SĂRMANUL ÎNȘELAT! Arhim. Ciprian Grădinaru: „Trebuie să mă vaccinez… Este un virus necruţător,… dar… , cu ajutorul oamenilor luminaţi ai lui Dumnezeu, care vor crea un vaccin adecvat, o să scăpăm de el”

Duhovnicul vedetelor din București anunță că SE VACCINEAZĂ: Nu putem să fim  în extrema asta a indiferenţei - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

Foto – stiripesurse.ro

Arhimandritul Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Naționale, a declarat pentru Agerpres că nu s-a vaccinat încă împotriva Covid-19 dar o va face, pentru că vaccinarea este un act de responsabilitate faţă de sine şi faţă de cei apropiaţi.

„Ca orice pandemie care a mai fost în istoria omenirii – şi ştim că toţi când am fost micuţi am făcut acele vaccinuri neobligatorii, dar necesare, de rujeolă, de gripă, de tifos, boli pe care ştiinţa le-a eradicat – şi acest virus nu va trece fără un vaccin, chiar dacă sunt îndoieli, chiar dacă sunt multe suspiciuni, chiar dacă sunt multe contraziceri, chiar dacă sunt multe reacţii adverse de la vaccinuri care sunt actualmente pe piaţă”, a spus Părintele Ciprian Grădinaru.

Părintele Ciprian Grădinaru spune că a văzut ca duhovnic că acest virus a curmat atâtea vieți și a fost nemilos cu oameni valoroşi care nu mai sunt printre noi.

„Ca duhovnic am rămas uimit să constat acest lucru. Primeam telefon: ‘m-am internat în spital’, ‘sunt la terapie intensivă’. Apoi mă sunau apropiaţi: ‘l-au intubat’ şi, imediat, următorul telefon: ‘Părinte, a decedat’. Este un virus necruţător, căruia mulţi nu i-au putut face faţă. Ştim că este prezent printre noi şi bântuie ucigător, dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu, cu ajutorul oamenilor luminaţi ai lui Dumnezeu, care vor crea un vaccin adecvat, o să scăpăm de el”.

„Trebuie să mă vaccinez pentru că sunt conştient că singurul lucru este vaccinul. Trebuie să fim conştienţi de realitatea asta. Nu putem să fim în extrema asta a indiferenţei că o să treacă aşa de la sine. Trebuie să avem o responsabilitate faţă de noi şi faţă de apropiaţii noştri”.

„Şi creştinismul este o libertate plină de responsabilităţi, nu un sistem filosofic. Pentru că Mântuitorul spune ‘cel ce vrea să vină după Mine’. Totul este la modul sugestiv, nu la modul imperativ: doar cel ce vrea”, a subliniat părintele arhimandrit.

Părintele a vorbit totodată despre bucuria că vom celebra Floriile „în libertate, în slujbe frumoase, cu prezenţă la biserică” dar a atras atenţia că această libertate este însă „plină de responsabilităţi, pentru că pandemia încă nu a trecut”.

Părintele Ciprian le-a urat tuturor sărbători cu bucurie, cu linişte şi pace. 

Sursa: basilica.ro 

2 gânduri despre „SĂRMANUL ÎNȘELAT! Arhim. Ciprian Grădinaru: „Trebuie să mă vaccinez… Este un virus necruţător,… dar… , cu ajutorul oamenilor luminaţi ai lui Dumnezeu, care vor crea un vaccin adecvat, o să scăpăm de el”

  1. Dacă acest duhovnic păstorește oameni și le imprimă credința lui greșită, atunci este un criminal dar până va fi judecat ca atare, trebuie stopat în a trimite oamenii la moarte; https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/04/24/dr-vernon-coleman-purtatorii-de-masti-distrug-rasa-umana-cei-care-le-impun-au-interese-financiare-personale/ , sau a le provoca iremediabil chinuri și suferințe lor și familiei; https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/04/24/vaccinul-pfizer-poate-provoca-alzheimer-si-alte-boli-neurodegenerative/ .

    Apreciază

  2. Doamne fereste de asa cadere! Oare chiar nu realizeaza ce face cu atitia oameni care au incredere in el?
    Fratilor sa ne ajute Dumnezeu sa alegem crucea nu piinea! Si sa fim vigilenti ca vremurile sint foarte grele si ispitele sint mari.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s