Slovenia – După ce a fost SUSPENDATĂ folosirea vaccinului Johnson & Johnson, Curtea Constituțională SUSPENDĂ vaccinarea obligatorie a angajaților din sectorul public

PROTESTE violente în Slovenia împotriva paşapoartelor de vaccinare - Black News

Foto – blacknews.ro

Curtea Constituțională din Slovenia a decis suspendarea obligativității vaccinării pentru angajații din sectorul public, a anunțat 7sur7, citat de SmartRadio.

Potrivit sursei citate, în decizie se precizează că „în ciuda gravității situației epidemice (…) implementarea unei măsuri potențial neconstituționale ar avea consecințe mai grave decât amânarea acesteia”.

Suspendarea va rămâne în vigoare până când Curtea se va pronunța pe fond.

În Slovenia, guvernul a impus vaccinarea obligatorie pentru angajații din sectorul public începând de vineri, 1 octombrie. Anterior, au avut loc proteste masive împotriva certificatului sanitar.

În Slovenia, rata de vaccinare este în jur de 47%.

Sursa: rostonline.ro

Anterior:

Ministrul sănătății din Slovenia, Janez Poklukar, a anunțat miercuri suspendarea temporară a administrării vaccinului Johnson & Johnson, ca măsură de precauție după moartea unei tinere în vârstă de 20 de ani care fusese vaccinată cu acest ser, relatează Euronews.

„Ne oprim temporar până când sunt clarificate toate detaliile legate de acest caz”, a declarat oficialul de la Ljubljana, adăugând că, în continuare, beneficiile vaccinării depășesc riscurile. Potrivit presei din Slovenia, citată de Euronews, femeia a fost internată luni, în stare gravă, la câteva zile după ce a fost vaccinată cu serul Johnson & Johnson. Tânăra a murit marți seară, suferind o hemoragie cerebrală și cheaguri de sânge. Bojana Beović, șefa unui grup de experți de pe lângă Guvernul sloven, a declarat că sunt în curs investigații pentru stabilirea unei eventuale legături între vaccinare și moartea tinerei. În Slovenia sunt administrate patru vaccinuri: Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson, singurul care se administrează în doză unică. Până acum, 47% din populația adultă a fost vaccinată. Începând din 1 octombrie, în Slovenia intră în vigoare măsura vaccinării obligatorii pentru angajații din sectorul public. Salariații care refuză vaccinarea riscă să-şi piardă locul de muncă. Excepție fac cazurile în care se poate furniza un certificat ce le atestă prezenţa anticorpilor în urma unei infectări anterioare. Foto: EPA
Citeşte întreaga ştire: Slovenia suspendă temporar vaccinarea anti-COVID cu serul Johnson & Johnson

Reamintes că în această țară din fostul spațiu yugoslav au fost proteste violente împotriva restricțiilor și vaccinării impuse cu forța: 

Video – Proteste, proteste în multe țări

2 gânduri despre „Slovenia – După ce a fost SUSPENDATĂ folosirea vaccinului Johnson & Johnson, Curtea Constituțională SUSPENDĂ vaccinarea obligatorie a angajaților din sectorul public

 1. Aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care intr un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia inceputul;ele au fost create pentru exterminare.

  Unii vor muri imediat,alții la cateva ore,zile,saptamani,luni.
  Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de ima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocardita ori pericardita; insa cei mai multi vor muri la cativa ani dupa injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante si boli autoimune;binenteles,cei mai multi dintre sinucigasi nu vor mai face legatura cu aceste asa zise vaccinuri;asta este si scopul:
  -cu cat apar mai tarziu reactiile adverse,cu atat mai mici sunt sansele sa se puna in legatura cu otravurile continute de vaccin.

  Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ati vaccinat si cei ce urmeazã sa vã vaccinați,veti vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic!totodata puteti contacta rudele celor morti sau mutilati sa i intrebati direct cum erau acele persoane inainte de vaccinare.

  Adenom
  Blastom
  Carcinom
  Leucemie
  Limfom
  Mielom
  Papilom
  Sarcom

  Oameni buni si rãi,nu vã vaccinați!!!
  Daca țineții la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s