Agresiunea jandarmilor după protestul de astăzi: ofițer de aviație în rezervă târât și încătușat pe motiv că poartă masca neconform!

 

 

 

 

Rușine jandarmilor care au făcut exces de zel în cazul dlui Simion Dascălu!
Această intervenție a fost total disproporționată și asociată cu abuzul în serviciu, infracțiune pedepsită dur conform Noului Cod Penal.
Sunt solidar cu dl Simion Dascalu, ofițer de aviație în rezervă care a fost urmărit de câțiva jandarmi după terminarea protestului nostru pentru simplul motiv că nu purta purta masca într-un mod corespunzător.
În timpul protestului, nu l-au întrebat de sănătate,dar ulterior au schimbat placa, normal, doar dl Dascălu era lipsit de apărare.
Astfel, a fost bruscat și încătușat împotriva voinței lui, pentru ca ulterior să fie transportat cu duba Jandarmeriei la Secția 17 de Poliție.
Dl Dascălu a fost eliberat, dar va depune o plângere penală pentru tentativă de omor împotriva agresorilor.
Dacă pentru o cârpă împuțită s-au mobilizat atâția jandarmi ca să culce la pământ un om de bună credință, nicidecum un infractor, atunci stau și mă întreb cum va acționa în viitor Poliția Militară împotriva oamenilor liberi care nu se respectă restricțiile idioate din timpul unei pandemii.
Dar hoții, pedofilii și criminalii care merg liberi pe stradă fără ca cineva să-i bage în seamă beneficiază de aceste corecții atunci când nu poartă cârpa neconformă pe față?
Asta se întâmplă când oamenii dorm pe ei!
Din cauza lașilor am ajuns să fim călcați în picioare de către cei care ar trebui să ne apere de infractorii adevărați!
Rușine!
Revoltător!!! Urmăriți înregistrarea aici:

Un gând despre „Agresiunea jandarmilor după protestul de astăzi: ofițer de aviație în rezervă târât și încătușat pe motiv că poartă masca neconform!

  1. Si tineti cont ca purtarea mastii in aer liber este doar o recomandare facuta de primul ministru intr-o ordonanta, iar politia nu are dreptul sa atace un om pentru o recomandare. Caci, abia acum este la camera deputatilor adoptarea unei legi organice pe ordonanta cu mastile in aer liber. Domnul rezervist poate sa-i bage la puscarie pe toti! NADAJDUIESC CA O VA FACE!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s