O mână de români luptă încă în fața Guvernului purtând Drapelul României și icoane ortodoxe

A 16-a NoapteAlbă în fața Guwernului (unde vă așteptăm pe TOȚI în fiecare seară dupa ora 20.00, până la ziuă)! 🇷🇴, începe Ziua17
Unde sunteți, Patrioții României ?!👎
Nu ne mai luăm Țara inapoi, nu-i mai dăm jos pe alde Ara£at, Câtzu…?!?
GATA, uităm de distrugerea economiei noastre și de românii îngropați in bătaie de joc in saci de gunoaie ????? Uităm TOT ??‼️
DEMISIA trădătorilor !!!👎
Cerem sprijin tuturor patriotilor adevărați din Instituțiile României 🇷🇴🙏 DISTRIBUITI MASIV !
 

2 gânduri despre „O mână de români luptă încă în fața Guvernului purtând Drapelul României și icoane ortodoxe

 1. Am fost zilele trecute la Frasinei, si acolo m-am intalnit cu o persoana care lucreaza la Primaria Capitalei. Mi-a spus ca inainte cu cateva zile de marsul lgbt, a venit ambasadorul Angliei la primarie sa puna presiune ca marsul pacatos-lgbt sa se faca. Nicusor Dan nu era de adord initial sa dea aviz, dar a cedat ameninntandu-l cu fel de fel de chestii, dosar DNA… Mi-a mai zis ca un coleg din primarie s-a vaxxinat, apoi a fost sa donzeze sange

  Apreciază

 2. Cum să ocoliți pașapoartele de vaccinare fără să vă părăsiți casa.

  Cum au distrus cetățenii ruși certificatele stupide de vaccinare din Moscova în doar 3 săptămâni 👏👍‼ ️

  Așa a fost desființat certificatul de vaccinare al primarului Sobyanin – și a fost destul de ușor.

  Cetățenii Moscovei au încetat pur și simplu să viziteze magazinele care necesită un certificat de vaccinare.

  Lucrul cu adevărat bun la acest lucru a fost că vaccinații s-au solidarizat cu cei nevaccinați. În toate magazinele în care era necesar certificatul de vaccinare, vânzările au ajuns la zero.

  Moscoviții și-au lăsat părul sa crească, nu au mers la baruri și restaurante, nu au mers la filme, nu au stat în hoteluri sau nu au făcut nimic altceva care să necesite un certificat de vaccinare.

  Proprietarii de afaceri enervați din tot orașul au sunat brusc la biroul primarului Sobyanin din cauza dosarelor sale de vaccinare.

  Marina Zemskova, șefa unei asociații regionale de hoteluri și restaurante din Rusia, a declarat că dosarul de vaccinare s-a dovedit mai rău pentru afaceri decât un blocaj complet. În cazul unui blocaj suplimentar, companiile s-ar fi putut aștepta cel puțin la o formă de sprijin guvernamental.

  Nu există sprijin guvernamental pentru un sistem de evidență a vaccinărilor. Ceea ce elitele moscovite nu au prevăzut este că pur și simplu oamenii nu ar participa la fraudă.

  Oamenii de afaceri erau atât de furioși pe primar încât, pe 19 iulie, Sobyanin a anunțat brusc și surprinzător că nimeni nu va mai trebui să folosească un pașaport de vaccinare. El a inventat o scuză amuzantă și a susținut că numărul cazurilor COVID a scăzut brusc pentru a justifica folosirea în continuare a pașapoartelor de sănătate.

  Dar toată lumea știa adevărul. Cetățenii din Moscova au decis că intimitatea lor medicală și dreptul de a călători sunt mai importante decât ceea ce le spun cei responsabili.

  A fost un caz masiv de neascultare civilă – și nici măcar nu au trebuit să iasă afară și să dea foc unor lucruri într-un mare protest. Tot ce au făcut a fost să spună: „Orice companie care vrea să vadă un dosar de vaccinare de la mine nu primește bani de la mine.”

  Așa se face treaba!

  https://t.me/veritasadevarulnecenzurat

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s