Guvernatorul statului Texas a emis un ordin: „Nici o entitate din Texas NU POATE OBLIGA O PERSOANĂ SĂ PRIMEASCĂ VACINUL ANTICOVID!”

Texas Gov. Greg Abbott now testing negative for COVID-19
Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a emis luni un ordin executiv care interzice oricărei entități să oblige o persoană să se vaccineze, relatează Breitbart
 
„Vaccinul COVID-19 este sigur, eficient și cea mai bună apărare a noastră împotriva virusului, dar ar trebui să rămână voluntar și niciodată forțat”, a declarat guvernatorul Abbott într-un mesaj scris.
 
Ordinul executiv emis luni după-amiază prevede următoarele:
 
„1. Nicio entitate din Texas nu poate obliga o persoană să primească vaccinul anticovid.
 
Prin prezenta suspend toate statutele relevante în măsura în care este necesar pentru a pune în aplicare această interdicție.
 
2. Amenda maximă permisă în conformitate cu secțiunea 4 1 8. 173 din Codul guvernamental al Texasului și cu planul de gestionare a situațiilor de urgență al statului se aplică oricărei „nerespectări” a prezentului ordin executiv. Închisoarea nu este o sancțiune disponibilă pentru încălcarea prezentului ordin executiv.
 
3. Prezentul ordin executiv înlocuiește orice alt ordin contradictoriu emis de oficialitățile locale ca răspuns la dezastrul COVID-19. În conformitate cu secțiunea 418.016(a) din Codul guvernamental al Texasului, prin prezenta suspend secțiunile 418.1015(b) și 418.108 din Codul guvernamental al Texasului, capitolul 8 1 , subcapitolul E din Codul sănătății și siguranței din Texas, precum și orice alte legi relevante, în măsura în care este necesar pentru a mă asigura că oficialii locali nu impun restricții ca răspuns la dezastrul COVID-19 care nu sunt în concordanță cu prezentul ordin executiv”.
 
Guvernatorul Abbott a adăugat în continuare un apel la acțiune legislativă în cadrul celei de-a treia sesiuni extraordinare convocate în prezent pentru a codifica ordinul în lege.
 
Guvernatorul a cerut să fie luat în considerare:
 
  • o legislație care să stabilească faptul că nicio entitate din Texas nu poate obliga o persoană, angajat sau consumator, să fie vaccinat, dacă acesta se opune din motive de conștiință personală, bazate pe o convingere religioasă sau din motive medicale, inclusiv recuperarea anterioară de la COVID- 19.
 
 

Un gând despre „Guvernatorul statului Texas a emis un ordin: „Nici o entitate din Texas NU POATE OBLIGA O PERSOANĂ SĂ PRIMEASCĂ VACINUL ANTICOVID!”

  1. Vaccinul nu e vaccin.
    Orice apreciere tine de schizofrenie, … indusa da’ o faci pe prostu’ pana ramai asa!
    Bune ca interzice da’ o face doar bazat pe sistemul juridic nu si pe realitatea obiectiva.
    Putea sa-si inghita limba si sa nu faca propaganda injectarii/inocularii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s