Un tânăr de 18 ani din județul Bacău a făcut infarct și a murit după rapelul cu vaccinul de la Pfizer. Un alt tânăr, de 21 de ani, din Cluj a murit luna trecută după vaccinare, tot cu serul Pfizer

În SUA a început vaccinarea anti-COVID a copiilor de 12-15 ani - Viața Medicală

La două zile de la rapelul cu vaccinul Pfizer, un tânăr de 18 ani perfect sănătos din județul Bacău a suferit ieri un infarct de miocard. Medicii spun că legătura cu vaccinul este evidentă, deși se încearcă mușamalizarea acestui caz. Luna trecută, un student în vârstă de 22 de ani a murit subit la 6 zile după vaccinarea cu Pfizer, însă autoritățile au refuzat să considere decesul reacție adversă.

Raportările de pe platforma de vaccinare arată peste 16.000 de reacții adverse, de tip local și general, fără a detalia gravitatea acestora. Decese în urma vaccinării au tot fost semnalate de la începutul acestui an, însă de fiecare dată autoritățile au concluzionat să sunt simple coincidențe. De data aceasta, cazul tânărului de 18 ani  din comuna Livezi, sat Bălăneasa, județul Bacău, care a suferit un  infarct la două zile de la rapelul Pfizer, nu mai poate fi ”băgat sub preș”, pentru că medicii de acolo au decis că o asemenea reacție adversă la vaccin nu poate fi ținută sub tăcere.

”Avem un caz al unui tânăr de 18 ani care a făcut rapelul la vaccinul Pfizer pe 5 iunie și a venit cu infarct de miocard în noaptea de 7 spre 8 iunie, în urgență la spitalul nostru. Băiatul a avut încă din seara de 7 iunie dureri puternice în piept. După ce au încercat să-l stabilizeze la urgențe, acesta a fost trimis cu elicopterul SMURD la Iași, unde i se va face coronarografie și angio CT. Cardiologii de la spitalul din Bacău spun că nu au mai văzut așa ceva și că este imposibil ca un tânăr sănătos să facă infarct la 18 ani. Infarctul s-a produs pe un fenomen de vasculită și de tromboză pe vasele coronariene, cauzate de vaccin. Trebuie oprită acum vaccinarea copiilor și adolescenților, pentru că ei au riscuri la vaccin, dar nu au riscuri la Covid și atunci trebuie să așteptăm testarea 5-7 ani”, ne-au spus medicii din Bacău. Aceștia consideră că infarctul are legătură directă cu rapelul Pfizer și investighează acum cazul, urmând să-l dea publicității. ”Cel mai probabil vinovată este proteina spike, care este produsă de către corpul nostru în urma injectării cu vaccinul ARN mesager și începe să circule într-o cantitate mare în toate vasele de sânge, producându-se o lezare a endoteliului vascular, la nivelul tunicilor care căptușesc vasele”, susțin medicii.

Student din Cluj, pagubă colaterală

Cazul de luna trecută a studentului de 21 de ani din Hunedoara, mort la șase zile după vaccinare, a fost mușamalizat din start. Acesta a ajuns însă în atenția opiniei publice după ce cunoscutul luptător Călin Mărincuș a făcut dezvăluiri pe contul lui de Facebook. „El a fost Berki Bogdan Daniel, de loc din Hunedoara. Peste 2 luni ar fi împlinit 22 de ani. A fost student în Cluj Napoca la Facultatea de Chimie. Bogdan se afla la bunica lui, în Hunedoara, și s-a vaccinat cu Pfizer în data de 14 mai. După vaccin starea lui a fost relativ ok, dar, începând din18 mai, i-au apărut niște simptome ciudate, dificultăți de respirație, stare de rău, însă în episoade. Pe 19 mai au continuat stările de rău, tot în episoade. Ieșea afară să plimbe cățelul și cam atât. În dimineața zilei de 20 mai, stare de rău, iar după-amiaza s-a pus în pat sperând probabil că-i va trece starea de rău, dar pe la orele 19.00 a fost găsit de către bunică, inconștient”, susține Călin Mărincuș, care a vorbit cu mama tânărului decedat. Acesta povestește că au fost anunțați cei de la Salvare, dar nu au avut ce face decât să constante decesul. A fost dus la IML și i s-a făcut necropsia, iar rezultatul dat ar fi fost o pneumonie foarte gravă, la primul verdict, deși, dacă ar fi avut o pneumonie atât de gravă, ar fi avut stări febrile puternice și o stare care nu i-ar fi permis să iasă cu cățelul la plimbare. ”Apoi se pare că a fost schimbată cauza morții și anume intoxicație cu monoxid de carbon, dar mama băiatului mi-a spus că s-au făcut o grămadă de verificări de către cei de la gaze, și nu s-a găsit absolut nici o scurgere”, a scris luptătorul Călin Mărincuș.

Unde este legea?

În Strategia de vaccinare împotriva Covid, publicată de Guvern în Monitorul Oficial din 3 decembrie 2020, este prevăzută ”crearea cadrului juridic pentru analiza și compensarea oricăror posibile efecte de durată legate de vaccinare, dacă se dovedește o relație de cauzalitate între vaccinare și respectivele efecte”. Bineînțeles că legislația nu a apărut nici acum, după 6 luni, pentru că, nu-i așa, pentru Guvernul Cîțu reacțiile adverse severe nu există.

Sursa: national.ro

Un gând despre „Un tânăr de 18 ani din județul Bacău a făcut infarct și a murit după rapelul cu vaccinul de la Pfizer. Un alt tânăr, de 21 de ani, din Cluj a murit luna trecută după vaccinare, tot cu serul Pfizer

 1. LISTA CU INGREDIENTELE DIN VACCINUL PFIZER :

  • 2-fenoxietanol (antigel)

  • aluminiu ( neurotoxină )- din sânge de bovinā ce a avortat. Cauzează : SM,ALS, boala Alzheimer

  • formaldehidă (cauzează cancer)

  • gelatină (de la animal)

  • albumină umedă (din sânge uman)

  • mononatriu L-glutamat (cauzează obezitate și diabet)

  • MRC-5-celulă (țesut mort de la fetusi /bebelusi de 14 sāptāmâni avortati) . Nr.14 se utilizeaza în ritualuri vrājitoresti.

  • neomicină ( antibiotic )

  • polimixină B (antibiotic )

  • polisorbat 80 (emulgator care cauzează cancer și deschide bariera hematoencefalică din creier, astfel încât nanoparticulele de aluminiu sau technetiu radioactiv din testele PCR să poată pătrunde în encefal )

  • kaliumklorid (utilizat în injecții mortale pentru eutanasie)

  • kaliumfosfat (îngrășământ lichid)

  * natriumborat (Borax, utilizat pentru combaterea gândacilor )

  • natrium-citrat (aditiv alimentar CE cauzează obezitate morbidā )

  • natrium-hidroxid (Risc! coroziv)

  • natrium-fosfat (otrăvitor pentru celule)

  • natrium-fosfat monobazic monohidrat (otrăvitor pentru celule)

  • sorbitol (îndulcitor)

  • streptomicină (antibiotic )

  • proteină de drojdie (ciupercă)

  • uree (deșeuri metabolice din urina umană)

  • alte substanțe chimice

  •RNA-Vaccinul conține nanotehnologie ARN
  care funcționează ca o foarfecă genetică si care vă modifică ADN-ul în profunzime.

  * Vaccinurile criminale covidice contin pecetea 666 / hydragel cu insertie de metals radioactive CE ramån definitiv in sângele uman amestecat. Marcarea cu microcip genetic si hydragel NU Mai poate fi scoasa prin nici un fel de procedeu si omul vaccinat ISI va pierde definitiv mântuirea întru HRISTOS si va muri in chinuri groaznice. Se spune de 7 vaccinuri consecutive.

  Este responsabilitatea dumneavoastră să vă informați și să luați o decizie.

  FDA avertizează asupra a peste 22 de efecte secundare, inclusiv moartea prin infarct

  Sursa :
  https://flux.md/stiri/prof-christian-perronne-moderna-pfizer-nu-sunt-vaccinuri-este-terapie-genica-trebuie-refuzat-categoric-tipul-acesta-de-vaccin-video?fbclid=IwAR3Q62y950SPGydI8umr94IUIjrmEwUX_WHMpWcznUGeiPTRo7sukrpmV0I#

  Cine mai vrea vaccin anticovid dupā CE stie acum exact CE contine si care sunt consecintele !!!

  DUMNEZEU a lāsat sā alegem!

  Doamne ajutā!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s