Bănescu și IPS Teodosie îi răspund lui Dan Barna care propune Bisericii să facă campanie pro-vaccinare

Șeful partidului cel mai anticrestin din Romania (USR) propune Bisericii Ortodoxe Române un parteneriat pentru vaccinare. Culmea ipocriziei!

Deocamdată, din declarația lui Vasile Bănescu, vedem că Patriarhia se abține să facă mai mult rău decât a făcut până acum.

Măcar atât, dacă nu sunt în stare să se opună pe față genocidului vaccinării anti-covid.

Mult mai tranșantă pare declarația IPS-ului Teodosie.

7 gânduri despre „Bănescu și IPS Teodosie îi răspund lui Dan Barna care propune Bisericii să facă campanie pro-vaccinare

 1. Labe 1 tv (scuzati expresia), nenea ala care a fost si fotograf, si cameraman, si reporter pe la fostul OTV, apoi parca politician, in fine, o strutzo-camila, Tudor Barbu parcă îl cheamă, făcea efectiv spume la gură ca de ce BOR nu sustine vaccinarea si dadea de mama focului exemplul Bisericii ortodoxe din Grecia care s-a declarat pro-vaccin. Nu pot sa va zic ce era la gura lui si a unor invitati chemati sa-i tina isonul. Mai aveau un pic si cereau scoaterea in afara legii a BOR si arestarea tuturor romanilor ortodocsi care refuza sa se intzepe cu otravurile lor…

  Apreciat de 1 persoană

 2. Doar ,,vaccinații”…

  Iată că a sosit momentul în care conducătorii noștri au decis să ofere oarece relaxări poporului! Nu orișicui, ci doar celor vaccinați! Otravă poleită cu aur! Sub poleială vom întâlni incitarea la ură, un sentiment potrivnic mântuirii oricui.

  Din fericire, nu pot să-i invidiez pe cei căzuți în mrejele ocultei mondiale prin așa-zisa vaccinare, nici pentru oxidul de grafen inoculat care le va otrăvi sângele scurtându-le considerabil viața, nici pentru magnetizarea corpului lor, nici pentru proteina Spike prin care se pecetluiește ADN-ul uman, nici pentru iluzia de libertate care li se oferă acum la schimb.

  Dacă toți inoculații ar înțelege acest lucru, nu ar avea motive să se solidarizeze cu călăii lor, ci și-ar proteja semenii cu mărinimie, indiferent în ce împrejurări au făcut pact cu necuratul. Ideal ar fi să luăm modelul Franței împreună, vaccinați și nevaccinați, și să nu intre nimeni în locurile în care se cere dovadă a vaccinării. Scriu asta, deoarece, mai nou, așa-zișii vaccinați sunt invitați să-și pârască pur și simplu aproapele nevaccinat care a îndrăznit să intre într-un loc rezervat doar celor vaccinați!

  Să presupunem că are loc o nuntă, iar ,,vaccinații” sunt doar 10 la sută! Ce soluții există? Pentru a face o petrecere lumească, ar fi nevoie ca mirii să fie vaccinați și să umble pe la toți invitații pentru a-i convinge să se vaccineze… Asta speră conducătorii? Acești miri ar risca să fie cotonogiți! Pentru o petrecere simplă, creștinească, e suficientă cununia religioasă și o masă cu un grup restrâns.

  Să presupunem că are loc un spectacol în care nicidecum nu se promovează idei creștine, deoarece manipularea anticreștină prin artă e la modă. Ce să caute creștinii acolo?

  Partea cea mai gravă este obligarea cadrelor medicale să-și inoculeze acel ser experimental. Cui îi pasă că cercetătorii din domeniul medical au demonstrat că nu e vorba despre un vaccin, ci despre un modificator genetic care are alt scop, nu protejarea populației? Aici nu e de glumit. Trebuie să ne solidarizăm cu toții pentru a se da posibilitatea fiecărui cadru medical să aleagă dacă se vaccinează sau nu. Altminteri, vor urma și alte categorii profesionale.

  Îmi vine în minte un experiment realizat cu un grup de copii din Africa. S-a pus un coș cu dulciuri la o oarecare distanță și s-a precizat că acesta va intra în posesia celui care va alerga cel mai repede. Spre surprinderea celor prezenți, copiii s-au prins de mână, au alergat în același ritm și au mâncat dulciurile împreună! Putem învăța și noi ceva din înțelepciunea acelor copii!

  Vom fi judecați după modul în care am împlinit poruncile evanghelice: iubirea lui Dumnezeu și a aproapelui! Dacă necuratul prin slugile lui seamănă ură, noi trebuie să dovedim solidaritate creștină în aceste vremuri.
  https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2021/07/30/doar-vaccinatii/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s