Arhimandritul (pomenitor de ecumeniști) Ciprian Grădinaru DEZMINTE că ar fi zis că se vaccinează și că ar fi îndemnat credincioșii să se vaccineze

Cui se spovedește Laura Codruța Kovesi? – Q Magazine

Am preluat și eu articolul de pe basilica.ro, care la rândul ei l-a preluat de la Agerpres:

SĂRMANUL ÎNȘELAT! Arhim. Ciprian Grădinaru: „Trebuie să mă vaccinez… Este un virus necruţător,… dar… , cu ajutorul oamenilor luminaţi ai lui Dumnezeu, care vor crea un vaccin adecvat, o să scăpăm de el”

Public și eu dezmințirea aici… numai că… înșelat și înșelător tot rămâne, pentru că pomenește ecumeniști, se face că plouă în privința ereziei ecumeniste sau a actelor cu cip, iar despre vaccinuri nu spune clar oamenilor SĂ NU LE IA, ci, la fel ca și IPS Teodosie o scaldă diplomaticește cu că ei, clericii nu se pricep, că trebuie să facă fiecare cum îl îndeamnă conștiița.

Un duhovnic adevărat avertizează credincioșii despre pericolele privind sănătatea sau șansele diminuate de mântuire în cazul administrării unui medicament dubios. Și spun aceasta având în vedere articolul: Un creștin (ortodox), dacă acceptă vaccinurile anti-Covid (și nu numai) ÎȘI PUNE ÎN PERICOL MÂNTUIREA!!!

Părintele Ciprian Grădinaru: „Vorbesc mulți în numele meu și nu a venit nimeni să mă întrebe dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat și nimeni nu m-a întrebat dacă susțin sau nu susțin vaccinarea”!

Reporter Știrile România Tv, Dragoș Bistriceanu: – Pentru că vreau să mă lămuresc în primul și în primul rând, au apărut afirmații contradictorii, revenind la această criză dificilă, care ar fi soluția să depășim criza în care ne aflăm și v-aș întreba foarte concret dacă ar putea fi vaccinarea soluția. Știți că s-a spus despre dumneavoastră că v-ați vaccinat, am fost arătați cu degetul…

Părintele Ciprian Grădinaru:Teorii, sunt teorii și vorbesc mulți în numele meu și nu a venit nimeni să mă întrebe dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat și nimeni nu m-a întrebat dacă susțin sau nu susțin vaccinarea.

Este o problemă de conștiință a fiecăruia dacă se vaccinează sau nu se vaccinează, nu poți să impui omului să se vaccineze sau să nu se vaccineze, este o libertate a fiecăruia dacă trebuie să se vaccineze, întrucât și aceste vaccinuri sunt vaccinuri experimentale care, cine se uită pe prospectul lor va vedea că însuși producătorul nu își asumă urmările și consecințele, semnezi pe propria conștiință ce urmări ți le asumi dacă te vaccinezi și este o responsabilitate sau o libertate a fiecăruia dacă se vaccinează sau nu se vaccinează.

Reporter: – Și de ce să se fi folosit, părinte, de numele dumneavoastră?

Părintele: – Auziți, te folosește așa ca pe o reclamă, asta este problema lor. Problema se pune că nu a venit nimeni să mă întrebe pe mine personal dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat sau dacă susțin sau nu susțin vaccinul și mai mult decât atât, vorbesc în numele meu ca să-mi folosească numele, pentru că ei consideră că prezint o credibilitate și atunci se folosesc de acest nume. Eu nu am intervenit cu absolut nimic, nici nu voi interveni, îl las pe fiecare să își bată capul cum vrea el.

Reporter: – Deci nu ați încercat poate să îi contraziceți, să discutați cu cei care au scris despre asta?

Părintele: – Nici nu m-au întrebat!

Reporter: – Dar credeți că e vreun interes, că iată, sunt aceste campanii agresive poate de vaccinare, au folosit numele dumneavoastră pentru a promova această campanie de vaccinare. Care e interesul, de ce se încearcă în acest mod?

Părintele: – Mântuitorul spune în Evanghelie: „Adevărații închinători nu sunt nici pe muntele Garizim, nici în Ierusalim, sunt în Duh și în Adevăr.” Adevărații creștini nu sunt pe internet, sunt cei care se duc la biserică, se spovedesc curat, se roagă mult, ei susțin biserica. A devenit internetul un balamuc, un haos. Fiecare își dă cu părerea din punctul lui de vedere, fiecare dacă are ceva cu tine personal te denigrează, folosind vaccinul.”

Se pune o întrebare foarte gravă: cine sunt acești „EI” despre care vorbește Părintele Ciprian Grădinaru și despre care afirmă că s-au folosit de numele lui dar „nici nu m-au întrebat”?

Cine îndrăznește să-i inventeze Părintelui Arhimandrit interviuri, pe care apoi să le plaseze Agerpres, ca să fie preluate „oficial” în Basilica?

Părintele Ciprian Grădinaru este eclesiarh al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului!

Transcript: activenews.ro

3 gânduri despre „Arhimandritul (pomenitor de ecumeniști) Ciprian Grădinaru DEZMINTE că ar fi zis că se vaccinează și că ar fi îndemnat credincioșii să se vaccineze

  1. Chiar dacă; „…IPS Teodosie o scaldă diplomaticește…”, nu recomandă și spune clar că nu se va vaccina, fapt extrem de important, pentru enoriași el poate fi o pildă de urmat…, nu cum o scaldă grădinaru sau daniel, sau alți mari vânzători de suflete din sânul bisericii ortodoxe, care recomandă vaccinarea cu acest ser experimental care știe bine că conține, printre altele celule de fetuși morți…și microchip.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s