Flavia Groșan, medicul român pneumolog, care a obținut VINDECARE 100% LA PACIENȚII CU COVID

Aproape o mie de pacienți Covid, în diferite stadii, au fost vindecați de un medic pneumolog-bronholog, care a ales să abordeze boala ca pe o pneumonie atipică. Medicul român avertizează că în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii.

Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog și are până acum aproape o mie de pacienți Covid vindecați fără o zi de spitalizare, doar cu medicație. Covidul este o pneumonie, una atipică, dar pneumonie, și trebuie tratată ca atare, spune dr.Groșan.

”Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, ne spune dr. Flavia Groșan.

Oxigenul în exces provoacă edem cerebral

Medicul pneumolog atrage atenția să supradozajele de oxigen administrate în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienților.

”În saturațiile de oxigen de peste 80% eu mă duc cu doze foarte mici de oxigen, 2-3 litri pe minut și timp scurt pe zi, 4-5 ore. Oxigenul în exces inhibă creierul, pentru că normal creierul controlează organismul, nu un aparat. Eu aici nu am fost de acord cu ei deloc, cu dozele foarte mari de oxigen pe care le administrează, cu 20 de litri îi bagă în acidoză, în edem cerebral. Pentru că ei nu sesizează că oxigenul ține saturația, dar crește în același timp dioxidul de carbon în creier și fac edem cerebral și mor. Eu mă duc pe medicație ca să controlez saturația din oxigen. Oxigen foarte puțin și apoi la plimbare. Heparina mea este plimbarea, obligatoriu, un minut pe oră te plimbi, masă-pat, masă-geam, masă-bucătărie. Eu nu dau heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară, pentru că pacienții intră pe picioarele lor și se degradează extraordinar de repede, în 3-4 zile ei sunt în ATI. Dacă eu mă sperii la 80% saturație atunci mă las de meserie, iar ei sub 90 îi bagă în spital. Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturație. Medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital și a apelat la mine. Am reușit să îl vindec fără spitalizare și doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicație calm, frumos până când l-am vindecat. Dacă se ducea în spital îl intubau pe loc”, ne-a declarat medicul pneumolog-bronholog Flavia Groșan.

Medicamente mortale

Administrarea Kaletrei și a Codeinei în Covid este considerată o mare greșeală de către medicul Flavia Groșan, pentru că acestea agravează boala. ”Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții. Aceste asistente au salvat viața bolnavilor. Le mai dau în spitale și Codeină să oprească tusea și toate secrețiile rămân în plămâni, ei zic că sunt cheaguri, eu zic că sunt secreții inflamatorii, saturația începe să scadă, devin agitați că nu pot respira, îi sedează, îi pun pe mască și după care Dumnezeu cu mila”, a mai afirmat medicul Flavia Groșan.

SURSA: national.ro

Falavia Groșan profesează la o clinică privată din Oradea: 

Doctorița a dezvăluit pe social media că și-a dat demisia din sistemul public de sănătate în iulie 2020 și că, de când profesează la privat, a reușit să facă minuni în pneumologie. E ase arată dezamăgită de faptul că presa a preluat doar povestea ei, probabil pentru a o critica, și nu schema de tratament cu care ea a salvat sute de vieți.
„Prieteni, vă aduceți aminte ce v-am spus în iulie 2020 când mi-am dat demisia din sistemul public de sănătate? „Hai să mergem în privat și să facem un spectacol pneumologic.” Nu știam în ce mă bag. Dar încrederea dumneavoastră aici ne-a adus. (…) Era de așteptat ca povestea noastră, și nu schema, să răbufnească în presă. Prieteni, țineți minte ca vă spun, eu rămân pentru dumneavoastră și nu pentru presă”, a scris Flavia Groșan pe Facebook. – Via activenews.ro

 

2 gânduri despre „Flavia Groșan, medicul român pneumolog, care a obținut VINDECARE 100% LA PACIENȚII CU COVID

 1. zilele astea „ambasada frantei” si ccir s-au intalnit la niste discutii pe MAREA MOSCHEE DE LA ROMEXPO!!!!!!!!
  (poate au pus ochii chiar pe pavilionul central…)

  Apreciază

 2. Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș”, a declarat la Digi24 că:
  ” Încă un amănunt esențial: nu există tratament, indiferent ce formă de tulpină e acum. ”
  -4 martie 2021
  „Bucureștiul se va închide mai mult ca sigur”, crede expertul în sănătate Emilian Imbri. El spune că
  virusul s-a „împrietenit” cu masca și adeverința,

  un excroc imputit,o s-o pateasca ca paznicii lagarelor de concentrare!

  „Oxigenul în exces provoacă edem cerebral”-expertiza MEDICALA,
  nu vanturi trase de impostori precum cercel,tataru,imbri,musta,rafila,arafat.
  mai mult,ventilarea ,pomparea fortata pe un tub de aer in plamanu suferind mai rau face:se inchid bronhiolele si adio.ventilatia mecanica e pentru cazuri gen „moarte cerebrala” cu plamani intacti.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s