TOATE PERSOANELE VACCINATE VOR AVEA EFECTE ADVERSE, mai devreme sau mai târziu! La autopsia unei persoane decedate după vaccinul anti-Covid cu ARNm, S-A GĂSIT ARN viral și PROTEINA SPIKE S1 ÎN TOATE ORGANELE. Proteina Spike este o toxină.

Ce tip de anticorpi produc vaccinurile? | Medlife

„Global Time Bomb” Primul caz de studiu post-mortem al pacientului vaccinat împotriva SARS-CoV-2; „ARN viral găsit în fiecare organ al corpului”

Prima autopsie a unei persoane vaccinate împotriva COVID-19, care a testat negativ 18 zile mai târziu la internarea în spital, dar la 24 de zile după VAX, a dezvăluit că ARN-ul viral a fost găsit în aproape fiecare organ al corpului. Vaccinul, în timp ce declanșa un răspuns imun, NU A OPRIT virusul să pătrundă în fiecare organ din corp.

ARN-ul viral a fost găsit în aproape fiecare organ din corp, ceea ce înseamnă și proteinele spike.

Există anticorpi (cum ar fi „vaccinul” ar trebui să creeze), dar sunt irelevanți, deoarece, pe baza unui studiu din Japonia, știm acum că proteina spike S1 este cea care dăunează.

Am vorbit cu un specialist în boli infecțioase de la un spital din New Jersey în această dimineață. I-am trimis rezultatele autopsiei și i-am cerut gândurile.

Când a sunat înapoi o vreme mai târziu, a fost în mod clar zguduit. El ne-a spus „Nu poți să mă citezi pe nume, voi fi concediat de către spital dacă o faci”. Am fost de acord să-i ascundem identitatea.

El ne-a spus apoi:

„Oamenii cred că doar o MINORITATE de oameni suferă de efecte adverse din vaccin.

Pe baza acestei noi cercetări, înseamnă că toată lumea – EVENTUAL – va avea efecte adverse, deoarece acele proteine spike se vor lega de receptorii ACE2 de pretutindeni în corp.

Acel ARNm trebuia să rămână în locul injectării și nu este. Asta înseamnă că proteinele spike create de ARNm vor fi și în fiecare organ și știm acum că proteinele spike sunt cele care provoacă daune.

Mai rău, ARN-ul viral găsit în fiecare organ în ciuda unui vaccin, indică fie:

1) Vaccinul nu funcționează deloc, SAU;

2) Virusul se bucură de „îmbunătățirea dependenței de anticorpi”/Antibody Dependent Enhancement (ADE), ceea ce înseamnă că se răspândește mai rapid la persoanele vaccinate.

Acesta este un TIMEBOMB GLOBAL. ”

Conform raportului postmortem publicat, bărbatul vaccinat avea 86 de ani și a testat NEGATIV pentru COVID-19 când a fost internat pentru prima dată la spital cu probleme gastro-intestinale severe și dificultăți de respirație. Iată ce descriu rapoartele:

Raportăm despre un bărbat în vârstă de 86 de ani, rezident la o casă de bătrâni, care a primit vaccin împotriva SARS-CoV-2. Istoricul medical trecut a inclus hipertensiune arterială sistemică, insuficiență venoasă cronică, demență și carcinom de prostată. La 9 ianuarie 2021, bărbatul a primit vaccin BNT162b2 cu ARN modificat cu nucleozide, formulat cu nanoparticule lipidice, într-o doză de 30 μg. În acea zi și în următoarele 2 săptămâni, el nu a prezentat simptome clinice (Tabelul 1). În ziua 18, a fost internat la spital pentru agravarea diareei. Deoarece nu a prezentat semne clinice de COVID-19, izolarea într-un cadru specific nu a apărut. Testele de laborator au evidențiat anemie hipocromă și creșterea nivelului seric de creatinină. Testul antigenului și reacția în lanț a polimerazei (PCR) pentru SARS-CoV-2 au fost negative.

 

Raportul postmortem arată că testele clare au arătat „nici o modificare morfologică asociată cu COVID” în organele sale.

„Morfologic” înseamnă structural. Se știe că infecția cu COVID provoacă modificări structurale foarte specifice locurilor pe care le infectează. ACELE SCHIMBĂRI NU AU APĂRUT la omul vaccinat înainte de a muri.

Bărbatul acum vaccinat mort era într-o cameră în care un alt pacient a fost testat în cele din urmă POSTIV pentru COVID, iar raportul afirmă  că omul vaccinat mort a prins COVID după ce a fost internat, de la celălalt pacient din aceeași cameră.

Deci, deteriorarea organelor primitorului vaccinului acum mort a avut loc ÎNAINTE de a fi infectat cu COVID de către celălalt pacient din camera de spital.

Mai rău, odată ce bărbatul vaccinat a primit de fapt COVID, acesta s-a răspândit atât de repede în corpul său, încât se pare că nu a avut nicio șansă. Iată imagini de țesut:

 

COMENTARII HAL TURNER

Nu sunt medic sau om de știință, așa că nu pot oferi o analiză medicală competentă, dar în calitate de profan, de unde stau, nu arată atât de bine.

Raportul Postmortem spune în mod clar „Aceste rezultate indică faptul că pacientul a dezvoltat deja imunogenitate relevantă prin vaccinare”, dar a fost infectat de un alt pacient în ziua 24 (după vax) după ce a fost internat la spital și a murit 4 zile mai târziu.

Dacă cineva citește întregul articol, întreaga poveste este: Pacientul a primit vaccinul, l-a internat cu colită ulcerativă din cauza cheagurilor de sânge, în timpul spitalizării a fost infectat de un coleg de cameră de spital asimptomatic și a murit 4 zile mai târziu.

Concluzia mea: jabul l-a condus pe acest bătrân până la capăt.

S-ar putea să mă înșel, dar asta este ceea ce văd din raportul postmortem.

* Nu * am luat Vax (vaccinul) și nu intenționez să-l iau.

De-a lungul întregului dezastru COVID, singura constantă este că boala are o rată de SUPRAVIEȚUIRE de 99,8%. Pentru mine nu este o pandemie. Pentru mine nici nu merită să mă vaccinez; Cred că sistemul meu imunitar se va descurca foarte bine.

 

Având în vedere toate reacțiile adverse la vaccin, ajung acum la concluzia fermă că obținerea/(acceptarea) vaccinului este un lucru mult mai periculos decât îmbolnăvirea reală.

Dumnezeu mi-a dat un sistem imunitar. Cred că voi avea încredere în Dumnezeu în acest sens. La urma urmei, cred cu adevărat că nu voi trăi cu o micro-secundă mai mult decât vrea Dumnezeu și, dimpotrivă, nu voi muri cu o micro-secundă mai devreme decât vrea Dumnezeu.

Credința nu este „credință fără dovadă”, este „încredere fără rezerve”. Am încredere în Dumnezeu.

MOARTEA BRUTĂ de 32 DE ANI

Fiul vitreg al acestui cuplu, în vârstă de 32 de ani, a murit din cauza unui atac de cord la 12 ore după ce a primit vaccinul Johnson & Johnson. Coroner refuză să publice rapoarte; numește cauza decesului „neconcludentă”. Multe dintre aceste decese sunt pur și simplu acoperite. Iată familia care să vă spună (confirme):

Șocant dacă este adevărat … pic.twitter.com/kd7E8LoGCC
– Heidegger (@ heidegger79) 13 iunie 2021

Sursa: halturnerradioshow.com

Citiți și: 

Doctorul canadian Byram Bridle: Vaccinurile ARN mesager – O MARE GREȘEALĂ. „Am crezut că proteina spike este o ţintă antigen, nu ne-am imaginat că proteina spike este ea însăşi o toxină şi o proteină patogenă”

Oana Mihaela Secară: ARN-ul mesager sintetic din vaccinuri POATE MODIFICA AND-ul UMAN

ATENȚIE! „Vaccinații îi pot îmbolnăvi pe cei nevaccinați… Părinții și profesorii vaccinați pot îmbolnăvi copiii!”

Un document intern al PFIZER admite că PERSOANELE VACCINATE RĂSPÂNDESC PARTICULE INFECȚIOASE

Un gând despre „TOATE PERSOANELE VACCINATE VOR AVEA EFECTE ADVERSE, mai devreme sau mai târziu! La autopsia unei persoane decedate după vaccinul anti-Covid cu ARNm, S-A GĂSIT ARN viral și PROTEINA SPIKE S1 ÎN TOATE ORGANELE. Proteina Spike este o toxină.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s