ABUZURI criminale ale poliției și jandarmeriei la Brăila, după protest!!!

Actualizare:

Se pare că „balta de sânge” nu era chiar sânge, ci o esarfa, un fular de culoare rosiatica. In imagini se observă cum la un moment dat esarfa dispare fiind luată de cel care incearcă să-i readucă constiența tânărului căzut. Oricum, atitudinea criminală a forțelor de ordine rămâne întrucât tânărul este lăsat să zacă acolo fără îngrijiri. Mai mulți minori care au ieșitboe strada au fost reținuți și bătuți la secția de poliție.

Un tânăr, se pare chiar minor, zace inconștient într-o baltă de sânge lângă o mașină a poliție. Un jandarm trece nepăsător pe lângă el fără să-i acorde ajutor medical. În apropiere, lângă o altă mașină a jandarmeriei un grup de jandarmi și polițiști își văd nepăsători de… altceva. Tânărul care transmite în direct pe Facebook este săltat la un moment dat de jandarmi, injurat și lovit și înghesuti în dubă. Live-ul merge înainte fără imagine, doar audio și se aude tot.

7 gânduri despre „ABUZURI criminale ale poliției și jandarmeriei la Brăila, după protest!!!

 1. Infiorator,bestii cu chip de om,asa au fost dintodeauna,ei se ghideaza dupa vorba –mai bine sa planga masa decat maica-mea,respectiv familia lui,Domnul spune clar; A MEA E RAZBUNAREA: ,nu le trece prin teasta ca infricosator lucru este a cadea in MAINILE DUMNEZEULUI CELUI VIU.
  Pentru cei batuti si umiliti ii compatimesc si le citez urmatoarele;

  „FERICITI CEI CE FLAMANZESC SI INSETEAZA DE DREPTATE, CA ACEIA SE VOR SATURA.”

  „FERICITI CEI PRIGONITI PENTRU DREPTATE, CA A LOR ESTE IMPARATIA CERURILOR.”

  „FERICITI VETI FI VOI CAND VA VOR OCARI SI VA VOR PRIGONI SI VOR ZICE
  TOT CUVANTUL RAU IMPOTRIVA VOASTRA, MINTIND PENTRU MINE.”
  „BUCURATI-VA SI VA VESELITI, CA PLATA VOASTRA MULTA ESTE IN CERURI!”

  Apreciază

 2. Postez un articol spicuit din comentariul unui frate;

  Evitați contactul fizic şi verbal cu jandarmii. Este oricum inutil. Pur şi simplu nu interactionați în nici un fel cu ei. Ignorați-i. Amintiți-vă că orice le-ați spune, acei jandarmi nu vor şi nu pot să fie de partea voastră. Cei mai mulți dintre ei, s-au făcut jandarmi pentru bani şi confort, nu au aceleaşi valori cu voi, nu au remuşcări. Ei trăiesc cu satisfacția muncii lor (bani, putere, confort) si-si rezolvă dilemele morale cu scuza atribuțiilor de serviciu, trăind schizofrenic şi în fariseism moral absolut. Cei mai mulți dintre ei, nu au citit nici măcar 10 cărți în toată viața lor. Nu le cereți imposibilul.

  Apreciază

 3. Așa am ajuns, să ne vedem copii plini de sânge si inconștienți ?
  Toată vina este a poliției și jandarmeriei ( câini turbați și nenorociți ) că nu vine „arahat” să dea cu pumnul in Români, ci bestiile iditoate imbrăcați in haine de Stat, așa ziși români,care abuzează zilnic de Poporul Român.
  Până când vă maltratați semenii slugilor idioate pentru un salariu de rahat, până cand vă mai rabdă Bunul Dumnezeu?
  politia si jandarmeria Nu sunt din Poporul nostru. Sunt pui sa diavoli insetați de sânge. Sângele nevinovat pe care il faceți să se intoarcă impotriva voastră și iertare sa nu aveți in fața lui Dumnezeu…

  Apreciază

 4. Pingback: ABUZURI criminale ale poliției și jandarmeriei la Brăila, după protest!!! danielvla – Xsmart News

 5. Eu zic că ar trebui să nuanțați un pic, nu să dați așa neprelucrat. Pentru că ar putea să fie o diversiune a serviciilor. Am mai văzut din astea și în SUA. Tipul care a filmat pare sincer, problema e cu cel care stă pe asfalt. Nu aveți filmare cu ce s-a petrecut de fapt, ci numai că acel băiat era pe asfalt. Dacă asta-i o diversiune a sistemului și va duce la violențe, care se vor solda cu victime sau chiar morți, vedeți să nu-i aveți pe conștiință prin faptul că ați promovat o astfel de știre.
  Deci voi ar fi trebuit să dați, zic eu, ceva de genul: ”Au apărut în spațiul public filmări din orașul cutare, în care un tânăr zace pe asfalt într-o aparentă baltă de sânge, iar un jandarm stă lângă el fără să-i acorde primul ajutor. Informațiile de la fața locului și din filmare par a sugera că (…)
  Așteptăm o reacție oficială a jandarmeriei cu privire la acest incident. Până atunci, atragem atenția că există și posibilitatea ca acest incident să fie o diversiune, făcută cu scopul de a incita pe protestatari la violențe asupra poliției astfel încât autoritățile să aibe motiv să reprime violent protestele”.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s