Tartorul Fauci, după aprobarea completă a vaccinului Pfizer de către FDA: „Gata. Ajunge. Trebuie să-i vaccinăm pe oameni!”

Sistemul face pași importanți spre vaccinarea obligatorie sau cel puțin spre condiționarea libertăților de vaccinarea anti-covid.

Dr. Anthony Fauci susţine că infecţia COVID-19 ar putea fi ţinută sub  control până în

Imediat după ce Agenția americană a Medicamentului a dat aprobare totala  vaccinului de la Pfizer, Anthony Fauci a lansat la CNN o campanie agresivă pentru obligativitatea vaccinării generale.
 
Fauci a declarat:
 
 
„A existat un sondaj care arăta că circa 30% dintre persoane, care nu sunt anti-vaccin, așteptau să se emită ceea ce considerau că este adevărata pecete de aprobare, pe care am obținut-o astăzi pentru produsul Pfizer.”
 
Și el a continuat:
 
„Iar cei 30% spun că, atunci când acest lucru se va întâmpla, se vor simți foarte, foarte confortabil să fie vaccinați. Așadar, acum, vorbim despre 30%. Sper că vor respecta ceea ce indica sondajul.”
 
Fauci s-a arătat entuziasmat de capacitatea acestor 30% de a influența întreaga societate să se vaccineze:
 
„Ei vor crea un mare imbold și o mare susținere pentru numeroase instituții, organizații și locuri de muncă de a impune obligativitatea (vaccinării), iar acestea ar putea fi colegii, universități, armata, organizații care au mulți angajați. Unele dintre marile corporații vor spune: «Dacă vrei să lucrezi cu noi fizic, trebuie să vii aici și să te vaccinezi».”
 
Fauci a respins ideea că Libertatea ar putea fi un argument care să împiedice obligativitatea vaccinării.
 
„Respect libertatea oamenilor, însă atunci când e vorba de o criză de sănătate publică prin care trecem de un an și jumătate, a venit momentul. Gata. Ajunge. Trebuie să-i vaccinăm pe oameni!”
 
Și doctorul a adăugat:
 
„Dacă tot tărăgănăm lucrurile fără să vaccinăm persoanele care trebuie să fie vaccinate, situația ar putea continua, ducând la apariția unei alte tulpini care ar putea complica lucrurile.”
 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s