Ministrul interimar al sănătății, Cseke Attila, vrea certificat verde în România INDIFERENT DE RATA DE INFECTARE

Așadar încă o dovadă ca nu este vorba despre sănătate sau despre explozia numărului de cazuri, ci se vreau vaccinate cu orice pret.

Implementarea certificatului digital în toate localitățile din România, nu doar în cele cu incidență mare, este următorul pas luat în calcul, spune ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila: „în Bruxelles poți fi oricine. Dacă nu ai certificat digital, poți să vii și cu pașaport diplomatic, ești controlat”.

Cseke Attila a fost întrebat, miercuri seara, într-o emisiune tv, dacă ar trebui generalizată folosirea certificatului verde.

„Eu pot să vă spun că în Occident, în foarte multe locuri, instituții, localuri se intră cu acest certificat digital. Așa este. Și dacă noi ne dorim o țară ca afară, atunci trebuie să începem să ne și purtăm ca mentalitate ca afară. Nu degeaba au instituit germanii.

În Bruxelles poți fi oricine, din orice țară, dacă nu ai certificat digital, poți să vii și cu pașaport diplomatic, poți să fii și ministru, ești controlat și este corect, pentru că nu scrie pe nimeni că, dacă este ministru, nu poate fi purtător de virus. Toți putem să fim purtători, toți putem să ne infectăm”, a răspuns ministrul interimar al Sănătății, la Digi24.

„Normalitate este să ne vaccinăm, să credem în știința medicală. Mergem la doctor și așteptăm o soluție, să ne prescrie ceva ca să ne vindecăm. Este exact același lucru, doar că aici este preventivă, e înaintea bolii, nu mergem să ne vaccinăm după ce ne-am îmbolnăvit.

Și dacă nu credem în asta, atunci trebuie să ne uităm mai spre vest, să vedem că nu sunt mai proști decât noi și s-au vaccinat”. a adăugat Cseke Attila.

Sursa: antena3.ro

2 gânduri despre „Ministrul interimar al sănătății, Cseke Attila, vrea certificat verde în România INDIFERENT DE RATA DE INFECTARE

  1. Ceea ce vrea el, asta il invata stapanii lui masoni pe bozgorul cu creier de gulaş. Singurul mod eficient de protest e neacceptarea acestor satanisme. Degeaba protestezi, daca la protest vii cu masca satanei, sau o porti zi de zi sau te laşi testat la serviciu. Si nadejdea doar in Dumnezeu, caci asta ii arde pe acesti demonizati.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s