Mincinosul „duhovnic” Ciprian Grădinaru

Revista VIP - Viata Invizibila a Personalitatilor

Foto – Revista VIP

SĂRMANUL ÎNȘELAT! Arhim. Ciprian Grădinaru: „Trebuie să mă vaccinez… Este un virus necruţător,… dar… , cu ajutorul oamenilor luminaţi ai lui Dumnezeu, care vor crea un vaccin adecvat, o să scăpăm de el”

Arhimandritul (pomenitor de ecumeniști) Ciprian Grădinaru DEZMINTE că ar fi zis că se vaccinează și că ar fi îndemnat credincioșii să se vaccineze

Și eu care aveam mustrări de conștiință că nu am pus mai repede un articol cu dezmințirea… Deși… mi se părea un pic dubios să dureze atât (câteva zile) până să iasă public cu declarații și să dezmintă sau să dezmintă alții pentru el sau… să se creeze o „petiție pentru dezmințire” (??!).

Dar iată că apare dovada! Arhimandritul Ciprian Grădinaru, duhovnicul de la Paraclisul Catedralei Naționale (în construcție) a spus tot ce a scris Agerpres și tot ce a preluat Basilica.ro. Dar probabil, speriat de criticile și nemulțumirile ortodocșilor a dat înapoi și a negat că ar fi făcut reclamă  vaccinurilor demonice anti-covid, neașteptându-se probabil să existe înregistrarea convorbirii lui telefonice cu reporterul. De ce nu putea să fie cinstit și să spună „am greșit”? Probabil pentru că toți ecumeniștii sunt mincinoși și ipocriți și pomenitorii de ecumeniști se mint pe ei înșiși că sunt în ascultare de ierarh… Numai că toți aceștia NU sunt în ascultare față de Sfinții Părinți, de Biserică și canoanele Ei și nici de însuși Hristos.

ȘtiripeSurse.ro a postat pe Youtube înregistrarea audio a declarațiilor inițiale:

29 de gânduri despre „Mincinosul „duhovnic” Ciprian Grădinaru

 1. Ma iertati, dar eu nu il aud acolo pe parintele Ciprian, este alt ton, alt ritm. Mai ascultati o data, si comparati cu alte inregistrari video…

  Apreciază

 2. La minutul 2 41 reporterul spune Părinte Dan .E posibil sa nu fie interviul cu Parintele Ciprian.Avem doar o poza cu el și nu știm cine vorbește.

  Apreciază

 3. Persoana care apare în acea înregistrare nouă nu pare a fi Părintele Ciprian. În plus de asta, nu se dau imagini. În plus de asta, cineva a remarcat că reporterul îi zice ”părinte Dan”. În plus de asta, se pare că la un moment dat persoana zice ”preasfințitul arhimandrit”. Cei care mergeți la biserică și știți rânduielile știți că așa ceva nu există …

  Apreciază

 4. Hristos a înviat !
  Nu vă supărați că vă spun, dar ar trebui să aveți mai multă grijă pe viitor. Deja e al treilea sau al patrulea fake-news care e preluat de presă, în ultimele 2-3 luni.
  Mai întâi a fost acea știre cu CJUE; mulți din presă și din blogosferă au preluat acest fake-news, și l-au dat mai departe. Apoi a fost știrea cu Părintele Ciprian, pe care presa a dat-o mai departe fără să verifice. Acuma au preluat și această știre falsă, scoasă de știripesurse (despre care suspectam de anul trecut că e o trompetă a guvernului). Tot aici ar putea fi încadrate și știrile catastrofiste despre iminența unui conflict Rusia-Ukraina, în timp ce rușii poate că aveau într-adevăr un simplu exercițiu militar, ca o contrapondere la exercițiul Defender Europe desfășurat de Nato.
  Deci poate c-ar fi fosat mai bine presa și blogosfera să fi adoptat o poziție mai circumspectă.

  Apreciază

  • Problema e ca multi oameni isi pun nadejdea in astfel de duhovnici.
   Din punctul meu de vedere un duhovnic trebuie sa faca orice pentru mantuirea ucenicilor lui. Sa-si puna sufletul pt ei.
   Dar cu astfel de preoti ce sa faci?

   Apreciază

   • Frate, parerea mea e ca polemica e una falsa…s-a aruncat pe piata tocmai ptr a baga zazanie intre cei care nu sustin vaccinarea. Cred ca cine are inca mintea limpede, cel care cunoaste despre ce este vorba in realitate cu toate aceste vaccinuri si cu aceasta campanie agresiva si nu este spalat pe creier nu-si va baga otrava asta in el indiferent daca i-ar zice sa o faca parintele Gradinaru sau oricare alt parinte mai mult sau mai putin induhovnicit. Pe de alta parte, spunea Nicodim Aghioritul ca ucenicii care-si fac din duhovnic un idol sunt departe de ortodoxie, la fel cum un duhovnic nu trebuie sa-si faca din ucenici o armata de soldatei pe care sa-i alinieze unul in spatele altuia si sa le arate directia de „atac”…toate acestea sunt departe de duhul ortodoxiei, reprezinta o intelegere denaturata a relatiei duhovnic-ucenic si nu vor aduce niciodata roade pe calea mantuirii…

    Apreciat de 1 persoană

 5. Hristos a Inviat! Stimate Daniel Vla va recomand sa luati din timpul dvs pretios pentru a merge intr-o zi la paraclis să vorbiți cu parintele câteva minute. Vă garantez că dacă veti face acest lucru, nu va mai ieși asemenea afirmatie din gura dvs.!

  Apreciază

  • danielvla ai grija sa nu ti-o furi de la slugile lu Gradinaru sau chiar de la el cum a incercat cu acela de la Antena 3 dar nu prea avu curaj ca erau prea multe camere, iti dai seama ce face asta cand nu e nici o camera de luat de vederi?

   Apreciază

    • Hristos a înviat! Frate Daniel Vlad vezi sa nu fii căzut în vreo capcana de minciună, dezinformare și manipulare! Aia nu e vocea părintelui Ciprian! La un moment dat ii spune părinte Dan. Scopul lor este sa facă dezbinare.

     Apreciază

    • De ce să vorbești cu el când poți să îl judeci și să îl calomnezi (nu știu dacă e calomnie sau nu că nu îi sunt nici fan, nici „anti-fan”)? Nu e ca și cum Hristos ar fi spus că vom fi judecați pentru fiecare cuvânt ce iese din gura noastră.

     Apreciază

    • Sorin,
     Daca nu stii daca e sau nu calomnie, de ce iti dai cu parerea? Sa ma duc la el si sa ce? Sa ma minta si pe mine?
     Din punctul meu de vedere acesti clerici, care acum fac pe retinutii, ca nu sunt medici, ca fiecare sa decida pentru el, procedeaza cam ca Pilat cand s-a spalat pe maini.
     In loc sa zica foarte clar: NU LUATI VACCINURI DEZVOLTATE PE CELULE DE COPII AVORTATI ei o scalda ca sa impace si capra si varza.
     Cu atat mai mult cei care odata zic ceva si alta data altceva.

     Apreciat de 2 persoane

 6. Nu este nici vocea, nici accentul, nici stilul parintelui Ciprian.. Cei ce participa la slujbele dumnealui nu au cum sa il confunde…
  Si poate la acel moment al interviului – nu se cunosteau ravagiile facute de acest vaxin,.
  Oamenii confunda / compara acest ser experimental cu vaccinurile clasice, vrificate in zeci de ani…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s