A APĂRUT… un antihrist impostor în Israel?? Perciunații au prezentat un „mesia” căruia rabinii îi sărută mâna

Un film repostat după originalul prezentat pe un canal de Youtube spaniol din 5 aprilie 2021.

Nu știu dacă filmul e real (Actualizare – se pare că este real). Și de asemenea nu știu dacă acela nu cumva este un impostor. Cel mai probabil este un impostor.

În filmul de pe canalul Yonatan Yonatan, postat de mine mai jos, nu i se vede fața mai deloc. Scriu asta pentru cei care se tem că ar fi adevăratul antihrist și despre care Sfinții spun să ne ferim să-i privim fața (chiar și la televizor, calculator, telefon etc).

Pe canalul spaniol de unde a fost copiat este vizibilă o fotografie mai clară în imaginea de generic a filmului.

Personal nu cred că este adevăratul antihrist..

Alte detalii conform unui alt film – S-a născut în 1988, în Israel și acum are 32 de ani. Un bunic pe linie paternă și altul pe linie maternă au fost rabini. A fost crescut la școlile hasidiților (evreii perciunați) studiind Tora. Numele lui la naștere era Șelomon Iehuda Beri. Se pare că i-au schimbat numele în Jizkiahu (Hizkiahu) Ben David. A locuit cu familia lui în Spania, Elveția și Germania. Acum locuiște în Israel.

În alte filmulețe este prezentat ca și „candidat mesianic”. Se prea poate ca evreii să caute cu disperare un om care să corespundă acelui „mesia” al lor, să-i forțeze apariția.

 

Iată și textul de pe canalul original în limba spaniolă:

„Jizkiahu Ben David a fost prezentat în ultimele ore ca „mult așteptatul mesia”. Pentru poporul creștin, sosirea falsului mesia în Israel înseamnă intrarea pe scena anticristului și, prin urmare, răpirea timpurie a bisericii. Este Jizkiahu Ben David adevăratul anticrist? Nu știm, dar semnele sunt împlinite și trebuie să fim pregătiți pentru că vom fi în curând cu Domnul.”

Individul e un perciunat evreu, brunet, cu barba tunsă scurt și cu ochelari. Mă îndoiesc că antihristul va avea și ochelari, căci îl va copia cât mai mult posibil pe Mântuitorul, Care nu avea afecțiuni de nici un fel, adică era perfect sănătos! Și nici barbă tunsă nu avea Hristos!

Din câte știm, va trebui să răsară din seminția lui Dan. Aici și în alte prezentări, individului i se alocă o deșcendență regească, din David.

Cu toate acestea, evreii niciodată nu au mai prezentat pe cineva ca fiind „mesia”.

 

Iată ce ne spune Sfântul Ioan Damaschin în „Dogmatica”:

“Se cuvine să se ştie că trebuie să vină Antihrist. Este Antihrist tot cel ce nu mărturiseşte că Fiul lui Dumnezeu a venit în trup, că este Dumnezeu desăvârşit şi că s-a făcut om desăvârşit, fiind în acelaşi timp şi Dmnezeu. Dar, în sens propriu şi special, Antihrist se numeşte acela care vine la sfârşitul veacului. Trebuie însă, mai întâi să se propovăduiască Evanghelia la toate neamurile, după cum a spus Domnul. Şi atunci, va veni spre mustrarea iudeilor, potrivnici lui Dumnezeu. Domnul le-a spus lor:”Eu am venit în numele Tatălui meu şi nu Mă primiţi; vine altul, în numele lui, iar pe acela îl veţi primi.” Iar Apostolul: “Pentru aceea, pentru că n-au primit dragostea adevărului, ca să se mântuiască, va trimite lor Dmnezeu lucrarea înşelăciunii, ca să creadă minciunii, pentru a fi osândiţi toţi cei care n-au crezut adevărului, ci le-a plăcut nedreptatea.” Aşadar, iudeii n-au primit pe Domnul IISUS HRISTOS şi Dumnezeu, care este Fiul lui Dumnezeu , dar vor primi pe înşelător, pe cel care se numeşte pe sine dumnezeu. Căci se va numi pe sine însuşi dumnezeu, îl învaţă îngerul pe Daniel, spunând aşa: “nu va ţine seama de Dumnezeul părinţilor lui.” Iar Apostolul spune: “Să nu vă amăgească pe voi în niciun chip, căci va veni mai întâi lepădarea de credinţă şi se va arăta omul păcatului, fiul pierzării, potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu sau este închinat, aşa încât să şeadă el în Biserica lui Dummezeu, arătându-se pe sine cum că ar fi dumnezeu.” Când spune Apostolul “În Biserica lui Dumnezeu”- nu vorbeşte de Biserica noastră, ci de cea veche, de cea iudaică. Căci Antihrist nu va veni la noi, ci la iudei. Nu va veni pentru HRISTOS, ci contra lui HRISTOS; pentru acest motiv se şi numeşte Antihrist.

Trebuie mai întâi să se predice Evanghelia la toate neamurile şi atunci se va arăta cel fără de lege, a cărui venire va fi cu lucrarea Satanei, cu toată puterea şi cu semne şi minuni mincinoase, cu toată amăgirea nedreptăţii, la cei care pier, pe care Domnul îl va omorî cu graiul gurii Sale şi-l va pierde cu venirea arătării Sale. Deci nu însuşi diavolul se face om, aşa cum s-a înomenit Domnul – să nu fie!-, ci se naşte om din adulter şi primeşte toată energia lui Satan. Căci Dumnezeu, cunoscând mai dinainte toată perversitatea voinţei lui, pe care o va avea, îngăduie ca să locuiască diavolul în el.

Se naşte deci din adulter(curvie-n.n.), după cum am spus, este crescut în ascuns şi pe neaşteptate se răscoală, se împotriveşte şi împărăţeşte. La începutul împărăţiei lui, dar mai degrabă a tiraniei lui, ia chipul sfinţeniei, dar când ajunge stăpânitor, persecută aprig Biserica lui Dumnezeu şi-şi face cunoscută toată răutatea lui. Va veni cu semne şi minuni mincinoase, înşelătoare, nu adevărate, iar pe ei care au slabă şi neîntărită temelia minţii îi va înşela şi-i va despărţi de Dumnezeul cel viu, încât să se smintească de va fi cu putinţă şi cei aleşi.

Vor fi trimişi Enoh şi Ilie Tesviteanul şi vor întoarce inima părinţilor către copii, adică sinagoga către Domnul nostru IISUS HRISTOS şi către predica Apostolilor, dar ei vor fi omorâţi de Antihrist. Şi va veni Domnul din cer, în chipul în care Sfinţii Apostoli L-au văzut mergând la cer, Dumnezeu desăvârşit şi Om desăvârşit, cu slavă şi putere şi va omorî pe omul fărădelegii şi pe fiul pierzării cu duhul guri Lui. Aşadar, nimeni să nu aştepte pe Domnul de pe pământ, ci din cer, după cum însuşi ne-a dat încredinţare.”

Alte profeții despre antihrist

autor: Autor: Skartsiuni Dimitriu , SURSA

Dupa cum ziceam exista profetii despre venirea lui Hristos pe pamant si profetii despre multe alte amanunte ale vietii Lui (Nasterea, fuga in Egipt, rastignirea, Invierea, etc.), care s-au confirmat asa cum au fost scrise. Asa dupa cum s-au confirmat si profetiile despre daramarea Ierusalimului, risipirea evreilor si daramarea templului, tot asa exista multe profetii despre venirea lui Antihrist.

Si dupa cum profetiile aratau fariseilor si saducheilor ca Hristos a venit, ei necrezand, tot asa si astazi, in timp ce semnele arata ca vom intra curand in epoca lui Antihrist, omenirea doarme linistita.

Profetiile pentru venirea lui Antihrist sunt clare si nu incape nici o indoiala. „Cerul si pamantul vor trece dar cuvintele Mele nu vor trece” (Mt. 24, 35), ne asigura Domnul. Aceste profetii ne sunt facute de Insusi Hristos, de Apostoli si profeti.

Incepem de la Profetia lui Iacob despre Antihrist. Iacob, unul din cei trei patriarhi ai lui Israel, putin inainte de moartea sa, a chemat pe fiii sai la sine si le-a zis fiecaruia ceea ce se va inttmpla cu neamurile lor pana in cel mai indepartat viitor. „Adunati-va, ca sa va spun ce are sa fie cu voi in zilele cele de apoi” (Fac.49,1). Din aceste profetii ale lui Iacob una se refera la Hristos si alta la Antihrist. Pentru Domnul nostru Iisus Hristos vorbeste profetia despre Iuda, ca Hristos va veni din neamul lui Iuda. Pentru Antihrist vorbeste profetia catre un alt fiu al lui Iacob, cea catre Dan. Profetia despre Dan suna asa: „Dan va judeca pe poporul sau, ca pe una din semintiile lui Israel. Dan va fi sarpe la drum, vipera la poteca, inveninand piciorul calului, ca sa cada calaretul. In ajutorul Tau nadajduiesc, o, Doamne !

Deci Antihrist va fi evreu si va proveni din neamul lui Dan.

Antihrist va fi ca un sarpe, ca diavolul si va lovi cu calcaiul Biserica, care asteapta mantuirea Domnului, dupa a doua Sa venire.

Si precum profetia care relateaza despre Hristos s-a implinit acum aproape 2.000 de ani la intruparea Domnului, tot asa se va implini si profetia despre Antihrist. Despre aceasta nu trebuie sa se indoiasca nimeni.

De asemenea si Ieremia profeteste despre tirania lui Antihrist si pustiirea pe care o va produce pe pamant. „De la Dan se aude… iata vin si vor pustii pamantul si tot ce este pe el, cetatea si locuitorii ei” (Ier.8,16). Dar si Isaia profeteste despre nimicirea lui Antihrist. Hristos inainte de rastignirea Sa vorbeste despre „uraciunea pustiirii” (Mt.24, 15), facand aluzie la Antihrist. Dar si catre evrei adresandu-se, Iisus zice: „Eu am venit in numele Tatalui Meu, si voi nu ma primiti; daca va veni un altul in numele lui, pe acela il veti primi” (In. 5, 43). Aici „altul” inchipuieste pe falsul Mesia care este asteptat de evrei, asadar pe Antihrist.

Sf. Ap. Pavel amintind despre a doua venire a Domnului, in a doua epistola catre Tesalonicieni, zice ca Domnul nu va veni, „daca mai intai nu va veni lepadarea de credinta si nu se va da pe fata omul nelegiuirii, fiul pierzarii” (II Tes.2, 3), adica Antihrist. Si continue profetia despre Antihrist zicand: „Potrivnicul, care se inalta mai presus de tot ce se numeste Dumnezeu, sau se cinsteste cu inchinare, asa incat sa se aseze el in templul lui Dumnezeu, dandu-se pe sine drept dumnezeu” (II Tes.2,4). Antihrist se va inalta pe sine atat de mult incat se va aseza in locul lui Dumnezeu in templul lui Dumnezeu si va incerca prin semne diabolice si viclene ca sa se dea pe sine drept Dumnezeu. Aici se subintelege templul lui Solomon, pe care evreii sunt gata sa-l reconstruiasca.

In continuare, Sf. Ap. Pavel ne descopera ca Antihrist va veni, cand „cel care o impiedica acum va fi dat la o parte” (II Tes.2, 7), (prin urmare abia cand cel care impiedica aratarea va fi dat la o parte). Cine va fi acesta ? Vom arata in capitolul urmator.

Antihrist va fi nimicit prin slavita aratare a Domnului. „Si atunci se va arata cel fara de lege, pe care Domnul Iisus il va ucide, cu suflarea gurii Sale, si-l va nimici cu stralucirea venirii Sale” (II Tes.2, 8). Venirea lui Antihrist se va face prin puterea Satanei cu semne mincinoase si ademenitoare, cum ne asigura Apostolul Pavel. Sf. Ap. Ioan zice despre Antihrist, atat in epistolele sale, cat si in Apocalipsa. „Copii, este ceasul de pe urma, si precum ati auzit ca vine antihrist …” (I In.2, 18). In Apocalipsa Antihrist este descoperit ca o fiara care va constrange pe toti, pe cei mici si pe cei mari, pe cei bogati si pe cei saraci si pe cei slobozi si pe cei robi ca sa se supuna lui, si le va da lor semnul nesters (acela care este analizat cu raze laser, despre care am scris in capitolul precedent), pe mana dreapta sau pe frunte.

Si nu va putea nimeni ca sa cumpere sau sa vanda, decat numai cel care are semnul lui Antihrist, adica numele fiarei, sau numarul numelui lui, adica numarul care indica suma valorilor numerice ale literelor numelui lui.

Si Apocalipsa continua. Cel care are minte luminata sa socoteasca numarul, care este suma valorica a literelor care compun numele fiarei, si va descoperi numarul lui Antihrist. Caci nu este numarul unei fiinte supranaturale, ci numarul unui nume de om. Si numarul acesta este sase-sute saizeci si sase (Apoc.13, 18). Este numarul despre care noi vorbim.

De fapt nu epuizam aici profetiile pentru venirea lui Antihrist. Nimeni n-ar trebui sa se indoiasca catusi de putin de implinirea profetiilor privind venirea lui Antihrist. Exista si alte profetii ascunse, prin urmare neclare, despre care vorbesc Sf.Parinti si pe care le elucideaza dupa masura puterii lor.

 

 

6 gânduri despre „A APĂRUT… un antihrist impostor în Israel?? Perciunații au prezentat un „mesia” căruia rabinii îi sărută mâna

 1. Pingback: A APĂRUT… un antihrist impostor în Israel?? Perciunații au prezentat un „mesia” căruia rabinii îi sărută mâna danielvla – Xsmart News

 2. Cred că nu crede cineva că acesta este Antihrist.
  Antihrist va veni în cu totul în altfel de condiții.
  Și va avea o anumită putere care se va simți.
  Și atenție și cu previziunile prea detaliate ale unor sfinți.
  Nu toate vor fi întocmai.
  Sunt și vor fi altfel de timpuri și altfel de înșelări nemaintâlnite care n-au fost în trecut la care trebuie să ne adaptăm din mers. Și asta va deruta pe mulți crefincioși care vor lua mot a mot ce spun unii sfinți. Pe de altă parte lucrurile vor fi relativ clare, dar destui se vor complica în detalii și analize.

  Apreciază

 3. „Se poate. Dar de unde stim ce se”
  -domnu vla,cine incepe o propozitie cu „dar” are o indicatie de la maxtor…..
  (vezi sa nu te arat cu degetu;e apucatura de chavrusa)

  Apreciază

 4. totusi haide sa urmarim activitatea lui ben david asta si apoi sa tragem concluziille [sa urmarim indeaproape toate videourile care vor aparea despre activitatile lui in erusalim si sa tragem concluziile]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s