Jen Psaki, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, se referă la cei vaccinați ca fiind „oameni marcați”

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe s-a scăpat: cei care s-au ”vaccinat” sunt ”oameni marcați”

de la 01:12:17

10 septembrie 2021, conferință de presă la Casa Albă cu purtătoarea de cuvânt. O jurnalistă o întreabă ceva cu privire la măsurile (abuzive) luate de aministrația Biden, iar Jen Psaki răspunde:
Nu aș caracteriza discursul lui folosind aceste cuvinte sau această terminologie. Ce ați auzit pe președinte transmițând ieri sunt următoarele măsuri pe care le ia, folosind toate pârghiile guvernamentale, pentru a reduce gradul de infectare, numărul de internări, pentru a proteja pe oamenii marcați și pentru a salva mai multe vieți”.

marked people=oameni marcați (pecetluiți).
Să nu creadă cineva că ”marked” poate să însemne ca la noi, ”marcați” adică afectați (Cutare este foarte marcat de ultimele măsuri abuzive ale autorităților). La ei ”mark” înseamnă semn, ștampilă etc, ”marked” înseamnă ”însemnat”, ”ștampilat” (pecetluit).

 

Iată și fraza în engleză:

„What you heard the President convey yesterday are the next steps he is taking, using every lever of government, to reduce, uh, sicknesses, to reduce hospitalizations, to protect marked people, and save more lives.”

 

21 de gânduri despre „Jen Psaki, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, se referă la cei vaccinați ca fiind „oameni marcați”

  • Vaccinul nu este pecetea,. el este Prepecetea, e interfață de comunicare biologic-electronic.
   Pecetea va fi Identitatea Digitala atribuită fiecăruia ce se atașează pe mana printrun cip biodegradabil.

   Apreciază

   • Cate prostii se mai DEBITEAZA PE NET…Cum adica vaccinul,defapt INJECTIA, e PREpecetea,ce SCORMONIRE mai e si asta???
    Cu ,,PREpecetea” matale te mai poti Mantui VREODATA???Da sau NU???

    Sf Iustin Parvu spune ca iti vor face o INJECTIE si iti vor baga un CIP…Cum il mai scoti pe DRACUSORUL ala din tine???
    Gheronda Gavril spune ca e PECETEA,
    Pr Kleomenis spune ca e PECETEA si multi alti PARINTI IMBUNATATITI,dar vii matale de la ECUMENISTII INDRACITI si o dai de gard,iar AGEAMII care vad pe NET si care DORM sa te creada si sa doarma/moara de tot…
    Asa ati dus-o si cu PARTSAUL la erezie este ORTODOX,CONTRA la ce spun Sfintii Parinti.

    P.S Crezi ca intra cineva in Imparatia Cerurilor INSEMNAT de satan???Esti DEJA inselat sa crezi asta.

    Apreciază

    • elpidie e ecumenist.In plus are invataturi,,cacadoxe” precum ca antihristul e fiul lui satan cu o femeie desfranata…E erezie MAXIMA.
     Pecetea e pecete.
     Nici un Sfant nu vorbeste vreodata de… PREpeceti si alte AMAGIRI.Ele sunt ,dupa Apocalipsa,3 la numar…numarul fiarei,semnul fiarei si numele numarului fiarei,iar Parintii de azi spun ca INJECTIA este pecetea prin care te LEPEZI de Dumnezeul Treimic,de BOtezul Ortodocs(care il are) si de TOT ce inseamna Dumnezeu,fiindca accepti de buna voie,DEOCAMDATA
     (ca Sf Mucenici au fost FORTATI/TAIATI/TORTURATI…asa ca….ATENTIE…la vocile sarpelui care zice…ca nu au voie sa te forteze…din contra cand NENUMITUL va fi intronat va STIM ca va incepe MACELUL macelurilor,dar si INAINTE nu este exclus….ATENTIE…de doua ori)
     sa devii MODIFICAT genetic,ca si fasolele sau gainile sau alte produse/dobitoace,devii la randu-ti un PRODUS biologic,un CIPAT…NU MAI AI NICI O VALOARE ca om-Sf Iustin Parvu.
     Si daca asa invata Sfintii ,noi asa primim,fara sa scadem si fara sa adaugam..NICI MACAR O LITERA,altfel suntem pe loc LEPADATI si aterizam in oastea sarpelui viclean.
     Timpul de azi e si spre marturisire/sfintire/mantuire,dar e si spre SPURCARE= lepadare . ATENTIE la ce spuneti si credeti ca stiti/sfatuiti/invatati,mai ales in ziua de azi.
     Mantuire sa aveti,dar NU aveti NICI O SANSA STAND IN ECUMENISM.Deja e PREA TARZIU,dar NU e pierdut NIMIC atata timp cat esti in trup.

     Apreciază

    • roman,
     După câte vezi sunt mai multe vaccinuri, poate șapte poate cinci poate zece. Care dintre ele este pecetea ?
     Sau, ce crezi tu că este acest vaccin ? Științific, tehnologic, fiindcă eu daca vreau sa- i spun cuiva sa nu-l facă trebui să-i și explic și de ce. Sunt oameni citiți, adolescenți, au pretenții asupra explicațiilor.

     Apreciază

 1. Abc
  Spune-le ca asa a zis sf. Paisie, ca prin vaccin se pune pecetea. Vaccinul are Arn modificat deci modifici chipul lui Dumnezeu in tine, oxid de grafen cu proprietati ce pot controla omul, celule de copii avortati, si e o minciuna a satanei, caci nu vindeca nimic, din contra, te sinucizi cu buna stiinta.

  Apreciază

  • Iar dc nu iei vaccinul/pecete nu mai poti cumpara sau vinde, iti trebuie nazzi-pass. Pr. Iustin a zis acum 10 ani ca mult nu mai e, a mai ramas doar ca antihristul sa fie incoronat la ierusalim, deci e deja nascut de mult

   Apreciază

  • Ban,
   asta poti explica la un om cu frica de Dumnezeu, dar nici aluia, fiindca stiu sute de oameni ce merg la biserica, ba chiar si preoti ce s-au vaccinat.
   Poate sa nu-si faca vaccinul un om ce are evlavie la parintele Paisie Aghioritul sau la parintele Iusin Parvu, dar cei ce au evlavie la acestia oricum chiar daca nu le spui cu siguranta nu si-ar fi facut.
   Ce faci cu ceilalti ? Cu tinerii care au mintea deschisa spre tehnologie, cu omul simplu ce are un serviciu si pe care stie ca-l va pierde, cu cel ce beleste toata ziua ochii in televizor. Ce faci cu ei ?
   Orice le-ai spune dintre cele duhovnicesti este degeaba, ba te vor crede un ciudat si cu siguranta sfarsesti in ochii lor ca un inapoiat sau sosist, cu siguranta vei devenii un agasant, obositor pentru ei. Se vor feri de tine, ba chiar nici de cele ale duhului nu mai vor sa auda fiindca stiu ca astia „habotnici” ii agaseaza.
   Eu zic ca aici trebui un pic de discernere. Prezentarea probelemei in detaliu de la cap la coada.
   Povestea covideasca e lunga, tine de duhovnicesc, dar un inceput bun ar fi si analiza aceasta:

   Oxid de grafen în vaccinurile Covid, depistat de testele de microscopie electronică prin scanare și transmisie. Articol-studiu de dr Robert Young. TRADUCEREA CITITORULUI

   https://www.activenews.ro/stiri/Oxid-de-grafen-in-vaccinurile-Covid-depistat-de-testele-de-microscopie-electronica-prin-scanare-si-transmisie.-Articol-studiu-de-dr-Robert-Young.-TRADUCEREA-CITITORULUI-168960

   De ce se chinuie cineva sa introduca asa ceva in corpul uman ?
   Nu cumva aceste vaccinuri sunt puse sa construiasca ceva in corpul uman ?
   Care-i urmatorul pas aplicat celor ce trec de stagiul I ? Adica a celor ce vor trai dupa aceste prime vaccinuri.

   Apreciază

   • abc…
    Eu nici nu l-am numit vaccin,ci INJECTIA/INJECTII…
    Iar asta cu SALVATU’ lumii lu’ ANTIHRIST…UAU…Tu chiar crezi ca ne mantuim cu MILIARDELE,cu neamurile…E …VAI mare!
    Sfintii spun ca TELEVIZORUL este icoana lui antihrist,TREBUIA DEMULT,sa renunte/renuntati la asa ceva.
    Sfintii spun ca trebuie sa ne LEPADAM de lume(TOATE patimile,toate insemnele antihristului,toate ,,conforturile” satanei,etc) si trebuia sa FACEM asa ceva,
    Sfintii spun ca trebuie sa PLECAM din orase si mai ales din 2020 ca a INCEPUT RAZBOIUL 3 MONDIAL,caci satan a miscat in front,a atacat omenirea FRONTAL,pai, ORICE om care NU E MORT,trebuia sa miste si el in front ,ca altfel..ramane in duhul satanei si nu mai poate sa-si dea seama de asta,adica trebuia sa se LEPEDE de orase,masini,servici,viata de pana atunci si asa se INTAREA omul mai mult in Duhul Sfant,
    Lucrurile astea nu se pot TALCUI/POVESTI,ci trebuiesc TRAITE.
    Sfintii spun ca trebuie sa nadajduim si sa avem FAPTE de DREAPTAcredinta ptr a primi Harul Sfant,FARA DE CARE …NIMENI,DAR ABSOLUT NIMENI..nu poate rezista in vremurile antihristului,ca va fi prigoana si MACEL cum nu a mai fost de la intemeierea lumii..

    Sf Ignatie Briancianinov-carte Despre vedenii duhuri si minuni..

    pag 23

    Propriile puteri ale oamenilor,CHIAR DACĂ ESTE VORBA DE CREDINCIOŞI AI LUI DUMNEZEU, nu sunt îndeajuns pentru a se împotrivi PUTERILOR UNITE ALE ÎNGERILOR ŞI OAMENILOR APOSTAŢI, care vor lucra cu înverşunare şi deznădejde, presimţindu-şi pierzania apropiată (Apocalipsa XII, 12)…..

    HARUL DUMNEZEIESC, ADUMBRINDU-I PE ALEŞII LUI DUMNEZEU, VA FACE NELUCRĂTOARE ASUPRA LOR AMĂGIRILE AMĂGITORULUi, va face neînspăimântătoare pentru ei ameninţările lui, va face dispreţuite în faţa lor minunile lui; el le va da a mărturisi plini de bărbăţie pe Mântuitorul, Cel ce a săvârşit mântuirea oamenilor,şi a-l da în vileag pe mesia cel mincinos, venit pentru a-i duce pe oameni la pierzanie; el îi va sui pe eşafoduri ca pe nişte tronuri împărăteşti, ca la un ospăţ de nuntă. Simţirea dragostei de Dumnezeu este mai dulce ca simţirea vieţii39.

    Sfintii ne-au SPUS ABSOLUT TOT in …detaliu …despre ce sa facem in vremurile satanei…dar noi NE JUSTIFICAM propriile caderi,ca DRACII, in loc sa ne smerim si sa FACEM ce zic ei.
    Oamenii lu’ antihrist si-au ales partea,noi ne-am ales partea,TOATA specia umana SI-A ALES PARTEA,dar nu toti aleg ceea ce trebuie,pe Iisus Hristos,ci EXTREM de foarte putini aleg Crucea.Toata omenirea are LIBER ARBITRU.
    Nu este vreme de galceva,de facut bagaje,planuri(ca dracii Pr Adrian Fagateanu),vremea PACII A TRECUT,acum e RAZBOI in toata regula,iar in vreme de razboi regulile nu mai sunt ca in vreme de pace.
    NIMENI,nu mai poate salva omenirea cazuta,cazuta in regnul animal si APOSTATA,ci maxim sa ne salvam pe noi insine,pe familiile noastre si daca mai esti in duh cu unu’ doi,iar RESTUL…le spui/ii avertizezi,cu toate ca TOTI stiu,dar NU VOR SA PRIMEASCA,fiindca sunt APOSTATI=LEPADATI de Dumnezeul cel Viu,asa ca… semeni samanta pe piatra (Sf Ioan Gura de Aur).
    Toate cate sunt scrise TREBUIE sa se plineasca,caci Nemincinos este Dumnezeul Treimic si STIM ca Cerul si pamantul vor trece ,dar cuvintele Mantuitorului NU vor trece pana ce nu se vor plini.
    Scopul omului pe pamant este DOBANDIREA Duhului Sfant,fara de care NU este mantuire,iar acum am trecut intr-o alta ETAPA/perioada a omenirii…a INCEPUT INSEMNAREA OAMENILOR si MODIFICAREA fiintei SUPREME A LUI DUMNEZEU,coroana creatiei=OMUL.

    Pai,atata timp cat spune CLAR Sf Apostol Pavel…Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
    Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în TRUPUL VOSTRU ŞI ÎN DUHUL VOSTRU, CARE SUNT ALE LUI DUMNEZEU…
    si vedem ca s-a trecut la ATACUL FRONTAL asupra tuturor oamenilor,pai noi ce ne tot JUSTIFICAM caderile si ne INDRACIM astfel,zicand..ca e PREpecetea,ca defapt mai vine un tatuaj,inca un cip,inca un…drac,inca unul si TOT ASA.
    Pr Kleomenis,pe care il CARTESC cei…CAZUTI=MORTI,spune ca sunt PECETI,care TOATE duc in iad.
    Pr Iustin Parvu spune ca: va vor baga cu o INJECTIE un CIP,zicandu-va ca va vindeca de cancer,ca va face sa traiti 150 de ani…poate asa o fi…DAR CE TE FACI CU DRACUSORUL ala in tine,CUM IL MAI SCOTI???
    P.S Se referea la cipul prin INJECTIE…
    In conditiile astea MATALE ce te tot chinui/scremi sa zici ca e PREPECETE,ca defapt mai vine inca zece,o suta etc.
    LA CE ITI IROSESTI TIMPUL DE POMANA,ca sa te pierzi in DETALIILE SATANEI????
    Toate DUC IN IAD,fara sa te mai poti VREODATA pocai/intoarce daca le-ai PRIMIT in tine.

    Sf Ignatie Briancianinov spune despre oamenii de azi,aia care INCERCI matale SA TE JUSTIFICI,ca-i aperi si asa iti amani PROPRIA MATALE LEPADARE de cele ale satanei…

    Sf.Ignatie Brancianinov-carte Despre vedenii,duhuri si minuni
    pag 11

    CREŞTINISMUL A FOST PREDANISIT CU ATÂTA LIMPEZIME ÎNCÂT NU ESTE DEZVINOVĂŢIRE PENTRU CEI CE NU ÎL CUNOSC. Pricina neştiinţei este doar libera alegere făcută de voinţă. PRECUM LUMINEAZĂ SOARELE DE PE CER, AŞA LUMINEAZĂ SI CREŞTINISMUL. Cel ce îşi închide ochii de bunăvoie să pună nevederea si neştiinţa sa pe seama voii sale, nu pe seama lipsei luminii. PRICINA LEPĂDĂRII DE CĂTRE OAMENI A DUMNEZEU-OMULUI STĂ ÎN OAMENI, PRECUM ÎN EI SE STĂ ŞI PRICINA PRIMIRII LUI ANTIHRIST. Eu am venit în numele Tatălui Meu, a dat mărturie Domnul către iudei, si voi nu mă primiţi: dacă va veni altul în numele său, pe acela îl veţi primi (loan V, 43). EI SUNT NUMIŢI TOTODATĂ LEPĂDĂTORI AI LUI HRISTOS ŞI PRIMITORI AI LUI ANTIHRIST, deşi Antihrist este pomenit ca cineva care va să vină. Lepădându-l,
    POTRIVIT AŞEZĂRII DUHULUI LOR, pe Hristos, ei l-au primit totodată, potrivit aceleiaşi aşezări a duhului, pe Antihrist: ei au intrat în rândurile primitorilor lui Antihrist,chiar dacă şi-au sfârşit alergarea pribegiei pământeşti cu multe veacuri înainte de venirea lui. EI AU SĂVÂRŞIT CEA MAI MARE DINTRE LUCRĂRILE LUI: UCIDEREA DE DUMNEZEU.

    Spune Ep Averchie Tausev in cartea Marea Apostazie,care aduce cuvintele Sf Ignatie Briancianinov…
    pag 7
    Spre a ne călăuzi, EPISCOPUL IGNATIE spune: „APOSTAZIA ARE LOC CU ÎNGĂDUINŢA DOMNULUI, NU ÎNCERCA S-O OPREŞTI CU SLABELE TALE PUTERI…”
    Ce înseamnă aceasta ? ÎNSEAMNĂ OARE SĂ NE ÎMPĂCĂM CU APOSTAZIA ŞI SĂ ”NE INTEGRĂM” ÎN EA ? Nu, desigur ! Iată însă cum trebuie să acţionăm: „ÎNDEPĂRTEAZĂ-TE, PĂZEŞTE-TE TU ÎNSUŢI DE EA: ACEASTA ESTE DE AJUNS. CUNOAŞTE DUHUL VREMII, CERCETEAZĂ-L, CA SĂ TE POŢI FERI PE CÂT POSIBIL DE INFLUENŢA LUI ! De aceea TĂCEREA asupra Apostaziei este criminală.
    N-AVEM VOIE SĂ PĂSTRĂM TĂCERE ASUPRA APOSTAZIEI, să ne liniştim pe noi înşine şi pe alţii, că totul ar fi în ordine, că n-avem de ce să ne tulburăm.

    Abia a inceput DEMENTA si ea se va adanci,se va adanci si oamenii se vor preda si se vor obisnui cu..MOARTEA vesnica.

    Apreciază

    • Iar asta cu SALVATU’ lumii lu’ ANTIHRIST…UAU…Tu chiar crezi ca ne mantuim cu MILIARDELE,cu neamurile…E …VAI mare!

     Ce vrei sa spui, ca nu am inteles ? Si despre ce mantuire spui tu aici ? Unde am spus eu asta ?

     Eu spuneam ca cei ce trec de pasul 1, care nu mor de la vaccinuri, trec la pasul 2. Nimeni nu vorbea de vreo mantuire, ci de o accedere in noua lume pregatita de antihrist celor ce il urmaza.

     Apreciază

    • Iat accederea in noua lume a lui antihrist, in noul sistem social, in care nimeni nu poate vinde si cumpara decat cel ce are semnul fiarei e primirea de catre fiecvare om a un ei identitati digitale ce se va pune peste ceea ce a fost construit de catre cele enspe vaccinuri injectate pana atunci.
     Cam asta spun eu, atat ma duce pe mine capu sa inteleg ceea ce se intampla.

     Apreciază

    • Si apoi roman, daca eu doresc sa le spun unor tineri sa nu se vaccineze, spre exemplu unor studenti de-i impinge decanu si rectorul sa nu se vaccineze ce le spun ? Iau comentariul tau de mai sus si li-l spun ? Serios ?!!! Cum sa-i salvez pe tinerii astia omule, ca e vorba de ceasul al 12-lea ?!! E fizic, e palpabil, miroase a vaccin, e ….. dezastru, se nenorocesc tineri pe vecie, Ce le spun ?

     Apreciază

 2. abc
  Prima data si prima data trebuie sa PRIMESTI tu personal si sa PRICEPI ca fara Duhul Sfant NIMIC,dar absolut NIMIC nu poti face,dar tu incerci cu PUTERILE TALE rationale sa …faci ceva,sa explici la cineva acel ceva.
  Omule daca vrei sa salvezi lumea de dinainte de 2020…NU MAI POTI…fiindca asa a hotarat stapanitorul acestei lumi=diavolul,iar Dumnezeu INGADUIE asta fiindca era o lume STRICATA,STRICATA de tot,trupeasca ,satanica,fara de Dumnezeu si asa in valtoarea si prigoana de azi,unii se TREZESC si isi aduc aminte ca EXISTA Dumnezeu si se intorc la credinta,dar la DREAPTAcredinta si alti,cei mai multi incearca cu puterile diavolilor=RATIUNEA lor inselata DEJA de diavol,sa salveze lumea.
  Scopul principal e sa nu primesti INJECTIA fiindca e LEPADARE TOTALA,DEFINITIVA de Dumnezeu,e MOARTE VESNICA in ghena si in planul doi ca e moarte fizica,peste 2,3,10 ani de s-ar putea, de la data injectarii.Asta NU INTELEG oamenii RATIONALI/PAMANTESTI / TRUPESTI din 2021,ca DEJA sunt ai antihristului,gandesc ca el si lupta cu numerele(CNP,cod de bare,carduri,CIP-uri,etc) ca si el, si stau in fel de fel de dezbateri/galceveli,LOGICE dracesti,isi pierd timpul EXTREM de scurt,in care considera ei ca au vreo putere,uniti in …dracul ratiunii pamantesti… sa faca ei ceva.
  La fel se folosesc de ratiune si DOFTORII,jegdarmii,militienii,profii,primarii,patronii…SI TOTI..ca sa gaseaca o iesire din HAUL in care TOT prin ei a aparut acest HAU.
  NU poti cu demon sa scoti pe demon,asa precum NU poti cu RATIUNEA inselata de demon sa scapi din PRINSOAREA demonului.

  Apreciază

  • La studenti,dale Sf Scriptura URGENT si zile sa o citeasca TOATA, din prima la ultima pagina,chiar daca vor fi munciti de draci prin somn,prin lene,prin distragere a mintii,sa zica inainte…Domne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu da-mi Lumina in minte si suflet sa pot sa inteleg ce citesc…chiar daca dureaza un an si mai mult,dar zilnic zile sa citeasca minim 10 pagini din Sf Scriptura si nu o sa mai fie acelasi om dupa ce o citesc.
   ASTA se va intampla SIGUR.
   Iar tu personal,fa la fel si NU mai te du la ECUMENISTi,ingradestete de ei,cu FAPTELE, fiindca nu intelegi nimic altfel…NICIODATA…poti sa ai un miliard de surse de informare,un miliard de diplome de toate felurile si pot sa-ti zica un miliard de aoameni tot ce vrei…NU VEI INTELEGE NIMIC…fara Harul Lui Dumnezeu…CAUTA-L si primeste-L.
   Astea sunt vremuri BUNE DE MANTUIRE,dar prima data trebuie DREAPTAcredinta si asta se face cu FAPTE,nu cu vorbe,iar lumea satanei las-o LEAPADA-TE de ea…

   Apreciat de 1 persoană

   • Da roman, ma duc sa le dau cate o biblie de citit si dupa un an cat le ia sa citeasca poate scapa vreounu nevaccinat. Asta intre doua teste PCR facute odata la doua zile si care costa vreo 200 ron/bucata si enspe ore la rand.
    Si chiar, ar fi o idee buna sa le spun sa ingradeasca si de ecumenisti.
    Asa as rezolva problema vaccinarii unor studenti.

    Iarta-ma dar chiar nu m-am putut abtine.

    Apreciază

    • Tu si studentii si TOTI BOTNITARII,urlati…Doamne ajuta-ne,dar vreti sa va ajute …dupa pofta voastra si dupa mintea voastra CAZUTA…De aia spun Mantuitorul CLAR …

     Dacă veţi rămâne în cuvântul Meu, sunteţi cu adevărat ucenici ai Mei;
     De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
     Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii(Ioan cap 8)….

     P.S SANATATE,iti urez ca asta iti doresti tu cel mai mult si LUMEA LU’ antihrist.
     Tine minte ce iti spun,lucrurile se vor ADANCI in intuneric si in ABUZURI si va fi si un razboi cumplit/devastator/carnal si SCHIZOFRENIC,iar singura sansa/SOLUTIE omeneasca ptr TINE SI STUDENTII aia, care nu au ,,timp” sa primeasca NIMIC din cele Sfinte ,sa mai ,,salvezi” din LUCRURILE PAMANTESTI si confortul satanei de dinainte de 2020 este DOAR SI NUMAI ,,luptand”…doar ca ABSOLUT TOATE ARMELE trupesti/omenesti sunt ale diavolului,adica TESTE,BOTNITA,INJECTIE,proteste cu SRI-ul si al lor AUR sau soso-aca,cu URLETE in boxe,la portavoci,,,rugaciuni” amestecati cu sectari,masoni,pagani,atei ETC…iar la FINAL inchinarea spurcaciunii si aratarii aleaia HERMAFRODITE=antihristul.

     Apreciază

    • Omule al Lui Dumnezeu, cat de usor ii trimiti tu pe altii la iad. Cum ii vezi tu pe altii lemne de foc pentru iad si asta pentru ce ?
     Eu am pomenit despre studenti, nu ca as avea eu vreo tangenta cu latura asta dar am fost undeva la o policlinica si acolo am dat de niste studenti la medicina ce din doua in doau zile trebuiau sa-si faca vaccinul daca nu vroiau sa se vaccineze. M-am mirat de ei si de credinta lor si mi-am zis: uite domnule hotarare la tinerii astia. Acum e randul lor, ei sunt cernuti si plange inima in mine, si ma mir cum as putea sa-i ajut.
     Imediat urmeaza cernerea elevilor. E cumplit. Imi pare rau de ei saracutii.
     Am auzit de o tanara studenta la teologie, la ereticii de reformati, e unguroaica. A luat la facultate si vroia sa urmeze latura aceasta, o fata simla, cu bun simt, dar care i-a spus mamei ei ca decat sa se vaccineze mai bine renunta la facultate si totul din punct de vedere teologic. Asta am spus-o ca o paranteza. E timpul cernerii lor.
     Dumnezeu sa ajute

     Apreciază

    • Omule al Lui Dumnezeu, cat de usor ii trimiti tu pe altii la iad. Cum ii vezi tu pe altii lemne de foc pentru iad si asta pentru ce ?
     Eu am pomenit despre studenti, nu ca as avea eu vreo tangenta cu latura asta dar am fost undeva la o policlinica si acolo am dat de niste studenti la medicina ce din doua in doau zile trebuiau sa-si faca testul PCR daca nu vroiau sa se vaccineze. M-am mirat de ei si de credinta lor si mi-am zis: uite domnule hotarare la tinerii astia. Acum e randul lor, ei sunt cernuti si plange inima in mine, si ma mir cum as putea sa-i ajut.
     Imediat urmeaza cernerea elevilor. E cumplit. Imi pare rau de ei saracutii.
     Am auzit de o tanara studenta la teologie, la ereticii de reformati, e unguroaica. A luat la facultate si vroia sa urmeze latura aceasta, o fata simla, cu bun simt, dar care i-a spus mamei ei ca decat sa se vaccineze mai bine renunta la facultate si totul din punct de vedere teologic. Asta am spus-o ca o paranteza. E timpul cernerii lor.
     Dumnezeu sa ajute

     Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s