Inventatorul vaccinului ARNm: Sunt îngrijorat! Cele mai vaccinate țări se confruntă cu creșterea numărului de cazuri COVID-19, în timp ce cele mai puțin vaccinate, NU

 

 
 
 
 
Dr. Robert Malone, inventatorul vaccinurilor cu ARNm, a distribuit vineri un mesaj viral pe Twitter care prezintă o tendință îngrijorătoare: țările cele mai vaccinate din lume se confruntă cu o creștere a numărului de cazuri de COVID-19, în timp ce țările cele mai puțin vaccinate, nu.
 
Se întâmplă ceva foarte ciudat:
 
În Europa, asistăm la creșteri în multe locuri unde majoritatea populației a fost deja vaccinată. În același timp, cele 15 țări cel mai puțin vaccinate nu par să se confrunte cu nicio problemă.
 
Recent, s-a spus că ar fi nevoie de o rată de vaccinare de 85% pentru a preveni un al patrulea val. Ar putea fi interesant să ne uităm la țările cu cele mai mari progrese în materie de vaccinare.
 
Cum merg lucrurile acolo?
 
 
În cea mai vaccinată țară din lume, Emiratele Arabe Unite, se înregistrează în prezent al doilea cel mai mare val de la începutul pandemiei. Cifrele sunt acum de aproape 30 de ori mai mari decât în Germania.
Advertisement
 
 
 
Nu am inclus micuțul Gibraltar, care pretinde că și-a dublat toți cetățenii. Deci, de ce cresc brusc cazurile ? (da, este vorba de locuitori, nu de turiști)
 
 
În prezent, Cipru are cele mai multe cazuri de Covid pe cap de locuitor de pe Pământ, însă, înainte de începerea celui mai recent val, această țară își vaccinase deja majoritatea populației adulte:
 
 
 
Malta, de asemenea, are cea mai mare rată de vaccinare din lumea occidentală. Totodată, în prezent, una dintre cele mai abrupte înclinații ale cazurilor pe care le-ați văzut vreodată.
 
 
Priviți harta! Cele mai multe cazuri sunt în țările cu cea mai mare rată de vaccinare. În schimb, cazurile sunt stagnante în Ungaria, Polonia sau Suedia.

SURSA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: