt de excepție cu care orice neam s-ar mândri. Numai noi, românii, nu suntem în stare… Lupta împotriva Sfintei Împărtășanii se vede mai clar în zilele noastre…
     Oastea Domnului a avut plusuri și minusuri în funcție de cei care s-au implicat în conducerea ei sau în slujire. Ideea e că fiecare om într-o viață are momente de slăbiciune, momente în care este cuprins de mândrie, iar Dumnezeu îl lasă să greșească pentru a se smeri. Nu e rău să semnalăm greșelile, ci e rău să le expunem cu patimă pentru a compromite o persoană sau o mișcare.
     Noi trebuie să creștem duhovnicește și de aceea cred că nu e rău să ne tragem prietenește de mânecă. Patimile nu înnobilează pe nimeni.

     Apreciază

 4. Utilizatorul neicaion e cel putin inselat, dar eu cred ca poate fi chiar ceva mai mult.
  Postarea lui din 17 februarie ne indeamna sa ii trimitem pe cei care ne incalca liberul arbitru (cu majuscule?!?) in alt „plan matriceal”. Curat satanism.
  Iata si postarea din 17 februarie
  neicaion | februarie 17, 2021 la 23:06
  Eu zic că singura soluție pașnică, (așa cum o propune David în Inuaki), ar fi să ne rugăm la Dumnezeu în fiecare seară, sau ce-l puțin Duminica, la 22.30, timp de cinci minute, ca toți cei ce ne încalcă Liberul Arbitru să fie scoși dintre oameni și duși în alt plan Matriceal. Nu avem nimic de pierdut, ci doar de câștigat, violența nu este o soluție la armele psihotronice pe care le are „Sistemul din umbră” ; https://gandeste.org/economie/annunaki-%C8%99i-istoria-secreta-a-conspira%C8%9Biilor-globale/28376/.
  https://danielvla.wordpress.com/2021/02/17/de-ce-va-induceti-colegii-in-eroare-domnule-deputat-rafila-scrisoare-deschisa-privind-legea-vaccinarii-obligatorii/

  Saracu’ nici nu stie sa scrie: in loc de anunnaki scrie inuaki. Nici satanistii nu l-ar primi la ei in echipa. Da’ ce zic de el ca nici cel care a tradus filmul nu stie sa scrie numele zeitatilor sataniste anunnaki.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Anunnaki

  Si apropo multa tampenie, minciuna si manipulare a la David Icke pe siturile de genul asta
  http://www.lopezcarlos.nl/dwtf/Nieuwemap/links.html

  Ma intreb cum isi gasesc astfel de comentatori privilegiul de a le fi postate pe acest blog indrumarile lor catre satanism?!?

  In vremurile de pe urma cei care inca se mai pricep sa spuna cate ceva nu isi mai gasesc locul, in schimb habarnistii demonizati au toate platformele la dispozitie si toata bunavointa celor carora nu le place smerenia.

  Apreciază

  • „ORTODOX”?
   …mulțumesc pentru apreciere, am râs copios și scuze că ți-am pus materia cenușie la așa grea încercare, în ceea ce mă privește; Dumnezeu e iubire, lumină și adevăr, se află pretutindeni si în tot ce este viu, este energia a tot și toate cele bune, nu-i un moș ce stă doar tolănit pe niște nori pufoși închis într-o biserică la cheremul… . „Inuaki reptilianul din mine” este cartea care dezvăluie gândurile și credințele lui David, un Inuaki de pe Inua întrupat pe Pământ, (datorită titlului și eu am ocolit-o o bună perioadă de vreme), merită citită. Mulțumesc că ai repostat videoclipul, înseamnă că ți-a plăcut, în special partea cu biserica, cred, eu știu mai multe scrieri care afirmă aceasta, te pot ajuta.
   Știi tu Daniel Vla, după ce citesc un articol, imediat citesc și comentariile, ele sunt inima articolului, prin ele afli pulsul lumii, ți se pot dezvălui multe în doar câteva cuvinte. Mulțumesc!.

   Apreciază

 5. Pe mine nu prea ma intereseaza ca evreicele se roaga pt. venirea lui antihrist, caci oricum o fac, fie ca o anunta public sau nu dar ce nu inteleg eu ( in simplitatea si nesmerenia mea crunta !) este de ce ar trebui sa ne rugam noi sa intarzie Bunul Dummnezeu venirea mormantului varuit !
  Adica el oricum o sa vina si oare nu este o ….sa zicem onoare de a veni acum ,pe parcursul vietii noastre !? Este un eveniment unic la urma urmei pe care nu prea as vrea sa-l pierd ! Poate chiar si numai pentru a vedea cum arata un CÂRNAȚ care se crede dumnezeu !
  Si pe partea cealalta asta e si un pic de…lasa sa sufere altii mai tarziu ,dar sa ne fie bine noua acuma !
  Sunt constient ca pot parea foarte aparte in ochii multora, ca ma bat cu pumnul in piept dar nu cred ca o fac din cauza ca ma cred puternic in credinta sau cine stie ce ,ci din contra !
  Un sfarsit de saptamana placut, Doamne ajuta !

  Apreciat de 3 persoane

  • Antihristul este scris sa vina la un.moment dat, stiut doar de Bunul Dumnezeu. Scrie in Evanghelie ca Antihristul.va veni. Sa ne rugam noi sa mai interzie un pic,mi se pare un pic pueril. CHIAR SUNTEM COPII? Oare nu stim ca ce este scris, ramane scris? Mai bine sa sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa le strice plandemia satanistilor si slugilor lor globaliste iar oamenii sa se intoarca la dreapta credinta!

   Apreciat de 1 persoană

 6. „Oastea” Domnului e o sectă eretică.
  Ei zic ca trebuie sa faci un „legamant” al lor ca sa fii ortodox adevarat, ca si cum botezul ar fi incomplet, hulind astfel Duhul Sfant.
  Pe pagina lor de facebook chiar la descriere zic ca si ereticii greco-catolici sunt Biserica; tot la descriere dau niste citate din dl. Trifa in care acesta se contrazice singur.
  Sa nu uitam de concertele cu instrumente muzicale.

  Apreciat de 2 persoane

  • Ban,
   În goana după legitimitate, oamenii devin pătimași. Trebuie să luptăm cu patimile și să încercăm să nuanțăm lucrurile. Îngrădirea de erezie fără îngrădirea de mânie, mândrie, trufie, slavă deșartă și alte patimi nu valorează prea mult. Lasă jos piatra! Oastea Domnului are mulți oameni de ispravă pe care îi cunosc și care știu să lupte cu patimile sufletești și trupești. S-ar putea să ai mari surprize la poarta Raiului dacă mai continui așa! Citește și răspunsul pe care i l-am dat mai sus lui Orthodox!

   Apreciat de 1 persoană

   • Cei care spun ca:
    „Părintelui Nil Dorobanțu, un erudit și un sfânt de excepție cu care orice neam s-ar mândri” sunt deja inselati si noi crestinii care am mai ramas si tinem dreapta credinta nu „ne tragem prietenește de mânecă” cu acestia. Nil Dorobantu a fost un inselat si e acum cel mai probabil la iad. Inspre incolo merg si ei care il socotesc sfant.

    Despre Parintele Cleopa cei care spun ca „Nu-i neg întreaga activitate” sunt deja demonizati crezandu-se ei pe sine in stare sa judece ce a facut induhovnicitul Parinte Cleopa. Asta in timp ce Dumnezeu i-a dat acestuia rugaciunea inimii si alte daruri duhonicesti peste fire. Curat satanism. In ce stare de demonizare trebuie sa fie o asftel de minte care trebuie sa ii aprobe ea sau nu pe cei cinstiti in felul acesta de Bunul Dumnezeu.
    Asta ce in timp acum aproape 4 ani masura era alta cand venea vorba de altii:
    Apa trece, pietrele rămân.
    October 16, 2017 at 3:46 pm
    Mie nu-mi place tomul articolului. Iar tonul face muzica. Și spune ceva și despre starea sufleteasca a interpretulyi. Nu oricine poate sa scrie despre un preot. Dacă doamna va spunea ca părintele are un ochi verde și unul roșu, o credeați? Nitica documentare nu strica.
    https://ayeaye20.wordpress.com/2017/07/11/pr-claudiu-buza-indeamna-la-carduri-cu-cip-si-cartele-666-2/
    Auzi ce zicea: ca nu oricine poate sa scrie despre un preot!! Nu stiu daca sa plang sau sa rad!
    Cine s-a ocupat insa cu iubirismul satanic si cu blasfemiile ani de zile nu mai poate intelege caderea in care este de a ajuns sa considere satanismul inselatilor drept crestinism.
    Doamne fereste!!

    Dupa cum se poate vedea cu ochiul liber pe blogurile care se vor ortodoxe de ani de zile peste 99% sunt habarnisti, parerologici si comentaci. Si spun asta ca sa nu-i numesc inselati, demonizati si la fel cu arhiconii. Nu au citit in viata lor profetiile deloc, pe Sfintii Parinti mai deloc dar sunt mari cunoscatori de dogme si talcuiesc dupa mintea lor nebuna tot ce le iese in cale. Nebunie satanica totala. Restul pana la aproape 100% sunt cei care au citit mai mult sau mai putin din cartile sfinte dar pe care le interpreteaza dupa mintea lor dar nu au nimic in comun cu crestinismul iar duhul in care vorbesc este demonic!

    Sa ne pazeasca Bunul Dumnezeu de toti inselatii demonizati

    Apreciază

    • Orthodox,
     Nu cred că ai înțeles corect tonul mesajului meu. În privința părintelui Nil Dorobanțu, ar fi bine să te rogi singur și să nu te lași influențat de nimeni pentru ca Dumnezeu să-ți descopere adevărul. Te iert din inimă pentru cele ce ai scris despre mine. Violența limbajului poate învinge, dar nu poate convinge. Am spus despre părintele Cleopa că a fost om, nu papă infailibil și că a beneficiat și de susținere politică. A traversat o perioadă istorică dificilă și a făcut ce a putut. Ca om, a putut avea și greseli. Toți oamenii au greșeli. Trebuie să înțelegem asta. Pentru fiecare păcat există pocăință. Nu te înfierbânta prea tare, că nu am nimic cu eul tău! Mi-ai aruncat o mulțime de vorbe grele. Vrei să mă intimidezi? Cu ce scop și cu ce duh? Puteai să mă contrazici fără vorbe grele. Tu nu vrei să dobândești Duh Sfânt? Ție îți place când cineva te înjură de mamă? Tot la fel se simte și un fiu duhovnicesc al unui părinte la care are evlavie. Puțină empatie este necesară. Nu noi atribuim sfințenia unui om, ci Duhul Sfânt. O fi bine să hulim Duhul Sfânt dintr-un om? Chiar dacă îl prețuiesc și pe Părintele Cleopa, nu pot să nu remarc și unele greșeli, pentru a face diferența între păcat și virtute, în scop, educativ, pentru noi, nu pentru a-l compromite. Sfințenia nu e ceva care se atribuie pe linie de partid! Ea există pur și simplu. Nu sunt cinstiți cum se cuvine nici Sfinții închisorilor. Toți sfinții la care avem sau nu evlavie se roagă acum pentru pocăința poporului român. Că să înțelegi prin forțe proprii sfințenia, trebuie să fii tu însuți despătimit și să ai Duh Sfânt. Altminteri, repeți ce spun alții nu foarte bine intenționați. Să nu ajungem să spunem despre părintele Nil Dorobanțu că scotea demonii din oameni ,,cu domnul demonilor”! Ar fi trist să vedem când mergem la cele veșnice că am greșit. Bucurii!

     Apreciat de 1 persoană

  • Daniel
   Au iesit din „oaste” si s-au dezis de ea si sunt antiecumenisti? Sunt ortodocsi. Au ramas in „oaste”? Sunt eretici.
   Nu mai incercati sa-i scuzati sau indreptatiti, caci vor ramane in inselare; asa fac si ereticii ecumenisti cu odraslele lor. Parasiti calea gresita a marturisirii „echilibrate”. A marturisi echilibrat inseamna sa urasti pacatul, nu pacatosul, dar sa rupi comuniunea cu el, nu cum fac „echilibristii”.

   Apreciază

   • …eu zic că și papa este eretic, auzi la el gândire; să adune toate schismele bisericești sub un singur acoperiș și să dea o masă mare…, dar se poate întâmpla ca punând furculițe și cuțite pe masă…, să iasă un mare măcel… .

    Apreciat de 1 persoană

 7. Rugaciunea crestin-ortodoxa nu se face impotriva cuiva sau a ceva. Noi nu ne rugam sa indeparteze Dumnezeu ispita, ci sa nu ne duca in ispita; ceea ce este cu totul si cu totul altceva.
  Iar, impotriva demonilor si a vrajilor nu ne rugam singuri, dupa ureche sau dupa sfaturile unora sau altora, ci dupa sfatul duhovnicului; mai ales daca vorbim de Psaltire.
  Iar genul asta de rugaciune (ce vor ei sa faca pe 21 februarie), cu exact acelasi text, se repeta an de an, de 3000 de ani incoace. Nu e ceva nemaivazut.
  In orice caz, nu ne priveste pe noi, ce zic sau ce cer ei, sau ce asteptari au ei.
  Dam prea multa importanta celui rau.
  Rugaciunea noastra, asa cum ne sfatuiesc Sfintii Parinti, este pentru a avea timp de pocainta si raspuns bun la judecata lui Dumnezeu. Si tot ei mai spun ca orice fel de temere sau frica, e de la ala rau.

  Apreciază

  • Te rog frumos ereticule, acesta este un portal Ortodox, nu un loc unde sa se cuibareasca satana, asa ca dute un pic mai in spate si fa liniste „iluminatule” !
   Multumesc !

   Apreciază

 8. Pingback: Dialoguri pe Whatsapp legate de așa-zisa „pandemie covid 19” – februarie 2021 – Crede si cerceteaza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s