Iată DE CE TREBUIE organizate proteste: SĂ NU FIE ȘI LA NOI CA ÎN GRECIA, FRANȚA etc, unde se impune vaccinarea forțață a cadrelor medicale, lucrătorilor din azile, militarilor și altor categorii de persoane

Mii de oameni la protestele anti-vaccin, în București și în țară. "Nu împotriva vaccinării, dar

Foto – antena3.ro

Spun unii că nu facem nimic cu protestele. FALS! Noi am protestat și am avut sărbători de Sfintele Paști în libertate și restricții destul de ușoare în ultimele luni. Grecii n-au protestat și n-au avut. Și nici alte țări. 

Așadar este imperios necesar să protestăm, să ne impunem punctul de vedere, să reacționăm! 

Nu uitați, următorul mare PROTEST va fi pe 24 iulie 2021.

 

GRECIA:

Guvernul socialist al Greciei impune obligativitatea injectării cu serurile experimentale Covid pentru lucrătorii din azilele de bătrâni, pentru medici și militari

Premierul socialist al Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a anunțat luni seară că vaccinarea cu seruri experimentale Covid va deveni obligatorie pentru anumite categorii de oameni.
 
Primii vizați de această obligativitate sunt lucrătorii din căminele de bătrâni, iar angajații ce refuză să fie inoculați cu serurile experimentale Covid vor fi suspendați începând din 16 august 2021. De la 1 septembrie, măsura se va extinde la toți angajații din domeniul sănătății. Ulterior, vor fi vaccinați toți membrii Forțelor Armate, informează Antena3
 
Nu doar obligativitatea vaccinării este implementată de guvernul socialist de la Atena, ci și segregarea socială pe criteriul vaccinării: nu vor mai fi admiși în baruri, cinematografe, teatre și alte spații închise decât vaccinații.
 
Toate aceste măsuri excesive sunt luate în numele sănătății și al binelui obștesc. Purtătorul de cuvânt al guvernului, Aristotelia Peloni, a încercat să motiveze derapajele totalitare prin nevoia de reducere a ritmului de creștere a numărului de cazuri, înregistrată în mai multe regiuni ale țării, inclusiv în Creta, Attica sau Marea Egee de Nord. Este neclar de ce s-ar înregistra în toiul verii așa-zise recorduri pandemice, având în vedere că gripa Covid nu este la fel de activă pe caniculă ca în sezonul rece. – SURSA
 
FRANȚA:

Marxism-vaccinismul triumfă în Franța: Socialistul Emmanuel Macron impune vaccinarea tuturor lucrătorilor din domeniul medical și condiționează accesul în locuri publice sau călătoriile cu trenul/autocarul/avionul de „pașaportul sanitar”

Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat luni în cadrul unei conferințe de presă că toți lucrătorii din domeniul sănătății din hexagon au termen până la 15 septembrie să se injecteze cu unul dintre serurile experimentale Covid, potrivit Info Wars. De asemenea, „pașaportul sanitar” va deveni obligatoriu în localuri, spații culturale sau de agrement, precum și pentru a călători cu trenul, autocarul sau avionul.
 
Macron a anunțat, totodată, că certificatele digitale Covid (pașapoartele de vaccinare) vor fi folosite pentru a împiedica persoanele nevaccinate să intre în restaurante, magazine și alte locuri publice. 
Discutând despre varianta Delta a noului coronavirus, care este mai puțin mortală, dar mai contagioasă decât virusul inițial, Macron a avertizat: „Țara se confruntă cu o reluare puternică a epidemiei care afectează tot teritoriul nostru… Dacă nu acționăm acum, numărul de cazuri și numărul de spitalizări va crește”. Iar asta, în plină vară!
 
Macron a amenințat că lucrătorii din domeniul sănătății care nu se vaccinează până la data-limită vor fi supuși unor amenzi sau sancțiuni.
 
Vorbind cu faimosul Turn Eiffel în spate, Macron a admis că „probabil va trebui să se gândească la un moment dat la vaccinarea obligatorie a tuturor cetățenilor francezi”.
 
Iar asta, în ciuda faptului că tot el afirmase, cu mai puțin de un an în urmă, că vaccinarea nu va fi obligatorie, scriind pe Twitter: „Am spus-o, o voi spune din nou: Vaccinul nu va fi obligatoriu”.
 
Întrebat ce activități vor fi condiționate de vaccinarea, testul negativ sau dovada anticorpilor (adică de cele 3 categorii eligibile pentru pașaportul Covid), Macron a spus: „Pașaportul sanitar va fi extins la locurile de cultură și activitățile de agrement”. Practic, din 21 iulie nu se va mai putea ieși în lume fără el.
 
„Pentru ca orice persoană cu vârsta de peste 12 ani să poată merge la un concert, un festival, un parc de distracții… va fi nevoie să prezinte pașaportul sanitar, certificatul de vaccinare sau un rezultat negativ al testului Covid”, a declarat el.
„Începând cu luna august, după intrarea în vigoare a noilor modificări legislative, pașaportul sanitar va deveni obligatoriu în cafenele, restaurante, centre comerciale, spitale, centre socio-medicale” și aziluri de bătrâni, a continuat Macron.
 
„Și oricine dorește să meargă cu trenul, cu avionul sau cu autobuzul pe distanțe lungi, fie el client, utilizator sau angajat care lucrează în oricare dintre aceste situații, va trebui să aibă un pașaport sanitar”, a încheiat apoteotic liderul formațiunii stângiste La Republique en Marche, fost membru al Partidului Socialist. – activenews.ro
 
 

7 gânduri despre „Iată DE CE TREBUIE organizate proteste: SĂ NU FIE ȘI LA NOI CA ÎN GRECIA, FRANȚA etc, unde se impune vaccinarea forțață a cadrelor medicale, lucrătorilor din azile, militarilor și altor categorii de persoane

 1. Eu unul sunt de acord cu vaxinarea tuturor medicilor și cadrelor medicale, poate frica de moarte îi va putea face să lase lăcomia la o parte și să spună adevărul despre aberațiile ce le sunt impuse, ce au dus la genocid și care continuuă nestingherit de miile de morți și cei care au efecte adverse..

  Apreciază

  • Nu putem fi de acord cu impunerea vaccinarii asupra niciunei categorii sociale pentru ca ar fi un inceput pentru fortarea tuturor sa se lase intepati. Ar fi un precedent periculos.
   Trebuie reactionat promt si sa-i descurajam prin procese in instanta, proteste, petitii, dar si RUGACIUNE!

   Apreciază

 2. …frate, in Grecia nu e doar atat, acolo se incearca impunerea injectarii chiar in randul monahilor si monahiilor sub amenintarea excluderii din obste. un amic care a fost recent intr-un pelerinaj la manastiri din Grecia imi spunea ca acolo aproape toti vietuitorii purtau masti si ii admonestau pe pelerinii romani care nu purtau botnitele… duhovniceste si moral, Grecia este aproape prabusita, mai sunt doar mici „insule” de rezistenta ortodoxa care nu se stie cat o vor mai putea duce, chiar ia citeste asta:

  https://m.facebook.com/100004310973990/posts/2041300639356949/?sfnsn=mo

  In plus, Malta si Canada vor interzice accesul nevaccinatilor pe teritoriul lor, un alt precedent extrem de periculos daca se va implementa…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s