NU CEDAȚI FRAȚILOR în fața uriașei presiuni mediatice care îndeamnă la vaccinare! NU VĂ VACCINAȚI cu aceste MODIFICATOARE GENETICE, cu aceste OTRĂVURI DEMONICE!!!

COVID-19: Europenii, tot mai nemulţumiţi de restricţii, ies în stradă | Europa | DW | 21.03.2021

Nu vă uitați la televizor, căci în aceste zile este o avalanșă de informații menite să provoace panica între români și să se vaccineze și majoritatea care a rezistat până acum.

NU CEDAȚI! Apărați-vă drepturile în instanță! OBLIGAREA LA VACCINARE SAU TESTARE SUNT ILEGALE, NECONSTITUȚIONALE.

Ne mint că vaccinații se îmbolnăvesc mai puțin și fac forme ușoare. MINCIUNI!

Ia priviți:

La sfârșitul lui septembrie. Gândiți-vă ce e acum.

Elena Merișoreanu: „Nu mai știu ce să mai cred și cu vaccinul ăsta! Nu credeam că mă mai îmbolnăvesc dacă l-am făcut. Cred că mai mult de 50% sunt aici (în spital, n.r.) cu vaccinul făcut”.

Dar priviți și aici:

Un film din 11 august.

ÎNTĂRIȚI-VĂ IMUNITATEA ÎN MOD NATURAL, CU VITAMINE (C, D3, K etc), cu minerale, antibiotice naturale, dacă v-ați îmbolnăvit.  Folosiți medicamente clasice ca IVERMECTINA, ARBIDOL etc. Există medici care aplică scheme de tratament eficiente. Apelați la ei. Nu vă internați în spital!

Citiți acatistele sfinților tămăduitori, printre care și cel al Sfântului Nichifor Leprosul.

ÎNCREDEȚI-VĂ DOAR ÎN DUMNEZEU! SPOVEDIȚI-VĂ ȘI ÎMPĂRTĂȘIȚI-VĂ!

3 gânduri despre „NU CEDAȚI FRAȚILOR în fața uriașei presiuni mediatice care îndeamnă la vaccinare! NU VĂ VACCINAȚI cu aceste MODIFICATOARE GENETICE, cu aceste OTRĂVURI DEMONICE!!!

 1. Aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care intr un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia inceputul;ele au fost create pentru exterminare.

  Unii vor muri imediat,alții la cateva ore,zile,saptamani,luni.
  Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de ima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocardita ori pericardita; insa cei mai multi vor muri la cativa ani dupa injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante si boli autoimune;binenteles,cei mai multi dintre sinucigasi nu vor mai face legatura cu aceste asa zise vaccinuri;asta este si scopul:
  -cu cat apar mai tarziu reactiile adverse,cu atat mai mici sunt sansele sa se puna in legatura cu otravurile continute de vaccin.

  Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ati vaccinat si cei ce urmeazã sa vã vaccinați,veti vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic!totodata puteti contacta rudele celor morti sau mutilati sa i intrebati direct cum erau acele persoane inainte de vaccinare.

  Adenom
  Blastom
  Carcinom
  Leucemie
  Limfom
  Mielom
  Papilom
  Sarcom

  Oameni buni si rãi,nu vã vaccinați!!!
  Daca țineții la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s