Mii de greci, care se opun vaccinării, au protestat în fața Mitropoliei din Patras. Mitropolitul Hrisostom de Patras, huiduit de protestatari, n-a avut curaj să iasă în balcon

cuvantul-inaltpreasfintitului-mitropolit-hrisostom-de-patras - Basilica.ro

Foto – basilica.ro . Mitropolitul Hrisostom de Patras alaturi de patriarhul Daniel în 24.10.2011, când a venit cu capul Sfântului Apostol Andrei.

La noi, credeți că s-ar găsi credincioși care să protesteze pe dealul Patriarhiei sau măcar la baza dealul împotriva declarațiilor de susținere a vaccinării făcute de pseudo-patriarhul Daniel? Eu nu cred…

Un protest de mii de persoane a răsunat miercuri în fața Episcopiei de Patras, unde manifestanții pro-alegere în chestiunea vaccinării Covid și-au exprimat nemulțumirea față de Mitropolitul Hrisostom – se pare, un adept al vaccinării. Protestatarii au afișat pancarte, au strigat sloganuri și au provocat tensiuni la fața locului.
 
Antivacciniștii care au mărșăluit ieri în oraș au ajuns chiar și în fața Episcopiei din Patras, conduși de doi fruntași. Unul dintre ei, potrivit flamis.gr, a fost părintele Anastasios Gotsopoulos de la Biserica „Sfântul Nicolae”, informa, joi, pagina web EkklisiaOnline.gr
Demonstranții au strigat sloganuri împotriva vaccinurilor și a guvernului, dar și împotriva Mitropolitului Hrisostom de Patras, pe care l-au chemat să iasă la balcon și l-au acuzat că nu este demn de strămoșii săi din vechiul Patras.
 
Protestatarii au rămas în fața episcopiei pentru o perioadă de timp. Dat fiind că mitropolitul a preferat să nu iasă la balcon, unul dintre manifestanți a luat o pancartă și a depus-o în fața ușii instituției, pentru ca mitropolitul să ia act de revendicările poporului. 
 
Întrucât la fața locului nu a existat o prezență a forțelor de ordine, fețele bisericești nu au comunicat cu protestatarii, de teama unor incidente violente. Se pare că le-a pierit curajul mărturisirii, pe care îl afișaseră cu alte ocazii, când lăudau serurile experimentale de la amvon! 

Un gând despre „Mii de greci, care se opun vaccinării, au protestat în fața Mitropoliei din Patras. Mitropolitul Hrisostom de Patras, huiduit de protestatari, n-a avut curaj să iasă în balcon

  1. Sfântul Paisie Aghioritul spune,în cartea „Vremurile din urmă”, că:
    „Acum iarăși a apărut o boală, pentru care au găsit vaccin care va fi obligatoriu, dar ca să-l facă cineva va trebui să se lase pecetluit”.Mare atenție!Diavolul este viclean și umblă să înșele.REFUZAȚI VACCINUL ANTIHRISTIC.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s