Astăzi – 11oct. PROTEST la Cotroceni de la 11:30. Partidele vin la consultări cu Werner, primul trădător al țării

 

Astăzi – 11octombrie 2021 PROTEST la Cotroceni de la 11:30. Partidele vin la consultări cu Werner, primul trădător al țării. 

4 gânduri despre „Astăzi – 11oct. PROTEST la Cotroceni de la 11:30. Partidele vin la consultări cu Werner, primul trădător al țării

 1. Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe s-a scăpat: cei care s-au ”vaccinat” sunt ”oameni marcați”


  de la 01:12:17

  10 septembrie 2021, conferință de presă la Casa Albă cu purtătoarea de cuvânt. O jurnalistă o întreabă ceva cu privire la măsurile (abuzive) luate de aministrația Biden, iar Jan Psaki răspunde:
  Nu aș caracteriza discursul lui folosind aceste cuvinte sau această terminologie. Ce ați auzit pe președinte transmițând ieri sunt următoarele măsuri pe care le ia, folosind toate pârghiile guvernamentale, pentru a reduce gradul de infectare, numărul de internări, pentru a proteja pe oamenii marcați și pentru a salva mai multe vieți”.

  marked people=oameni marcați (pecetluiți).
  Să nu creadă cineva că ”marked” poate să însemne ca la noi, ”marcați” adică afectați (Cutare este foarte marcat de ultimele măsuri abuzive ale autorităților). La ei ”mark” înseamnă semn, ștampilă etc, ”marked” înseamnă ”însemnat”, ”ștampilat” (pecetluit).

  Apreciază

   • WERNER nu e TRADATOR,ci este INAMIC strain, patruns pe teritoriul Romaniei cu aportul SERVICIILOR,adevaratii CRIMINALI si TRADATORI ai romaniei.
    Din 2020 a inceput razboiul 3 mondial,dar e in forma de razboi ASIMETRIC…INCA…iar agresorii vazuti sunt STATUL….condus de STRAINI, in cazul romaniei si acolitii lui=IDIOTII utili (militia,JEGdarmeria,doftorii=CRIMINALII numarul unu,MEDIA MASELOR care este STRAINA , DSP,primarii,etc,etc).
    In curand se va ajunge si la CONFLICT armat,fara de care NU MAI EXISTA IESIRE…
    in paralel, TOT TIMPUL de acum incolo cu…INJECTAREA tuturor si soldati si…TOTI.
    Pacat e ca oamenii HABAR n-au si chiar de au,NU se mai pot opri din PORCARIILE lumesti in care i-au prins pe TOTI, dracii in ultimii 30 de ani,minim.
    Dumnezeul cel Viu e scaparea,e sansa TUTUROR de a ne LEPADA de orice spurcaciune de-a satanei si de a nadajdui sa primim Darul Muceniciei,fara de care…NU prea MAI EXISTA MANTUIRE….omenirea e DEJA APOSTATA.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s