Dana Budeanu: „Este o campanie imensă de dezumanizare, a noastră a tuturor.”

 

Un gând despre „Dana Budeanu: „Este o campanie imensă de dezumanizare, a noastră a tuturor.”

 1. Opriți satanizarea României!

  Trebuie luată atitudine și împotriva pașaportului digital de vaccinare, întrucât lezează drepturile creștinilor. Cardurile de sănătate, pe care mulți dintre noi le-am refuzat, funcționează pe același principiu ca și pașaportul digital de vaccinare. Pentru Sistem, omul devine un NUMĂR AL CĂRUI SEMN ESTE 666!

  Vaccinul este un pretext pentru a ni se acorda o identitate digitală, un prilej pentru satanizarea omului și o modalitate de a permite Sistemului să fim controlați total! Are implicații pe plan politic, social și spiritual. Pe plan politic, deoarece se urmărește reducerea populației la nivel global și crearea unui guvern unic; pe plan social, deoarece se urmărește transformarea omului într-o marfă la dispoziția Sistemului sau într-un sclav; pe plan spiritual, deoarece îl desparte pe om de Dumnezeu. Prin Botez, am obținut un NUME de creștin care poate fi scris în Cartea Vieții Prin acceptarea unui NUMĂR în locul numelui de Botez, ne lepădăm de Hristos. De asemenea, ne lepădăm de Hristos și prin modificarea genetică urmărită prin vaccinuri, o modificare ireversibilă. Necuratul se atinge, prin vaccinuri, de creația lui Dumnezeu! Cum vom spune rugăciunea ,,Tatăl nostru” dacă ne lăsăm modificați genetic prin vaccinuri care conțin tot felul de ingrediente bizare venite de la necuratul?

  Noua Ordine Mondială este o desăvârșire a luptei împotriva lui Dumnezeu care va culmina cu impunerea închinării la fiara apocaliptică, adică la inteligența artificială și la Antihrist. (Apocalipsa, cap. 13-15) S-a început cu promovarea păcatului și cu negarea lui Dumnezeu. Prin vaccinare , se introduce în corpul omului nanotehnologie, adică nanoroboți cu hydrogel și enzima luciferaza. Acestea permit identificarea și controlul total al omului de la distanță, adică o sclavie pe care niciun tiran al istoriei n-a reușit s-o impună.

  Trebuie să ținem cu dinții de valorile creștine de acum încolo. Pentru păcatele acestui neam, există pocăință. Suntem cu toții vinovați că duhurile rele au luat amploare în așa hal. Dacă ne umplem ,,rezervoarele” cu Duh Sfânt, atunci lucrarea demonică va slăbi, iar noi vom fi din ce în ce mai eficienți. Acum se vede de ce este atacată Biserica Ortodoxă din interior și din exterior cu atâta cruzime prin ecumenismul nivelator! Pentru că sataniștii lucrează necinstit, apelând și la vrăjitorie! Biserica Ortodoxă, prin cele Șapte Taine, poate opri orice lucrare demonică dacă este lăsată să-și îndeplinească misiunea conform Sfintei Tradiții! Dacă se fac rugăciuni puternice și există mulți oameni plini de Duh Sfânt și virtuoși, lucrarea demonică nu poate spori.

  Să lăsăm moda controlată de sataniști deoparte și să ne întoarcem la pocăință, la rugăciune și la mărturisire.

  Doamne, Iisuse Hristoase, iartă-ne și ajută-ne cum știi și cum poți!

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s